2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

DUAMIZ

"RABBİ HEBLi MiNES SALİHİN"

Her gün bir kişi için 500 tane çekiyoruz.

Bugün Hüseyin kızı saliha icin okuyoruz.

Bu duanın yüzü suyu hürmetine Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah... AMIN

>> D denizzz3 (ali kızı yasemin)

>> ASSOSyal (halim kızı elif)

>>
Pdr_ci (aziz kızı Meltem)

>> yassimin (hidayet kızı deniz)

>>
Dil-i bitab (Hüseyin kızı Saliha)

>>
@Cigdem24 (zeki kızı çiğdem)

>> Y yagmur_20 (Mukaddes kızı Yağmur)

tahlil vermeye gitmistim kizlarrr doktor ya tahlil ya ilac dedi ilac pahali olunca bende ilac dedim baska bi yerde yaptirimmi yoksa hayirlisi buymus deyip yapmasammiki bugun

tahlil vermeye gitmistim kizlarrr doktor ya tahlil ya ilac dedi ilac pahali olunca bende ilac dedim baska bi yerde yaptirimmi yoksa hayirlisi buymus deyip yapmasammikcontent://media/external/file/33923i bugun
Ne yaptin canim.Gittin mi tekrar başka bir doktora.

rüyamda bir prensle evleniyordum ortada dolaşan ve beni yarınki düğünüme hazırlamaya çalışan hizmetçiler vardı
prens harry e benziyordu
bilinçaltımız bize oyunlar oynuyor galiba

Allahumme Salli Ale Seyyidine Muhammeďiv ve Ale Eli Seyyidine Muhammed.Rabbim mubarek Cuma gunu hurmetine bugun yaptigimiz tum dulari hayirlisi ile kabul eylesin.Cumanin feyzinden bereketinden nasibimizi versin.Hepimizin ortak haceti olan hayirli bir evladi en yakin zamanda nasibimize yazsin.Daha fazla evlat hasreti cektirmesin.Meryem anamiza babasiz ,Zekerriya alehisselama 90 yasinda evlat veren Rabbimiz bizleri evlat hasreti ile sinama , Cigerimiz daha fazla tutusmadan evlatlarımızı gonderiver Ya Rabbi.Amin dualarimizin kabulu ve Rabbimizin rizasi icin bir fatiha uc ihlasi serif okuyalim Allahhumme Salli Ale Seyyidine Muhammediv Ve Ale Eli Seyyidine Muhammediv Ve Ale Elihi ve Eshabihi ecmain .Cumamiz mubarek olsun

İdrar testine fazzla guvenip kafayi takma kzuum idrar negatif kan pozitif olan cok jnsam var burda onve kana geciyor biliyorsun.Rabbim hayirlisi jle versin dualarimizi
yaaa ne bilim kuzum test yapip yapip cikmadi diye kafayi yiyorum yaaa

kızlar listeyi bitirdim ve her birinize teker teker armağan ettim
inşAllah tez zamanda gönlümüzdeki müjdelerimiz gelir
ayrıca hayırlı Cuma'lar

İdrar testine fazzla guvenip kafayi takma kzuum idrar negatif kan pozitif olan cok jnsam var burda onve kana geciyor biliyorsun.Rabbim hayirlisi jle versin dualarimizi
amin cnm benim ne bilim ben cok taktim kafama yok artik diye dusunuyorum idrar yestlerinden snra

cnm ilacta yazdiracaktim ikisibi birden yapiyormus saglik ocagai
yağmurcum lütfen yanlış anlama ama giriş ve gelişme kısımları hala yok :
ben hala anlayamadım
ya ben idrak sıkıntısı çekiyorum
ya da edebiyat derslerini bayaa ekmişsin

yağmurcum lütfen yanlış anlama ama giriş ve gelişme kısımları hala yok :
ben hala anlayamadım
ya ben idrak sıkıntısı çekiyorum
ya da edebiyat derslerini bayaa ekmişsin
ayyy yablis yazmisim cunku yaaa :) simdi ben hem ilac yazdirim hemde kan tahlili yaptirim dedim doktorda bana ikisini birden yapaniyorum dedi bende neden dedim beni bi dovmedifi kaldi hanimefendi ikisi birden olmuyor dedi ki neden olmadifibi bende hala anlayamadim sonra dedim ilac pahali o zaman ilaci yazin testi yaptirmadim yani :)

İlaç gebelikte kullanilan bir ilacsa eğer ikisi birden olmuyodur belki.Hangi ilaci yazdiracaktin canim.

Hüseyin kızı Saliha için tespihleri okudum.Rabbim kabul etsin inşallah.Allahim hayirli evlatlar nasip etsin.

Ben de bugün aşılama için gittim doktora kızlar. Daha doğrusu başlangıç daha. Adam klomen verdi bana. Günde 4 tane içecem. Yumurtalar iyi olursa aşılamayı yapacak. Hadi bismillah bakalım

Ben de bugün aşılama için gittim doktora kızlar. Daha doğrusu başlangıç daha. Adam klomen verdi bana. Günde 4 tane içecem. Yumurtalar iyi olursa aşılamayı yapacak. Hadi bismillah bakalım
Allah yardımcın olsun canım inş iyi gider tedavin klomen çok iyi cnm ya ben 2 aşılamada ignelere baya para verdim maddi olarak çok yordu beni keşke benim doktorda klomen verseydi en azından bir iki aşılama daha yaptirirdimins hayırlı haberler verirsin tedavi sonunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…