hoşgeldin canım inşallah burası okunan yasinler dualar kabul olur ve hepimiz hamiş kalıp doğum için okuruz aminMerhaba bende katilmak isterim duaya.
Hanife kizi özgün
Halim kızı Elif canımwagen Türkan kızı Şeyma
Asksevgihuzur
@Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
G Greeneliton
ASSOSyal
sher33 Hasan kızı Seher
Bejan19
@Tambikedi
@Mrrrrve
Y yagmur_20
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif
mavi-hayal
Canlar nicklerinizin yanına isimlerinizi de yazarsanız seviniriz kendi isimlerimize niyet edip okuyacağız
hoşgeldin canım adını da yazar san arkadaş görünce eklerSelamun aleyküm kızlar hayırlı olsun topiğin
çok güzel düşünmüşsün birlik olup birbirimiz için dua edelim bende katılırım inşallah "En çabuk kabul edilen duâ, müminin mümine duâsıdır" Tirmİzî Ebû Dâvud Buhârî, el-Edebül-Müfred
bide başka arkadaşlarıda buraya davat edelim nekadar çok olursak okadar iyihoşgeldin canım adını da yazar san arkadaş görünce ekler
Ve aleyküm selam canım hoş geldinSelamun aleyküm kızlar hayırlı olsun topiğin
çok güzel düşünmüşsün birlik olup birbirimiz için dua edelim bende katılırım inşallah "En çabuk kabul edilen duâ, müminin mümine duâsıdır" Tirmİzî Ebû Dâvud Buhârî, el-Edebül-Müfred
İsterim canım.nasıl yapılacak bana anlayırsanız hemen başlarım.PempeeMavii bize katımak istermisiin canım
Hasan kizi Ezgi1-wagen Türkan kızı Şeyma
2-Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
3- @Guldeniz979 Gyuldenis Dimitrova
4- G Greeneliton
5-ASSOSyal Halim kızı Elif
6-sher33 Hasan kızı Seher
7-Bejan19
8-@Tambikedi Mehmet kızı Merve
9- @Mrrrrve
10-@yagmur_20
11-@srplmtmtk Fatma kızı Serpil
12-@mavi-hayal
13-@Saman Alevi Ömer kızı Elif
14-@assmnm vedat kızı safiye
hoş geldin canım benim Allah sendende razı olsun tez ve hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin istiyen herkese inşallahİyi akşamlar kızlar bende araniza katılmak istiyorum.. Allah razı olsun sizden böyle güzel bir olaya vesile oldunuz..Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inş. Doğan kızı Ayşe
canım onu pazartesiye burda yazıcaz inşallah yarında bikaç kişi daha çoğalırız pazartesi başlarızKızlar ben ne okuyacağım be kadar okuyacağım kime okuyacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?