2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

yaa bunu bende duydum hatta bende bursadayım geçen hafta o kadar yağmur yağdıkii doldurmaya niyetlendim ama korktum vazgeçtim asit dolu olmasın malum hava çok kirli

Nisan yağmurunun toplanacağı vakit rumi aya göre yapılması lazım bu ayın 20 si yani rumi nisan 7 'de

bu ayın 20 si yani öylemi ay inş yağmur yağar toplucam bu sefer :)
Canım kabın üstüne ince bi tülbent örtersen dısardan toz kuş tüyü falan girmez insallah sifamiz olur nisan ayi nisan yagmuru bize bereket getirir evlatlarimiz olmasi icin vesile olur

Canım kabın üstüne ince bi tülbent örtersen dısardan toz kuş tüyü falan girmez insallah sifamiz olur nisan ayi nisan yagmuru bize bereket getirir evlatlarimiz olmasi icin vesile olur
inşallah canım evlatlarımız için herşeyi yapmaya hazırım bu ay bir sürü şey yaptım onuda yaparım

Amin cnm bende yapacağım inşallah izlediğin videoyu banada söyler msn cnm görmüştüm ama tekrar baktım göremedim

canım çok iyi olmuş yazdığın ya ben yazıcaktım fırsat bulamadın Allah razı olsun kuzum

Aminnn

Erva_umutun niyetine EL CEBBAR ES SEMİ EL LATİF EL MUCİB EL HAKİM EL VEKİL EL KADİR tesbihatlarini cektim bagisladim Rabbim kabul etsin inşallah hayırlısıyla evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.. cnm dün geceye kadar hastanedeydim yeni okuyabildim

Salih kızı busranin niyetine EL CEBBAR ES SEMİ EL LATİF EL MUCİB EL HAKİM EL VEKİL EL KADİR tesbihatlarini cektim bagisladim Rabbim kabul etsin inşallah.. hayırlı evlatlar nasip etsin canım

Kızlar babam bugün normale döndü cihazdan ayırdılar Rabbim onu bize bağışladı ama hala yoğun bakımda yatıyor bunada şükürler olsun.. benimde günüm 1 gün geçti acaba korkudan mı geçti yoksa hamilemiyim bilmiyorum inş hamileyimdir dua edin bana bu kötü günlerde hamilelik haberiyle herkese moral vermiş olurum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…