2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Zaman geçsin diye arabayla dolana dolana geldim bi bakıyom daha 15 dk geçmiş. Yaşadığımız şeylere göre mi geçiyo ne zaman bu sefer çok da bi umut yok sanki. Geçen hafta ne umutlarla gitmiştim. Sabredip görecez bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler

Canım daha belli olmadı mı

Cevap çıktığında yazacaksın biliyoruz ama sormadan duramıyoruz sonuç belli mi

ayyy inşallah güzel haberler alırız topiğimizin ilk hamişi sen olursun cnmmm dualarla bekliyoruz hayırlı haberlerle gel

Malesef kızlar begatif. 0.70 miş değer. Azalmış. Gerçekten artık ümitlerim tükeniyor. Her ay yeniden çöküyorum. Bir ay kendimi gram toparlasam negatiften sonra darbe yemiş gibi oluyorum. Ne zaman bitecek bu yıkımlar

Hayırlısı olsun canım, hep üzülüyoruz ama elden bişey gelmiyor. Allah çok büyük, isteyene veren Rabbim bir gün bize de verecek

CANIM YA YANİ ŞUAN NE SÖYLESEK BOŞ HAKKINDA HAYIRLISI BUYMUŞ BOŞVER İNSANOĞLUYUZ ÖNÜMÜNDEKİ AY YİNE AYNI HEYECANI YAŞAYACAGIZ İŞTE NAPACAN EVDE DURMA DERİM EŞİN GELENE KADAR EN AZINDAN KENDİNİ DAHA FAZLA YIPRATMA ALLAHIN İZNİYLE OLACAK İNŞALLAH

olsun canım pes etmek yok umudumuz sabrımız Rabbimizden.Rabbim sabrımızın mükafatlarını vericek bize emin ol daha zamanı değil. Bu kadar bekleyişten sonra ne kadar kıymetli olan bir bebek gelicek onu düşün. uçsuz bucaksız derinlerdeki en güzel inci taneleri bizim olucak. ümit kaybetmek yok bir dahaki aya kısmet ne olur üzülme Not: youtube ta tam ve mükemmel diye bir video var merve öztürkün onu izlemenizi tavsiye ederim

Kuzum inşallah Rabbim en kısa zaman da hayrlı müjdeni almanı nasip eder sabrının sonu selamet olur ikiz bebeklerini kucağına alırsın inşallah

Allah razı olsun kızlar inşallah dediğiniz gibi olacak her şey. Rabbimden tek isteğim imtihanımız bu olmasın. Çok ağır, çok dayanılmaz bir imtihan. Doktorun kapısında beklemek bile zulüm gibi, insanlar mutlu haberlerini alıp çıkarlarken içim burkuluyor kendi halime. Ne diyeyim, her ayın bir günü berbat geçiyor bugün de o gün. Allah bize sabır versin Allah bize yardım etsin

Videoyu izlerken mendillerinizi almayı unutmayın bi dünya ağladım birde çok bilmiş yorumcular olmasa başına gelmeyen anlamıyo maalesef dünya lay lay lom korunmayı bıraktığı ay ya da korunurken hamile kalanlar herkesin kolay hamile kaldığını sanıyolar çok üzücü bir durum insanın kendi elindeymiş gibi çocuk doğur yaşın geldi yap bi tane Allah verir..
İnşallah Rabbim bizlere de tez vakitte katından salih / saliha evlatlar verir sağlıklı aklı başında ahlaklı imanlı dost gibi gözüküp içinden gülenlere aşikâre güldürmez hiç bi kadının kucağını boş bırakmaz

Rabbim güzel günler yaşatsın cnm hamilelik haberini alacağımız günleri göstersin inşallah hayırlısı olsun dayanması zor ama mecburuz rabbim okuduklarımızın, mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin tek tesellimiz bu cnm

üzülme canım olucak inşallah ve biz buğünleride atlatıcaz geride kalcak hepsi asıl ozamanda nede üzülmüşüm yıpratmışım kendimi diycez duet yola devam bende her ay yıkılıyom ama pes etmiyom umutsuzluk hiç yok

aminnnnn

Nisan Yağmuru Suyu Zemzem Gibidir.
Nisan Yağmuru Hakkında Hadis-i Şerifler…
Peygamberimiz (s.a.v)’den rivayet olundu ki:
‘’Cebrail a.s Bana öyle bir ilaç öğretti ki, (o ilaç sayesinde,insanların) doktorların ilaçlarına hiç ihtiyacı kalmaz…’’
Eshab-ı Kiram : (o ilaçtan) Bize de haber ver,Ya Rasulullah dediler, Rasulullah (s.a.v):
‘’Nisan yağmurunu alınız (toplayınız). Ona; 70 defa Fatiha-i şerife, 70 defa İhlâs-ı şerif, 70 defa Felak suresini, 70 defa Nâs suresini, 70 defa Tesbih duasını (SübhanAllahi vel-hamdü
Lillâhi ve lâ ilâhe illallâhü vâllahü ekber ve lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil-aliyyıl-azîm) okuyunuz. Sonra, 7 gün devamlı olarak sabah akşam birer bardak içiniz. Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, Cebrâil Bana dedi ki ; “Bu sudan içen kimsenin, cesedinden, damarından, sinirinden, etlerinden, o kimseye ağrı, acı veren rahatsızlığını Cenâb-u Hakk giderir ve o kimseye sıhhat ve afiyet verir.’’

Yine başka bir Hadis-i Şerif’te :
‘’Beni hak Peygamber olarak gönderen Cenâb-u Hakk’a yemin ederim ki, çocuğu olmayan bir erkek, bu sudan hanımına içirirse, Allahü Teala’nın izni ile hanımı hamile kalır. Hanımının başı ağrıyan bir erkek bu sudan hanımına içirirse, bu su ona (sıhhati için) yeterlidir. İçen kimsenin balgamını keser. Rüzgar ona zarar vermez, çirkin haller kendisine isabet etmez. Bel ağrısından, karın ağrısından, şikayeti kalmaz. Alaca hastalığından korkmaz. Göğüs ağrısı çekmez. Kalbine gelen vesvese (evhâm), gönlünden çıkar gider. Kendini çok beğenmek, hased, kibir, düşmanlık, gıybet ve koğuculuk (gibi manevi hastalıklar dahil), dünyada yaşayan her fani (geçici) olanlar için Allahü Teala’nın izni ile fayda vericidir..’’

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…