2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Günaydın hanımlar inşallah Rabbim mübarek üç ayların hürmetine her nerede evlat hasreti ile yanan varsa Rabbim yangınlarını hayrlı sağlıklı ahlaklı imanlı aklı başında evlatlar ile mutluluğa döndürür inşallah

günaydın canım. amin inşallah bu ay olucak inşallah

HAYIRLI NESİL İÇİN DUA

قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kâle rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh, inneke semîud duâ.
"Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin". (Âl-i İmrân, 3/38)

رَبَّنَا وَاجْعَلْنَا مُسْلِمَيْنِ لَكَ وَمِن ذُرِّيَّتِنَا أُمَّةً مُّسْلِمَةً لَّكَ وَأَرِنَا مَنَاسِكَنَا وَتُبْ عَلَيْنَآ إِنَّكَ أَنتَ التَّوَّابُ الرَّحِيمُ
Rabbenâ vec'alnâ muslimeyni leke ve min zurriyyetinâ ummeten muslimeten leke ve erinâ menâsikenâ ve tub aleynâ, inneke entet tevvâbur rahîm.
Ey bizim Rabbimiz, hem bizim ikimizi yalnız senin için boyun eğen müslümanlar kıl, hem de soyumuzdan yalnız senin için boyun eğen müslüman bir ümmet meydana getir ve bize ibadetimizin yollarını göster, tevbemize rahmetle bakıver. Hiç şüphesiz Tevvâb sensin, Rahîm sensin. (Bakara, 2/128)

هُوَ الَّذِي خَلَقَكُم مِّن نَّفْسٍ وَاحِدَةٍ وَجَعَلَ مِنْهَا زَوْجَهَا لِيَسْكُنَ إِلَيْهَا فَلَمَّا تَغَشَّاهَا حَمَلَتْ حَمْلاً خَفِيفًا فَمَرَّتْ بِهِ فَلَمَّا أَثْقَلَت دَّعَوَا اللّهَ رَبَّهُمَا لَئِنْ آتَيْتَنَا صَالِحاً لَّنَكُونَنَّ مِنَ الشَّاكِرِينَ
Huvellezî halakakum min nefsin vâhıdetin ve ceale minhâ zevcehâ li yeskune ileyhâ, fe lemmâ teğaşşâhâ hamelet hamlen hafîfen fe merret bihî, fe lemmâ eskalet deavâllâhe rabbehumâ lein âteytenâ sâlihan le nekûnenne mineş şâkirîn.
Sizi bir tek nefisten yaratan, onunla sükûnet bulsun diye eşini de ondan yaratan Allah'tır. O, eşini kucaklayıp sarılınca (ona yaklaşınca), eşi hafif bir yük yüklendi (hâmile kaldı). Bir müddet böyle geçti, derken yükü ağırlaştı. O vakit ikisi birden Rableri olan Allah'a şöyle dua ettiler: "Eğer bize salih bir evlat verirsen, biz muhakkak şükredenlerden olacağız." (A'râf, 7/189)

رَبِّ اجْعَلْنِي مُقِيمَ الصَّلاَةِ وَمِن ذُرِّيَّتِي رَبَّنَا وَتَقَبَّلْ دُعَاء
Rabbic'alnî mukîmas salâti ve min zurriyyetî rabbenâ ve tekabbel duâ.
Ey Rabbim! Beni ve soyumdan gelecekleri namazını dosdoğru kılanlardan eyle! Ey Rabbimiz! duamı kabul et!. (İbrâhîm, 14/40)

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّيَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْيُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِينَ إِمَامًا
Rabbenâ heb lenâ min ezvâcinâ ve zurriyyâtinâ kurrete a'yunin vec'alnâ lil muttekîne imâmâ.
Ey Rabbimiz! Bize gözümüzü aydınlatacak eşler ve zürriyetler bağışla ve bizi takva sahiplerine önder kıl".(Furkan, 25/74)

رَبِّ هَبْ لِي مِنَ الصَّالِحِينَ
Rabbi heb lî mines sâlihîn.
Ey Rabbim! Bana salihlerden (bir oğul) ihsan et! (Saffat, 37/100)

قَالَ رَبِّ أَوْزِعْنِي أَنْ أَشْكُرَ نِعْمَتَكَ الَّتِي أَنْعَمْتَ عَلَيَّ وَعَلَى وَالِدَيَّ وَأَنْ أَعْمَلَ صَالِحًا تَرْضَاهُ وَأَصْلِحْ لِي فِي ذُرِّيَّتِي إِنِّي تُبْتُ إِلَيْكَ وَإِنِّي مِنَ الْمُسْلِمِينَ
Rabbi evzı'nî en eşkure ni'metekelletî en'amte aleyye ve âlâ vâlideyye ve en a'mele sâlihan terdâhu ve aslıh lî fî zurriyyetî, innî tubtu ileyke ve innî minel muslimîn.
Ey Rabbim! Bana ve ana babama ihsan ettiğin nimetlerine şükretmemi ve senin hoşnut olacağın salih amel işlememi ilham et. Benim neslimden gelenleri de salih kimseler kıl. Doğrusu ben tevbe edip sana yöneldim. Ve ben gerçekten müslümanlardanım. (Ahkâf, 46/15)

رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ
Rabbi lâ tezernî ferden ve ente hayrul vârisîn.
Ey Rabbim! Beni çocuksuz bırakma! Fakat beni varissiz bıraksan bile biliyorum ki, herkes göçüp gittikten sonra kalıcı olan biricik varlık Sensin. (Enbiya, 21/89)

günaydın canım. amin inşallah bu ay olucak inşallah
İnşallah canım bu ay sizlerin ayı olur hamiş olursunuz hayrlısı ile
benim biraz daha beklemem lazım maalesef inşallah sonrasında korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım

DNA hasari dedigin morfoloji mi canim?
Morfolojiye takmıyor hoca pek açıklamada yapmadı açıkçası bizde pek soru sormuyoruz drun dediklerini uyguluyoruz güvenilir işinin ehli dr Kaan Aydos şu kadarını söyleyeyim daha önce 3 aşılama 3 tüp denememiz oldu ve hiçbirinde neden tutmadı sorun ne diye araştırılmadı Kaan hoca sağolsun sorunu tespit etti ve DNA hasarı düşmezse tüp bebek tutmaz boşuna denemeyin düşerse zaten normal yolla olur dedi

Kızlar iyi akşamlar bende varım allah rızası için bana da dua edermisiniz. Meryem süresini okuyun ben onu okuyorum her gün allahın izniyle hepimiz için hayırlı olsun
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin cnm bende meryem suresini okuyorum tefriciye de cekiyorum birde burada ki okumaları yapıyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah okuduklarımızın yüzü suyu hürmetine hepimize annelik duygusunu yaşatsın (Amin)

Kızlar bugün çatlatma iğnemin 14. Günü. Kanda çıkar mı acaba kesin? Şimdi okuldan çıkacağım ona göre gidip vereyim. Fikirlerinize acil ihtiyacım var

Kızlar bugün çatlatma iğnemin 14. Günü. Kanda çıkar mı acaba kesin? Şimdi okuldan çıkacağım ona göre gidip vereyim. Fikirlerinize acil ihtiyacım var
Zaten 14. Gün adet olman gerekiyor canım, bence İdrar testi yap önce, inş çıkar da topiğimizin ilk hamilesi sen olursun

çıkar bence idrardada çıkar hadi inşallah ilk hamişimiz ol

Yaa kanı verdim sonuçları bekliyorum. Kendi kendime diyorum ki madem her halükarda ünat edip kan verecektin ne diye başkasına danışıyosun dua edin kızlar inşallah öyle olur ya, zaten cuma günü de verdiğim için değer artmışsa hamilelik. Artmamışsa hamilelik bu ay cık. Kesin sonuç olacak yani.

ne zaman çıkar sonuç ayyy sanki benim sonucummuş gibi heycan yaptım merak ettim valla

Bir buçuk saate dedi. Eve gitmedim hastanede bekleyeyim dedim. Ya da gitsem mi ki, sonuç negatif çıkarsa kesin ağlarım çünkü. Evde rahatça ağlarım. Burada kendimi zar zor tutarımm Üf kafam karıştı

Herkese selamlar arkadaşlar 1.5 yıllık evliyiz korunuyorduk normalde geri çekilmeyle geçen ay bebek isteğimi söyledim eşime pek hevesli degildi neyse ikna ettim artık korunmuyoruz ama sadece korunmuyoruz yani eşim acelemiz yok 2 3 ay tadını çıkaralım istediğimiz pozisyonda ilişkiye girelim dedi ben de tamam dedim ama çok hevesliyim bir an önce olmasını istiyorum sorum şu olacak biz misyoner pozisyonunda ilişkiye girmiyoruz diz dirsek pozisyonu falan kullanıyoruz bu pozisyonda hamile kalma olasılığı düşük müdür

Bir buçuk saate dedi. Eve gitmedim hastanede bekleyeyim dedim. Ya da gitsem mi ki, sonuç negatif çıkarsa kesin ağlarım çünkü. Evde rahatça ağlarım. Burada kendimi zar zor tutarımm Üf kafam karıştı
gitcanım eve intenetten öğrenirsin hem zaman geçet hatta markete felan git yani oyalanıcak bişiyler bulki daha çabuk geçsin vak ayyy çok heycan yaptım

Valla canım büyük cesaret tebrik ederim seni direkt kana gitmek :) ben İdrar testinde pozitif görmeden kan veremem herhalde :) inş pozitif çıkar eve git, evde barkod numarası ile bakarsın hem vakit geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…