- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
günaydın canım. amin inşallah bu ay olucak inşallahGünaydın hanımlar inşallah Rabbim mübarek üç ayların hürmetine her nerede evlat hasreti ile yanan varsa Rabbim yangınlarını hayrlı sağlıklı ahlaklı imanlı aklı başında evlatlar ile mutluluğa döndürür inşallah
İnşallah canım bu ay sizlerin ayı olur hamiş olursunuz hayrlısı ilegünaydın canım. amin inşallah bu ay olucak inşallah
Morfolojiye takmıyor hoca pek açıklamada yapmadı açıkçası bizde pek soru sormuyoruz drun dediklerini uyguluyoruz güvenilir işinin ehli dr Kaan Aydos şu kadarını söyleyeyim daha önce 3 aşılama 3 tüp denememiz oldu ve hiçbirinde neden tutmadı sorun ne diye araştırılmadı Kaan hoca sağolsun sorunu tespit etti ve DNA hasarı düşmezse tüp bebek tutmaz boşuna denemeyin düşerse zaten normal yolla olur dediDNA hasari dedigin morfoloji mi canim?
inşallah canım.İnşallah canım bu ay sizlerin ayı olur hamiş olursunuz hayrlısı ile
benim biraz daha beklemem lazım maalesef inşallah sonrasında korunmayı bırakır bırakmaz hamile kalırım
Günaydın hanımlar inşallah Rabbim mübarek üç ayların hürmetine her nerede evlat hasreti ile yanan varsa Rabbim yangınlarını hayrlı sağlıklı ahlaklı imanlı aklı başında evlatlar ile mutluluğa döndürür inşallah
Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin cnm bende meryem suresini okuyorum tefriciye de cekiyorum birde burada ki okumaları yapıyorum rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah okuduklarımızın yüzü suyu hürmetine hepimize annelik duygusunu yaşatsın (Amin)Kızlar iyi akşamlar bende varım allah rızası için bana da dua edermisiniz. Meryem süresini okuyun ben onu okuyorum her gün allahın izniyle hepimiz için hayırlı olsun
Zaten 14. Gün adet olman gerekiyor canım, bence İdrar testi yap önce, inş çıkar da topiğimizin ilk hamilesi sen olursunKızlar bugün çatlatma iğnemin 14. Günü. Kanda çıkar mı acaba kesin? Şimdi okuldan çıkacağım ona göre gidip vereyim. Fikirlerinize acil ihtiyacım var
çıkar bence idrardada çıkar hadi inşallah ilk hamişimiz olKızlar bugün çatlatma iğnemin 14. Günü. Kanda çıkar mı acaba kesin? Şimdi okuldan çıkacağım ona göre gidip vereyim. Fikirlerinize acil ihtiyacım var
İnşallah canımmmçıkar bence idrardada çıkar hadi inşallah ilk hamişimiz ol
ne zaman çıkar sonuç ayyy sanki benim sonucummuş gibi heycan yaptım merak ettim vallaYaa kanı verdim sonuçları bekliyorum. Kendi kendime diyorum ki madem her halükarda ünat edip kan verecektin ne diye başkasına danışıyosundua edin kızlar inşallah öyle olur ya, zaten cuma günü de verdiğim için değer artmışsa hamilelik. Artmamışsa hamilelik bu ay cık. Kesin sonuç olacak yani.
gitcanım eve intenetten öğrenirsin hem zaman geçet hatta markete felan git yani oyalanıcak bişiyler bulki daha çabuk geçsin vak ayyy çok heycan yaptımBir buçuk saate dedi. Eve gitmedim hastanede bekleyeyim dedim. Ya da gitsem mi ki, sonuç negatif çıkarsa kesin ağlarım çünkü. Evde rahatça ağlarım. Burada kendimi zar zor tutarımmÜf kafam karıştı
Valla canım büyük cesaret tebrik ederim seni direkt kana gitmek :) ben İdrar testinde pozitif görmeden kan veremem herhalde :) inş pozitif çıkarYaa kanı verdim sonuçları bekliyorum. Kendi kendime diyorum ki madem her halükarda ünat edip kan verecektin ne diye başkasına danışıyosundua edin kızlar inşallah öyle olur ya, zaten cuma günü de verdiğim için değer artmışsa hamilelik. Artmamışsa hamilelik bu ay cık. Kesin sonuç olacak yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?