2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Babanın durumunun iyiye gitmesine sevindim cnm rabbim hamilelik duygusunu yaşatsın inşallah meleğin seninledir

canım bende öyleyim her ay tamam oldu diyorum ama yok

canım çok sevindim baban için inşallah beraber evinizede dönersiniz ve inşallah torun müjdesi verirsin bu ay babacığına

B busra_brt EL CABBAR EL HALIK ES SEMİ EL LATİF EL MUCİB EL HAKİM EL VEKİL EL KADİR EL MÜKTEDİR EL VARİS tesbiblerini çektim bide hepimiz için 500 RABBİ HEPLİ MİNES SALİHİN dusını okudum Rabbim kabul etsin ve şuan evlat hasretiyle avlat özlemiyle kimin yüreği yanıyosa tanıdık tanımadık istiyen herkeze hayırlı sağlıklı çok akılı uslu bi okadar güzel evlatlar nasib etsin Rabbim özendirip aratmasın Allah ım bebek arabalarını benişleri görüp gözyaşı döktürmesin istiyen herkese salih ve saliha evlatlar versin amin

Amin canım amin inşallah

kızlar ağlaya ağlaya bi hal oldum söylediğiniz vidyoyu izledim ayy çok duygulandım ya bide bendede tüplerde sıkıntı öyüzden daha çok etkilendim Rabbim düşmanımı bile bu sınavla sınamasın çok ama çok zor bu vidyoyu çocuğu hemen olan biri izlese eminim bizim kadar etkilenemez çümk biz o süreçleri çok iyi biliyoz ben rahim filmini doktora gösterdiğimde bana tüpün kapalı dediğin korudora çıktım ve birsürü hasta sıra bekliyo herkes odan çıkana bakarya sıra banamı geldi diye o an sanki herkes biliyoda acıyarak bana bakıyolarmış gibi geldi ve ben herkesin ortasında hüngür hüngür ağlamıştım eşim yanımda ve elinden hiç bişiy gelmiyo ağlama çocuk istemiyom dedi ben ona sade annelik benimde hakkım olmalı demiştim ve dışarda çeşmeden boşalırcasına yağmur yağıyodu ben arabada eve gelenekadar ağladım tabi evdede ve hala ağlıyom sanırım bebeğim gelmedende susmuycam bukadar erkem yaşta bunları yaşamak çok zor

Canım psikolojik olarak cok zor bir süreçten geçiyoruz ama sabretmek zorundayız bebek görünce agliyoruz neden biz diyoruz ama bizimde sınavimiz bu Allahım bize sabırlar versin her ay biraz daha yaklaşıyoruz öyle düşün

Aminnn yavrum allah razı olsun hep dualarimdasiniz dualarimiz Allah katında kabul olsun hepimizin kucakları bebişlerle dolsun minicik ayaklarına patikler giydirelim saçlarına tokalar takalim inşallah

Aminnn yavrum allah razı olsun hep dualarimdasiniz dualarimiz Allah katında kabul olsun hepimizin kucakları bebişlerle dolsun minicik ayaklarına patikler giydirelim saçlarına tokalar takalim inşallah
amin annem okadar güzel kız erkek bebek yelekleri patikleri yapmışkı anlatam bide yorganına nevresim dikdirmiş çok güzel vermedi bana bakar bakar ağlarsın diye olunca kendim getiricem torunuma giydiricem diyo busenede haca gidiyolar babamla inşallah orda yapacağı duaların yüzü suyu hürmetine Allah ım istiyen herkese yavrusunu nasib eder bende çok güzel oyuncaklar aldım hepsi dolapta bekliyo gelip oynar inşallah Rabbim kimseyi bu zor sınavla sınamasın

Ayy canım yaa nasıl duygulandım allahım insallah giydirmeyi oyuncaklarla oynamayı nasip eder meleğini gönderir sana ay Kıyamam

B busra_brt Salih kızı büşra için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim gönlünden geçenleri nasip etsin eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah, kucağını boş bırakmasın

Şu videoyu o kadar çok merak ettim ki ama yazdıklarınızı okuduktan sonra izlememeye karar verdim. Zaten kaygı bozukluğu var bu aralar kafam bir milyon, şimdi toparlayamam ama çok merak ettim

Çooook teşekkür ederim allah razı olsun hepimiz bu topikte bebis sahibi oluruz güzel haberler veririz eğer topigimiz devam ederse ve hamis olursak o kadar güzel bebislerimiz olcakki dua bebekleri olcak onlar ...

Ayy canım yaa nasıl duygulandım allahım insallah giydirmeyi oyuncaklarla oynamayı nasip eder meleğini gönderir sana ay Kıyamam
inşallah canım hepimize nasib eder Mevlam onun katında imkansız yo sadece ol der ve oşey oluverir sabır ve umutlu olalım sadece bazen oyuncakları çıkarıp kendim oynuyom eşimde benseni büyütemedim çocuğu nasıl büyütücem diye dalga geçiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…