- 30 Mart 2017
- 12.745
- 19.826
- 298
Allah razı olsun canımMutlu1anne icin tesbihleri çektim Rabbim hayirli saglikli salih ve saliha evlatlar versin.
Aminn inşallah canım cümlemizeMutlu1anne için tesbihleri çektim Allah hayırlı saglıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun cümlemize inşallahesra011 Necati kızı Esra niyetine tesbihlerimi çektim Rabbim hayrlı ahlaklı imanlı anaya babaya saygılı itaatkar söz dinleyen aklı başında evlatlar nesiller ihsan etsin inşaallah
Amin inşallah ecmainesra011 okudum duamı ettim canım Allah kabul etsin inşallah hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin
Amin allah razı olsun hepimizin inşallahesra011 niyetine tesbihimi çektim rabbim tez zamanda evini cennet bahçesinden meyveleriyle şenlendirsin inşallah
Amin inşallah rabbim herkese yaşatsın bu güzel duygularıesra011 canım tesbihleri çektim Rabbim kabul etsin insallah bebeğin sımsıkı tutunsun sana inşallah Allahım saglikli sihhatli hayirli birsekilde kucagina almayı nasip etsin
Hayırlı olsun canım inşallah katlanarak devam eder betan sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhhh bizlerede dua et :) bir gün bizde böyle mesajlar atabilelimBu arada kızlar benim az da olsa bi hamilelik durumum var aranızda bilenler var ama bilmeyenlerlede paylaşayım en son beta 46 çıktı bugün yine verdim hakkımızda hayırlısı inşllah
Inan tüm kalbimle dua ediyorum hepinize bu duyguyu yaşamanızı o kadar çok istiyorum ki kan da bu sonucu görmek bile beni mutluluktan delirttirken birde bebeğimi görmek kucağıma almak kim bilir nasıl bir duygudur rabbim hepimize yaşatsın bu duyguyu inşallah bu 3ncu gebelik çok korkuyorum o yüzden de çok fazla dillendiremiyorum ama etrafımdaki herkese hamileyim diye bağıracağım günü o kadar çok istiyorum ki inşallah hepimiz herkes bu bağırmayı yapacak allahın izniyleHayırlı olsun canım inşallah katlanarak devam eder betan sağlıcakla kucağına alırsın inşallahhhh bizlerede dua et :) bir gün bizde böyle mesajlar atabilelim
Ah canim ya ne desek boşSonucum 43 çıktı kızlar yine kimyasal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?