2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar bu gün çok hastaydım burayada giremedim listemiz başlamış hayırlara vesile olsun inşallah yarın okurum sırayla ateşim çok var inşallah yarın geçer başlarım

Kızlar bu gün çok hastaydım burayada giremedim listemiz başlamış hayırlara vesile olsun inşallah yarın okurum sırayla ateşim çok var inşallah yarın geçer başlarım
Çok geçmiş olsun canım yarın yaz sıkıntı olmaz inş, bende sabah erkenden çekecem

Rabbim sifa versin canim gecmis olsun

Ali kızı tuğba rabbim bana da hayırlı bir evlada hamile kalıp kucagıma almayı nasip etsin inşallah. Beni de ekleyin
Zeytin_yesili canım arkadaşı da ekleyebilir misin? Tuğba dün Hüseyin kızı Saliha niyetine okuduk tesbihleri. Dün paylaşıldı liste. Orada okuyacağın ayetler yazıyor canım. Bilgin olsun

DUA LİSTESİ
Bugün @CigdemAsya için okuyoruz

@nergismor Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne
esra011 Necati kızı Esra
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
wagen Türkan kızı Şeyma
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@Bir mucize
@Saman Alevi Ömer kızı Elif

DUA LİSTESİ

Bugün @CigdemAsya için okuyoruz kuzular Rabbim kabul etsin inşaallah

@nergismor Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne
esra011 Necati kızı Esra
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
wagen Türkan kızı Şeyma
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Tugbafatih1234 Ali kızı Tuba
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@Bir mucize
@Saman Alevi Ömer kızı Elif

Dil-i bitab hüseyin kızı saliha ve Mutlu1anne niyetine tesbihlerimi çektim Rabbim kabul ve makbul etsin inşallahü teala sağlıklı hayrlı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin Rabbim

Amin canımm ALlah razı olsun

Mutlu1anne niyetine tesbihatlarimi çektim allah kabul etsin inşallah tez vakitte sağlıklı bebekleri olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…