- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
O dua çok tesirli diye duymuştum ,Arkadaşlar bu siteyide bi inceleyin kenzül arş diye bir dua duymuştum bu sitede çok güzel anlatmış sizlerlede paylaşmak istedim
http://www.erkeklerinprensesi.net/kenzul-ars-duasi-yuzde-100-etkili-bir-dilek-duasi/
Çok geçmiş olsun canım yarın yaz sıkıntı olmaz inş, bende sabah erkenden çekecemKızlar bu gün çok hastaydım burayada giremedim listemiz başlamış hayırlara vesile olsun inşallah yarın okurum sırayla ateşim çok var inşallah yarın geçer başlarım
Haftaya cuma miraç kandili o gün okumak istiyorum bende nasipse bakalım canım duanın gücüne çok inanıyorumO dua çok tesirli diye duymuştum ,
Çok iyi olur unutmazsam ben de okuyayım hepimizin niyetine :)Haftaya cuma miraç kandili o gün okumak istiyorum bende nasipse bakalım canım duanın gücüne çok inanıyorum
Rabbim sifa versin canim gecmis olsunKızlar bu gün çok hastaydım burayada giremedim listemiz başlamış hayırlara vesile olsun inşallah yarın okurum sırayla ateşim çok var inşallah yarın geçer başlarım
Allah razı olsun bebeğim.Çok iyi olur unutmazsam ben de okuyayım hepimizin niyetine :)
Ali kızı tuğba rabbim bana da hayırlı bir evlada hamile kalıp kucagıma almayı nasip etsin inşallah. Beni de ekleyinBurada okuyoruz canım. Eğer katılmak istersen adını ve baba adını yaz istersen dua edelim birbirimize :)
Ali kızı tuğba rabbim bana da hayırlı bir evlada hamile kalıp kucagıma almayı nasip etsin inşallah. Beni de ekleyin
Amin canımm ALlah razı olsunDil-i bitab hüseyin kızı saliha ve Mutlu1anne niyetine tesbihlerimi çektim Rabbim kabul ve makbul etsin inşallahü teala sağlıklı hayrlı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin Rabbim
Allah razı olsun canım aminMutlu1anne tesbihlerimi çektim Allah kabul etsin .. hayırlı sağlıklı güzel ahlaklı evlatlar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım amin ecmainMutlu1anne niyetine tesbihatlarimi çektim allah kabul etsin inşallah tez vakitte sağlıklı bebekleri olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?