Allah razi olsun canim cumlemizeDil-i bitab için tesbihlerimi çektim Rabbim sana hayırlı sağlıklı tertemiz evlatlar bahşetsin inşallah:)
Dil-i bitab niyetine tesbihleri çektim akşam . Allah saglıklı hayırlı bebişler nasip etsin inşallah
Aminnn ecmain. allah razı olsun canımMutlu1anne cnm tesbihleri çektim Rabbim kabul etsin inşallah Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin seninde isteyen herkesinde kucaklarini tez zamanda saglikli sihhatli hayirli ikizlerle doldursun inşallah
Amin Allah razi olsun cumlemize canimDil-i bitab hüseyin kızı saliha ve Mutlu1anne niyetine tesbihlerimi çektim Rabbim kabul ve makbul etsin inşallahü teala sağlıklı hayrlı elleri ayakları düzgün hastalıksız kusursuz anaya babaya saygılı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin Rabbim
Aminnn Allah razı olsun güzel arkadaşım benimMutlu1anne niyrtine tesbitlerimi çektim Rabbim kendisine mayıs güzeli evlatlar nasip eğsin inşallah :)
Nerde yazıyor canım. Bugun kime okıycazZeytin_yesili canım arkadaşı da ekleyebilir misin? Tuğba dün Hüseyin kızı Saliha niyetine okuduk tesbihleri. Dün paylaşıldı liste. Orada okuyacağın ayetler yazıyor canım. Bilgin olsun
DünNerde yazıyor canım. Bugun kime okıycaz
Yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum belki herkes biliyordur ama ben bilmiyorum ecmain neden diyorsun ne demek iyi birşey belli ama ben hatırlamıyorum böyle bir kelime ne demek diye merak ettim araştırmadım da yazdım direk sanaAminnn ecmain. allah razı olsun canım
:))) bunu bende bir abladan öğrenmiştim amin ecmain yani Allah duamızı cümlemiz için kabul etsin demek . Ecmain cümlemiz hepimiz için yani:)Yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum belki herkes biliyordur ama ben bilmiyorum ecmain neden diyorsun ne demek iyi birşey belli ama ben hatırlamıyorum böyle bir kelime ne demek diye merak ettim araştırmadım da yazdım direk sana
Hmm güzelmiş gerçekten tamam bende yazarım her yere artık:))) bunu bende bir abladan öğrenmiştim amin ecmain yani Allah duamızı cümlemiz için kabul etsin demek . Ecmain cümlemiz hepimiz için yani:)
Hmm güzelmiş gerçekten tamam bende yazarım her yere artık
Bir iki sayfa geride yazıyor canım. Ben kağıda yazılı bir resim paylaşmıştım orada yazıyorNerde yazıyor canım. Bugun kime okıycaz
Amin ecmain Allah rai olsun canim rabbim hepimz hayirli salih sukredecegimiz evlatlar versinHüseyin kızı Saliha için okudum rabbim kabul eylesin tez vakitte hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasib eylesin inşallah annesine babasına vatanına hayırlı evlat olsun her daim şükrün olsun inşallah
AminnnnAmin ecmain Allah rai olsun canim rabbim hepimz hayirli salih sukredecegimiz evlatlar versin
Aminnn canım aminn cümlemize inşallahÇiğdemAsya niyetine tesbihlerimi çektim Allah kabul etsin tez zaman da hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin inşallah annesinin babasının vatanın gurur duyduğu evlatlardan olsun inşallah herdaim iykin çok şükürüm olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?