2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Mutlu1anne cnm tesbihleri çektim Rabbim kabul etsin inşallah Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin seninde isteyen herkesinde kucaklarini tez zamanda saglikli sihhatli hayirli ikizlerle doldursun inşallah

Amin Allah razi olsun cumlemize canim

Aminnn ecmain. allah razı olsun canım
Yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum belki herkes biliyordur ama ben bilmiyorum ecmain neden diyorsun ne demek iyi birşey belli ama ben hatırlamıyorum böyle bir kelime ne demek diye merak ettim araştırmadım da yazdım direk sana

:))) bunu bende bir abladan öğrenmiştim amin ecmain yani Allah duamızı cümlemiz için kabul etsin demek . Ecmain cümlemiz hepimiz için yani:)

Hüseyin kızı Saliha için okudum rabbim kabul eylesin tez vakitte hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasib eylesin inşallah annesine babasına vatanına hayırlı evlat olsun her daim şükrün olsun inşallah

Hüseyin kızı Saliha için okudum rabbim kabul eylesin tez vakitte hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasib eylesin inşallah annesine babasına vatanına hayırlı evlat olsun her daim şükrün olsun inşallah
Amin ecmain Allah rai olsun canim rabbim hepimz hayirli salih sukredecegimiz evlatlar versin

ÇiğdemAsya niyetine tesbihlerimi çektim Allah kabul etsin tez zaman da hayırlı Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin inşallah annesinin babasının vatanın gurur duyduğu evlatlardan olsun inşallah herdaim iykin çok şükürüm olsun inşallah

Aminnn canım aminn cümlemize inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…