- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
Canım neden böyle oluyor tüp bebek tedavisi mi görüyorsun yoksa doğal mı deniyorsunuz? Doktorlar ne diyor bu duruma neden olabilirmiş böyle? Çok geçmiş olsun Allahım tez vakitte kucağına alacağın günleri nasip etsin.Sonucum 43 çıktı kızlar yine kimyasal
Amin hepimizin inşallah hayır normal yolla gebe kalıyorum 2 düşüğüm oldu yine bu şekilde değer 50 yi geçmeden geri düşmeye başlıyor bildiğim duyduğum tüm doktorlara gittim hepsi sorun yok ne sende ne eşinde dedi en son kan pıhtısı cıktı bende ondandır dedim ilaç içmeye başladım bu gebeliği de öğrenir öğrenmez iğneye başladım ama sanırım düşük sebebi kan pihtisida değil belliki buda gittiCanım neden böyle oluyor tüp bebek tedavisi mi görüyorsun yoksa doğal mı deniyorsunuz? Doktorlar ne diyor bu duruma neden olabilirmiş böyle? Çok geçmiş olsun Allahım tez vakitte kucağına alacağın günleri nasip etsin.
Anladım canımm. Çok geçmiş olsun. İnşallah fazla aratmadan gelir bebeğinAmin hepimizin inşallah hayır normal yolla gebe kalıyorum 2 düşüğüm oldu yine bu şekilde değer 50 yi geçmeden geri düşmeye başlıyor bildiğim duyduğum tüm doktorlara gittim hepsi sorun yok ne sende ne eşinde dedi en son kan pıhtısı cıktı bende ondandır dedim ilaç içmeye başladım bu gebeliği de öğrenir öğrenmez iğneye başladım ama sanırım düşük sebebi kan pihtisida değil belliki buda gitti
Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun inşallah Rabbim tez vakitte sağlıklı hamilelik nasip etsin kucağına bebeğini aldığın günleri göstersin bi arkadaş vardı bu site de 3 kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik nasip etti mevlam bi kaç haftası var doğumuna inşallah sana da nasip olsun cuma günü hürmetineAmin hepimizin inşallah hayır normal yolla gebe kalıyorum 2 düşüğüm oldu yine bu şekilde değer 50 yi geçmeden geri düşmeye başlıyor bildiğim duyduğum tüm doktorlara gittim hepsi sorun yok ne sende ne eşinde dedi en son kan pıhtısı cıktı bende ondandır dedim ilaç içmeye başladım bu gebeliği de öğrenir öğrenmez iğneye başladım ama sanırım düşük sebebi kan pihtisida değil belliki buda gitti
Evet eşim varikosel ameliyatı oldu sorun yok demelerine rağmen yaptık ben rahim filmi çektirdim 2 aşılama yaptırdım ve daha bir çok şey herşey temiz cıktı şükür sadece kromozom say ilari kaldı onunda sonucunun çıkmasını bekliyorumesra011 tüm testler tahliller yapıldı mı genetik test falan baktırdınız mı
İnşallah o da temiz gelir .. vakti zamanı var .. Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah ..Evet eşim varikosel ameliyatı oldu sorun yok demelerine rağmen yaptık ben rahim filmi çektirdim 2 aşılama yaptırdım ve daha bir çok şey herşey temiz cıktı şükür sadece kromozom say ilari kaldı onunda sonucunun çıkmasını bekliyorum
Amin canım Allah razı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?