2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Amin hepimizin inşallah hayır normal yolla gebe kalıyorum 2 düşüğüm oldu yine bu şekilde değer 50 yi geçmeden geri düşmeye başlıyor bildiğim duyduğum tüm doktorlara gittim hepsi sorun yok ne sende ne eşinde dedi en son kan pıhtısı cıktı bende ondandır dedim ilaç içmeye başladım bu gebeliği de öğrenir öğrenmez iğneye başladım ama sanırım düşük sebebi kan pihtisida değil belliki buda gitti

esra011 niyetine tesbihlerimi çektim rabbim tez ve hayırlı zamanda hayırlı annesine babasına vatanına hayırlı evlat olucak nesiller nasib etsin inşallah çok güzel yavruların olur inşallah

esra011 icin tesbihlerimi çektim rabbim tez zamanda hayırlı ve saglikli evlatlar nasip etsin bir daha dusuk acisi yasatmasin.

Anladım canımm. Çok geçmiş olsun. İnşallah fazla aratmadan gelir bebeğin

DUA LİSTESİ

Bugün @Meyra_naz Doğan kızı Ayşe için okuyoruz Rabbim kabul ve makbul etsin inşaallah

@nergismor Hüseyin kızı Saliha
Mutlu1anne
esra011 Necati kızı Esra
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe
wagen Türkan kızı Şeyma
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@Bir mucize
@Saman Alevi Ömer kızı Elif

M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe niyetine tesbihlerimi çektim Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah tez zaman da sağlıklı elleri ayakları düzgün hayrlı imanlı evlatlar ihsan etsin

Çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun inşallah Rabbim tez vakitte sağlıklı hamilelik nasip etsin kucağına bebeğini aldığın günleri göstersin bi arkadaş vardı bu site de 3 kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik nasip etti mevlam bi kaç haftası var doğumuna inşallah sana da nasip olsun cuma günü hürmetine

Rabbim bu mübarek günde evi olmayana hayrlı ev işi olmayana hayrlı iş eşi olmayana hayrlı eş borcu olanlara ödeme kolaylığı hasta olanlara şifa derdi olanlara deva nasip etsin elleri sema da hayrlı evlat isteyenlere sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı Allahü teala yolunda evlatlar hayrlı nesiller ihsan etsin Rabbimin selamı , rahmeti , bereketi , lütfu üstünüze üstümüze olsun inşaallah

esra011 tüm testler tahliller yapıldı mı genetik test falan baktırdınız mı
Evet eşim varikosel ameliyatı oldu sorun yok demelerine rağmen yaptık ben rahim filmi çektirdim 2 aşılama yaptırdım ve daha bir çok şey herşey temiz cıktı şükür sadece kromozom say ilari kaldı onunda sonucunun çıkmasını bekliyorum

İnşallah o da temiz gelir .. vakti zamanı var .. Allahım sağlıkla nasip etsin inşallah ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…