Amin amin tüm kalbimle amin rabbim artık gözlerimizi başkasının çocuğuna bakarak yaşlar döktürmesin evlatlarımıza bakıp gözlerimizin nuru eylesin inşallahwagen İCİN dualari okudum Rabbim kabul etsin tez Zamanda saglikli salih ve saliha evlatlarla evlerini şenlendirsin
Amin Allah razı olsun canımwagen tesbihlerimi çektim Allah kabul etsin hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Ne kadar güzel bi dua o öyle teşekkür ederim canım Allah kabul etsin o karnındaki mahsum bebişin yüzü suyu hürmetine inşallah rabbim onuda sana eşine bağaşlasınwagen için tesbihlerin tamam. Rabbim sana tez vakitte mutluluğunuzu arttıracak, kaynananı çatlatacak, eltilerini yolduracak güzel mi güzel hayırlı sağlıklı evlatlar versin inşallah. Muradına er bi an önce inşallah :)
Allah razı olsun canım, inşallah :)Ne kadar güzel bi dua o öyle teşekkür ederim canım Allah kabul etsin o karnındaki mahsum bebişin yüzü suyu hürmetine inşallah rabbim onuda sana eşine bağaşlasın
amin canımmm Allah razı olsunS SUDESUDE09 için tesbihlermş çektim Allah kabul etsin tez vakitte sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlatla Rabbim evini şenlendirsin inşallah.
saol canımm Allah razı olsunS SUDESUDE09 için tesbihlerimi çektim. Bu yaz göbüşünde bebişle geçer inşallah, Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar bahşetsin tez vakitte :)
Allah razı olsun canım benim ben de seni iyi ki tanımışımPdr_ci için tesbihlerimi çektim rabbim kabul etsin sağlıcakla evladını kucağına almayı nasip etsin musmutlu huzurlu sağlıklı yılları olsun ailesiyle iyi ki tanımışım seni kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?