2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
100 defa"rabbi hebli minessalihin"
100 defa " ya KUDDÜS" (her liste başında farklı bir esmaül hüsna)
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....

Bugün @esra011 için okuyoruz..

esra011 Necati kızı Esra
@Oznurr26 Aslan kızı Öznur
@wagen Türkan kızı Şeyma
@SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem

Sıra bana gelmiş bir daha ki listede benim adımı esra nur yaparmisin kimlikte öyle benim bide böyle deneyelim hata yapıyorumdur belki

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
100 defa "rabbi heblî min ledunke zurriyyeten tayyibeh(tayyibeten), inneke semîud duâ’(duâi)."
Hamile kalmak isteyen arkadaşlarımızın bir an önce hayırlı sağlıklı evlatlara kavuşması, muradlarına ermesi, göbüşlerine meleklerin konması için, hamile arkadaşlarımızın da meleklerini hayırla sağlıkla kucaklarına almaları, sağlıklı bir hamilelik geçirmeleri niyetiyle okuyoruz inşallah.
...Okuyan arkadaşlar bildirim yapsınlar lütfen. Liste boyunca bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır. Hak geçmesin....

Bugün @Oznurr26 için okuyoruz..

esra011 Necati kızı Esra Nur
@wagen Türkan kızı Şeyma
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem

1. Dil-i bitab Hüseyin kızı Saliha
    esra011 Necati kızı Esra
    Oznurr26 Aslan kızı Öznur
    wagen Türkan kızı Şeyma
    S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
    Pdr_ci Aziz kızı Meltem
    Kızlar hepiniz için okudum rabbim kabul etsin hayırlı tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Meltem’de hayırlı evlat hayırlı Doğum nasib etsin inşallah

S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
Kuzum ikiniz için ya Kerim olan listede okumamıştım bugün okudum rabbim kabul etsin tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ikinizde hayırlı hamilelik ve hayırlı doğumlar nasib etsin inşallah

Bu listelese yarın inşallah başlarım az kişi kalmışız ama olsun rabbim büyük

Pdr_ci canım listeyi tamamladım, Rabbim hepimize Şu mübarek Ramazanda mucizemizi göndersin, hayırlı sağlıklı evlatlar ımız olsun. Beni listeden cıkarabilirsin

Bu listelese yarın inşallah başlarım az kişi kalmışız ama olsun rabbim büyük
İyi yönden bakarsak esmaül hüsna her listede farklılaştığı için daha çabuk yetişecek sizlere kuzu , nedense esmalardan biri vesile olacak duaların kabulüne diye hissediyorum.

DUA LİSTESİ
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Bugün wagen için okuyoruz..

esra011 Necati kızı Esra Nur
@wagen Türkan kızı Şeyma
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem

İyi yönden bakarsak esmaül hüsna her listede farklılaştığı için daha çabuk yetişecek sizlere kuzu , nedense esmalardan biri vesile olacak duaların kabulüne diye hissediyorum.
İnşallah okadar çok duaya ihtiyacım Çarli nerdeyse yolda karşılaştığım her kesten dua istiycem randevu aldık bayramdan sonraya inşallah rabbim nasib ederse başlıycaz çok heyecanlı yım

İnşallah okadar çok duaya ihtiyacım Çarli nerdeyse yolda karşılaştığım her kesten dua istiycem randevu aldık bayramdan sonraya inşallah rabbim nasib ederse başlıycaz çok heyecanlı yım

Hayırlı olsun canım çok çok sevindim. Merkez konusunda sormak istediğin bir şey olursa her zaman sorabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…