Kuzum Allah razı olsunHayırlı olsun canım çok çok sevindim. Merkez konusunda sormak istediğin bir şey olursa her zaman sorabilirsin.
Kuzum Allah razı olsun
Dünden beri aklımdasın tam girdim siteye sana özelden yazıcaktım cevabını gördüm nasılsın nezaman transfer olcan İnan hep duam dasın umudumsun ya resmen benim senden daha çok heycanlıyım
Hadi inşallah transfer gününü söyle bana sana Yasin bide Meryem süresi okuycam inşallah rabbim emeklerimizi boşa çıkarmazAllah senden de razı olsun canım benim. İnan sana güzel haberler vermek bende istiyorum. Biliyorum aynı sıkıntılarımız var inşallah sana güzel haberler verebilirim . Nasipse pazar günü regli olucam başlıcaz transfer sürecine aksilik çıkmazsa tabi. Bayrama denk geliyor sanırım
Bence çok iyi yapmışsın beklememekle. İnan çabanın sonucu bir şekilde önüne gelecektir. Bu arada ramazana girdik ama ekstra dua okumadık hiç. Eğer şunu da okuyalım dediğiniz varsa okuyalım kızceler. Ya da sure vs. Benim hiç aklıma gelmiyor ne okusak diye?İnşallah okadar çok duaya ihtiyacım Çarli nerdeyse yolda karşılaştığım her kesten dua istiycem randevu aldık bayramdan sonraya inşallah rabbim nasib ederse başlıycaz çok heyecanlı yım
Niye banlandın kızKızlar iki gün üstünüze afiyet banlıydım da dün benim için okunacaktı liste paylaşımı yapamadım. Bugün listeye baştan başlıyoruz inşallah :)
Salağın birine cevap yazdım da , acuk sert yazmışsın dediler banladılar, halbukim haketmiştiNiye banlandın kızne oldu kine
Aminn allah razı olsun canımmmOznurr26 için tesbihlerimi çektim rabbim kabul eylesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?