Kız seni bırakır mıyız hiçKızlar hepinizle selam Alayküm kaç gündür daha doğrusu haftadır siteye bi türlü giriş yapa mıyom emsin ya Kudüs olan listedeki tüm arkadaşlara okudum şimdi bakıcam ondan sonra kaç liste okunmuş sa hepsini yek tek okuyup bildirim yapıcam ayrıca bildirim yapmamama rağmen beni liste dışı bırakmayıp okuduğunuz için Allah hepinizden razı olsun çok teşekkür ederim inşallah yarın bende okumaya başlarım
Teşekkür ederim canısı Allah un sana kalbin kadar güzel evlat nasib etsin inşallahKız seni bırakır mıyız hiçdevam etmek istemeyenler söylüyor zaten. Biz devam edelim inşallah:)
Canım sıkıntı değil o da inşallah aranız düzelir, çocuk meselesinden dolayı mı böyle oldu, belki bi anlık öfkenize kapıldınız fevri karar verme lütfen. Düne kadar çocuk isteyen birinin eminim eşiyle iyi yaşantısı vardırArkadaşlar benim adetim bitti okumadığım herkese okuyacam inşallah yeni listede beni çıkarırmısınız çocuk düşünmüyorum artık vardır rabbimin bi bildiği diyordum hep varmışta.. eşimle ayrılık sürecindeyiz barışıp barışmayacağımız belli değil iyi değilim hiç allah razı olsun sizdende allaha emanet olun..
Kıskançlık üzerine oldu böyle mevzu baya derin bana dua edin inşallahCanım sıkıntı değil o da inşallah aranız düzelir, çocuk meselesinden dolayı mı böyle oldu, belki bi anlık öfkenize kapıldınız fevri karar verme lütfen. Düne kadar çocuk isteyen birinin eminim eşiyle iyi yaşantısı vardır
Tamam kuzuKızlar kusura bakmayın ben de çıkıyorum gruptan artık hiç bir şey yapasım gelmiyor beni cikartirmisin meltem yine buralardayim takip ederim sizi
Allah çok yardımcın olsun inşallah aranız düzelir kaldığınız yerden güzel bir şekilde devamı dersiniz canımKıskançlık üzerine oldu böyle mevzu baya derin bana dua edin inşallahçok güzel bi yuvam vardı ama her şeyi mahvetti işte allah hayırlısını nasip etsin inşallah
Dualarımız kabul oldu çok şükür geldi gönlümü aldı şuan yuvamdayım allah razı olsun canımmmAllah çok yardımcın olsun inşallah aranız düzelir kaldığınız yerden güzel bir şekilde devamı dersiniz canım
Maşallah canım Allah daim etsin inşallah, bu tür konularda fevri davranma çayın lütfen. Bir yuva kolay kurulmuyor
Dualarımız kabul oldu çok şükür geldi gönlümü aldı şuan yuvamdayım allah razı olsun canımmm
Kuzu belki ilerde başlanır yine, şimdi sayı bitti sayılır o yüzden bitirmek zorunda kaldım. Her saman yine de duacısı olalım birbirimizinesra011 Necati kızı Esra Nur
Oznurr26 Aslan kızı Öznur
wagen Türkan kızı Şeyma
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
Kızlar okumamış olduğum 3 liste içinde oluşum rabbim kabul etsin hayırlı tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah Meltem’de hayırlı bi Doğum hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah
Listeyi kapatıyormuşuz keşke hepimiz muradımıza ermiş bişekilde kapansaydı liste ama olsun rabbim büyük inşallah dönüşümüz o şekilde olur unutmayalım unutulmayalım olurmu hepinizi çok sevdim çok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?