- 30 Mart 2017
- 12.744
- 19.825
- 298
Kimden acaba sendenmi ayı heyecan bastı beniGuzel haberler cok yakinda
Yok benden değil ama gruptan biri çok yakindaaa :)) takipte kalKimden acaba sendenmi ayı heyecan bastı beni
Ama senin ilgilenmen gereken bir fındık kurdun var kuzumKızlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkürler, hepinizden Allah razı olsun. Rabbim bu duyguyu tez vakitte hepinize tattırsın. Doğum esnasında hepinize dua ettim rabbim dualarımı kabul eder de tek tek tarihe not düşeriz inşallah burada. Doğumdan beridir Yen'i girdim daha burayaASSOSyal elifim. Mesajlarınızışimdi gördüm.
Sana çekmiş elif teyzesiAma senin ilgilenmen gereken bir fındık kurdun var kuzumyerim o ponçiği ben ağzını yüzünü yedigimin bebesi yaa ne kadan da datluuu
Ballısı da lokmasıSana çekmiş elif teyzesi
Çok merak ettiimmm catlatmasan ya kizYok benden değil ama gruptan biri çok yakindaaa :)) takipte kal
Söylemeeemmm kendi gelip söyleyecek bu onun hakkıÇok merak ettiimmm catlatmasan ya kiz

Kimsen cabuk geeeel bak orta yerimizden catliyozSöylemeeemmm kendi gelip söyleyecek bu onun hakkı
Kimsen cabuk geeeel bak orta yerimizden catliyoz
Kız bana gizli söyle biliyon ben meraklı melehatım çaklarımmmmben biliyom ki ben biliyom ki
Kız bana gizli söyle biliyon ben meraklı melehatım çaklarımmmm
Yarın mübarek gün belki öğrenirsinizBizede soyleeeeee
Aaa gerçektenmi heyecan bastı beni hadi bakalım hayırlısıYarın mübarek gün belki öğrenirsiniz
İnadina yapiyor caylayalim diyeAaa gerçektenmi heyecan bastı beni hadi bakalım hayırlısı
Kız sen insanı çatlatırsın valla
Aynen dikişlerim çatlıycak şimdiİnadina yapiyor caylayalim diye
Aaa gerçektenmi heyecan bastı beni hadi bakalım hayırlısı
Kız sen insanı çatlatırsın valla
İnadina yapiyor caylayalim diye
Benim olsa hemen söylerim de işte konu ben degilimAynen dikişlerim çatlıycak şimdi
Yavrum ameliyatın olmuş geçmiş olsun inşAllahAynen dikişlerim çatlıycak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?