2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Allah ım ne olur birgün şuraya girip kızlar hamileyim demeyi o duyguyu yaşamayı Bebeğimi önce sağlıklı bir hamilelik geçirip karnımda taşımayı sonrada koynuma alıp uzun hayırlı bir ömür geçirmeyi nasib et bizlere Yarabbi ne olur yardım et bize dindir Yüreğimdeki hasreti yangını özlemi .
Yoruldum demek istemiyorum zoruna gider sana binlerce kez şükürler olsun diyorum ki şükrümü hayırlı evlatlar nasib ederek artırasın inşallah amin .

İçim daraldı sayfaya bişiyler yazmak istedim hepinizi çok özledim duam dasınız ....

Ya ne kadar güzelde anlatmışsın duygularını kendi duygularımı okudum resmen.. inşalah rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah bende çok özledim sizleri dualarımdasınız

Ya ne kadar güzelde anlatmışsın duygularını kendi duygularımı okudum resmen.. inşalah rabbim en kısa zamanda hepimize nasip eder inşallah bende çok özledim sizleri dualarımdasınız
Teşekkür ederim canım inşallah birgün bizde evimizin içine girmek evde çocuğumuzla fakit geçirmek için sabırsızlıkla eve girmek istiycez. Ben şuan eve girmek istemiyorum evimde o sessizlik beni mafediyor oturup saatlerce sesli bişekilde ağlıyorum en çok bu zoruma gidiyor

Kuzum benim ya, allahım dualarını kabul etsin, Allahım seni muradına erdirsin, ALlahım seni evlatla taçlandırsın, Allah'ım seni mutlu etsin götüremeyeceğim yükü sana yüklemesin inşallah. Dualarımdasınız hepiniz. Ama görüyorsun bak tek tek hamile kalıyoruz. B busra_brt ve @CigdemAsya da muradlarına erdi. Çok az kişi kaldı , sırayla herkes duasının nasibini alıyor. Hele bismillah diyip şuntedavi sürecine bi başla Allah'ın izniyle sıra sana da gelecek. Yaşın en büyük avantajın. Evdeki sessizlik kuzuların sessizliği, birkaç seneye kadar fırtına kopacak çocuk seslerinden :) az daha sabır et inşallah. Ben inanıyorum rabbim bizi zamanla sınadı sınıyor. Yoksa onun hazinesi geniş, bir çocuk onun için nedir ki? Biz bir tırnağını yapamazken Onun için bu çok kolaydır. Ol der oluverir. Ama kulunu ölçüyor işte kurban olduğum. Dilinden duayı elinden de çabayı asla bırakma. Tevekkülünün sonucunu elbet alacaksın. Evde yalnız kalmak yerine başka şeylerle kendini meşgul edip vesveselerden uzak durabilirsin kuzum. Bi kurs bi hobi gibi. Kendini bırakma, buraya da yazman iyi olmuş bak. Daha çok dua edelim sana bu vesileyle inşallah canım benim

Sen elif Çiğdem büşra öznur ya siz hayatımda tanıdığım en iyi en temiz insanlarsınız Rabbim sizleri bundan dolayı çok sevdi ve sınamak istedi eminim ne kadar güzel içten uzun uzun yazmışsın teşekkür ederim Allah binkere razı olsun okur ken gözlerimden yaşlar aktı ama olsun elham dülüllah çok şükür bu günede bi başlasak en destek olucakalan sizsiniz bundan adım kadar eminim iyki varsınız. Rabbim sizleri belkide yükümü hafifletmek iin çıkardı karşıma Allah ım sanada kolay hayırlı doğum nasib etsin inşallah canım benim

Allah razı olsun canım benim. Geçecek inşallah hepsi en güzel şekilde. Birbirimize destek olacağız tabi ki. Dediğin gibi boşuna birbirimizin karşısına çıkmadık öznur da mı hamile

Allah razı olsun canım benim. Geçecek inşallah hepsi en güzel şekilde. Birbirimize destek olacağız tabi ki. Dediğin gibi boşuna birbirimizin karşısına çıkmadık öznur da mı hamile
Hayır oda benim gibi gün sayıyor. Canım instegram kullanıyomusun

Benim değil canım gruptan arkadaşımız Pdr_ci meltoşumuzun bebegi bizde teyzeyiz sonuçta teşekkür edeyim onun adina
Ayyy İnan’ mıyom meltem Doğum mu yaptı çok sevindim instegram mım yok bakamıyom kaç gündür benden ona selam söyle olurmu çok sevindim rabbim analı babalı büyütsün nasıl sevindim anlatamam çok çok öpüyorum her ikisinide babada dua etsin

Söylerim canım nasıl güzel nasıl bal böyle bir pamuk yok çok minnoş maşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…