Kendi desin o zaman hiç merak etmem normaldeBenim olsa hemen söylerim de işte konu ben degilim
Amin inşallah kuzum rabbim hepimize o güzel haberi almayı nasib etsin inşallahYavrum ameliyatın olmuş geçmiş olsun inşAllah
Rabbim müjdelerini de sırayla versin
Nasıl oldun?
Kız sen zaten biliyonKendi desin o zaman hiç merak etmem normalde
Ben bile meraklandım
Daha da iyi olursun inşAllah canımAmin inşallah kuzum rabbim hepimize o güzel haberi almayı nasib etsin inşallah
Çok şükür bügün biraz daha iyiyim
Sen nasılsın neler yapıyorsun
Herşeyin hayırlısı olsun kuzumDaha da iyi olursun inşAllah canım
Elhamdülillah iyiyiz bekleyişe devam biz de
Bormal deniyoruz bakalım olmadı yine tüp yolları gözükcek
Olsun inşAllah bize de en hayırlısının olacağı günler gelir inşAllahHerşeyin hayırlısı olsun kuzum
Ay canım benim ya çok üzüldüm ama olsun herşeyde bir hayır vardır sen üzülme yola devam inşallah en kısa zaman da tekrar hamiş kalır 9 ay sorunsuz bir gebelik geçirip sonra hayırlı kolay bir Doğumla kucağına alıp üzun hayırlı bir ömür geçirirsiniz o sürede hayırlı kardeşleride olur minnoşun inşallah rabbim bu yolda emek harcayan isteyen tüm kullarının kucağını çok bekletmeden doldursun hayırlı evlatlar nasib etsin inşallahSelam kızlar nasılsınız?ben de durumlar aynı ikinci tüp bebek yapmistik Haziran'da tuttu ama malesef 8+5 de kalbi durmuş kürtaj oldumçok zor süreçler Allah kimseye yasatmasin,herşeyin hayırlısını isteyin kızlar,sadece hamile kalmakla olmuyormuş dilerim tez zamanda hepimiz anne oluruz senlendiririz buralari
Yaaaa cadılarHa onu diyon ivit biliyorum
Sağol canım cümlemize inşallah nasip olur?sen hangi aşamadasin ameliyat mı olacaktın tüplerdenAy canım benim ya çok üzüldüm ama olsun herşeyde bir hayır vardır sen üzülme yola devam inşallah en kısa zaman da tekrar hamiş kalır 9 ay sorunsuz bir gebelik geçirip sonra hayırlı kolay bir Doğumla kucağına alıp üzun hayırlı bir ömür geçirirsiniz o sürede hayırlı kardeşleride olur minnoşun inşallah rabbim bu yolda emek harcayan isteyen tüm kullarının kucağını çok bekletmeden doldursun hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah
Oldum kuzum 3 gün evvel oldum çok şükür biraz ağrılarım var ama bunada şükür beterin beteri var iki tüpte alındı artık tek çarem tüp bebekSağol canım cümlemize inşallah nasip olur?sen hangi aşamadasin ameliyat mı olacaktın tüplerden
Gecmis olsun canım zaten gençsin şükür yumurtalıklarda da bir sorun yok Allah'ın izniyle tüp bebekle hamile kalırsın hele bir iyileşte gerisi kolay inşallah,Oldum kuzum 3 gün evvel oldum çok şükür biraz ağrılarım var ama bunada şükür beterin beteri var iki tüpte alındı artık tek çarem tüp bebek
İnşallah canım inşallahGecmis olsun canım zaten gençsin şükür yumurtalıklarda da bir sorun yok Allah'ın izniyle tüp bebekle hamile kalırsın hele bir iyileşte gerisi kolay inşallah,
İnşallah sırasıyla hepimiz anne oluruz
Bi de sana mesaj attım instagramdan. Girmiyor musun oraya kuzuİnşallah canım inşallah
İnşallah canım :)Ayy hayırlı uğurlu olsun çok sevindim. Sağlıcakla hayırla kucağına alsın inşallah.
Kuzum ya telefonum bozuldu eşimin kinden giriyom insanda gelen mesajları göremiyom mesaj göndermiyorum daBi de sana mesaj attım instagramdan. Girmiyor musun oraya kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?