2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Amin kuzum sanada hayırlı hamilelik hayırlı Doğum nasib etsin inşallah senin doğal yoldan mı yoksa tüp bebek yöntemiyle mi oldu çok tandır yazmıyon
Amin canım inşallah tüp bebekle oldu cnm WhatsApp tan kızlarla görüşürüyoruz burası baya sessiz kalmış

Geçmiş olsun canim Rabbim saglikli gebelik versin tez zamanda

merhaba kızlar ben de bi sonb durum raporumu bildireyim bari bayadır yazmadım. 3 aşılamamı oldum hatta az önce kan verdim sonuç için. doktor degiştirdim ben önceki hsg bile çekmeden 2 kez aşılama yapmıştı.yeni doktor hsg çekince sol tüpümde sorun varmış ameliyatla alındı.sonrada ilk aşılama yapıldı bakalım nasip artık.

Sonuc ne oldu canim
Aaaa çık sevindim kuzum babada bizde dua et olurmu hadi gözün Aydın
Sagol canim ediyorum Allah isteyen herkese hayirli evlat versin

Buralar artik kimsesiz gibi ama bende syeri ayri çok şükür ben de hamileyim Rabbim bu topikteki herkese bu duyguyu yasamayi nasip etsin
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah bebiş Allah'ın izniyle sıra sıra herkes muradına erecek. Sadece zaman istiyor.

Benim sonuç gene yok canlar 0,100 çıktı.doktor erken yapmışsın dedi 12, gün yapmıştım. 3 gün sonra tekrar la testi dedi. ama benim umudum kalmadı artık. olsaydı az da olsa çıkardı dimi

Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla devam etsin inşallah bebiş Allah'ın izniyle sıra sıra herkes muradına erecek. Sadece zaman istiyor.
Sagol canim Allah razi olsun kesinlikle vaktini.bekliyor

Ben etiketli değilim ama takipteyim okumaya başlasak ne güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…