2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Bak bu liste tbftmucize

kızlar topiği yeni gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yasin okumayı nasıl yapıyorsunuz sırası var mı 500 kişi oldu mu merak ettim...
Yok canım her gün bir arkadaşımıza yasin okuyoruz adetli olanlar tesbih çekiyorlar temizlenince okuyamadıklarını okuyorlar

kızlar geç açtım neti ama tün aydın artık övle olmuş kızlar çok heycanlıyım içim içime sığmıyo yarın bahçeci tüp bebege gitcez sabahtan dualarda unutmayım ayyy inşallah doğal yolla olur der çümkü çok istiyom doğal yolla

18 kan testi bir rahim filmi 1 şeker yüklemesi eşimede sperm testi yapldı p.tesi gittim cuma sonuçlar çıktı artk çözüm odaklı oldum birinci 3 aylıkken kalbi durdu ikincisi gelişmedi üçüncüsü kimyasal gebelik çıktı tabi sonunda nasl çöktüğümü sen düşün ve sonuç vucudüm yabancı cisim sanıp vücut değerlerimden dolayı dışarı atıyormuş

İnşallah canım hepimizin duası isteği o doğal yolla hamile kalmak Rabbim nasip eder inşallah tez zaman da

Rabbim tekrarını yaşatmasın canım inşallah tez vakitte sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip etsin hayrla sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin kuzum inşallah

Canım yaa inşallah öyle olur, olmasa da tüplü olsun napalım sağlıklı olsun da

ODA BİNEVİ DOĞAL YOL CANIM SADECE KONTROL ALTINDA GEBELİK ÖYLE DÜŞÜN @Pdr_ci NİN DEDİGİ GİBİ SAGLIKLA GELSİNDE HANGİ YOLDAN GELDİGİNİN ÖNEMİ YOK İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE OLUR HERŞEY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…