İnşallah canımmamin canımmm Allah razı olsun.inşallah ard arda hamileyim diye yazalım buraya
ne güzel lafmış o hiç duymamıştım elide tefi yerinde keyfi sevdim bunuGünaydın hanımlar inşallah günümüz aydın duyacağımız haberler hayrlı duygularımız mutluluk ruh halimiz elin de tefi yerinde keyfi olsun
Allah razı olsun canım. Allah kabul etsin inşallahMustafa kızı şule için yasin okudum allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inşallah
500 mükızlar topiği yeni gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yasin okumayı nasıl yapıyorsunuz sırası var mı 500 kişi oldu mu merak ettim...
Bak bu listeS SUDESUDE09 Mustfa kızı Şule'nin sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallahwagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
@busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
esra011 Necati kızı Esra Nur
hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@Prmm
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim
Canım sorucam sorucam soramadım :=) ne öğretmenisin? Okuldayım deyince merak ettim :) nickin Pdr_ci pdr mezunu musun :)İnşallah canımm
Yok canım her gün bir arkadaşımıza yasin okuyoruz adetli olanlar tesbih çekiyorlar temizlenince okuyamadıklarını okuyorlarkızlar topiği yeni gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yasin okumayı nasıl yapıyorsunuz sırası var mı 500 kişi oldu mu merak ettim...
Canım hangi testleri yaptılar sana bi de adetin 3'cü günü mü yapıldı benim hep hafta sonuna geliyo adetin 3'cü günüsenem dolmadı evleneli ama bütün ne testler varsa yapılsın sorun bulunsun istiyorum yedi ayda iki kimyasal gebeliğim var
İnşallah canım hepimizin duası isteği o doğal yolla hamile kalmak Rabbim nasip eder inşallah tez zaman dakızlar geç açtım neti ama tün aydın artık övle olmuş kızlar çok heycanlıyım içim içime sığmıyo yarın bahçeci tüp bebege gitcez sabahtan dualarda unutmayım ayyy inşallah doğal yolla olur der çümkü çok istiyom doğal yolla
Rabbim tekrarını yaşatmasın canım inşallah tez vakitte sağlıklı hayrlı sorunsuz hamilelik nasip etsin hayrla sağlıkla bebeklerini kucağına almayı nasip etsin kuzum inşallah18 kan testi bir rahim filmi 1 şeker yüklemesi eşimede sperm testi yapldı p.tesi gittim cuma sonuçlar çıktı artk çözüm odaklı oldum birinci 3 aylıkken kalbi durdu ikincisi gelişmedi üçüncüsü kimyasal gebelik çıktı tabi sonunda nasl çöktüğümü sen düşün ve sonuç vucudüm yabancı cisim sanıp vücut değerlerimden dolayı dışarı atıyormuş
amin canım aminİnşallah canım hepimizin duası isteği o doğal yolla hamile kalmak Rabbim nasip eder inşallah tez zaman da
Evet canım rehber öğretmenimCanım sorucam sorucam soramadım :=) ne öğretmenisin? Okuldayım deyince merak ettim :) nickin Pdr_ci pdr mezunu musun :)
Canım yaa inşallah öyle olur, olmasa da tüplü olsun napalım sağlıklı olsun dakızlar geç açtım neti ama tün aydın artık övle olmuş kızlar çok heycanlıyım içim içime sığmıyo yarın bahçeci tüp bebege gitcez sabahtan dualarda unutmayım ayyy inşallah doğal yolla olur der çümkü çok istiyom doğal yolla
ODA BİNEVİ DOĞAL YOL CANIM SADECE KONTROL ALTINDA GEBELİK ÖYLE DÜŞÜN @Pdr_ci NİN DEDİGİ GİBİ SAGLIKLA GELSİNDE HANGİ YOLDAN GELDİGİNİN ÖNEMİ YOK İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE OLUR HERŞEYkızlar geç açtım neti ama tün aydın artık övle olmuş kızlar çok heycanlıyım içim içime sığmıyo yarın bahçeci tüp bebege gitcez sabahtan dualarda unutmayım ayyy inşallah doğal yolla olur der çümkü çok istiyom doğal yolla
hoş geldin canım aramıza gerçek isminide yaz Türkan kızı şeyma gibiKızlar mrb bende aranıza yeni katıldım Rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?