Ah keşke ah keşke, rehber öğretmenlerimi hep çok sevmişimdir :) bizi anca psikolog psikiyatrist paklar ikinci bir göz şart napalımAa kardeş meslek sayılırmışsağol canım benm aynen kendi söküğünü dikemiyorsun. Hatta ilk doktoruma gittiğimde çok stres yaptığımı söyledim çocuk için. O da meslepimi sorunca rehber öğretmenim dedim. Sen nasıl psikolojik danışmanlık yapıyon deyip gülmüştü. Akşama kadar çocukların dertlerini dinliyor çözüm bulmaya çalışıyoruz ama keşke bizim de bi rehber öğretmenimiz olsa da sorunlarımız olduğunda koşa koşa yanına gitsek çözüm bulamadak da içimizi boşaltsak diyorum
HahahhAh keşke ah keşke, rehber öğretmenlerimi hep çok sevmişimdir :) bizi anca psikolog psikiyatrist paklar ikinci bir göz şart napalımbende psikiyatriste gittiğimde mesleğimi sordu söyleyince uzun uzun bakıştık bir sessizlik oldu tabi o an içinden geçirdiklerini çok kolay tahmin etmiştim biz saksı değiliz
Maşallah canım allah herkese senin gibi mesleğini aşkla yapmayı nasip etsin, bak o zaman dünya ne güzel bir yer olurHahahhbiz hiç doktorlara kendi kendini ameliyat edemiyor musun diyor muyuz iyi rehber öğretmenlere denk gelmişsin demek ki, ben lisedeyken bizimkilerin hiçbir şey yaptığını görmedim. Ama ben öyle olmayacam dedim ve çok şükür okulda bütün öğretmenler hayret ediyor bu kadar çalışan rehber öğretmen ben ilk defa gördüm diyolar. Tabi övünmek için demiyorum asla, insan işini vicdanıyla yapınca zaten çalışan insan olarak görünüyorsun. Bu arada bana güzel bi yabancı komedi film önerisi olan var mı ya az önce arkadaşa diyince aklıma geldi ben de izleyeyim. Herif de evde yok sıkıldım
Bi bakayım hele neler varmışMaşallah canım allah herkese senin gibi mesleğini aşkla yapmayı nasip etsin, bak o zaman dünya ne güzel bir yer olur
Şuan hiç aklıma gelmedi ama internetten en çok izlenenlerden bulabilirsin
İyi seyirler canım biraz gerçek hayattan uzaklaşmak şartBi bakayım hele neler varmışsağol canım
Kesinlikleİyi seyirler canım biraz gerçek hayattan uzaklaşmak şart
çok haklısın canım aslında benim amacım tüplerin açıkmı kapalımı net olarak öğrenmek o yüzden prıfösör olsun istedimTatlımm keşke biraz daha başka doktorlar ile devam etseydin, bence doğal yolla olur, tüp bebek için erken gibi ama yinede hakkında hayırlısı olsun allah gönlüne göre versin. İnş çok güzel şeyler duyarsın. Bak bende yedi yıllık evliyim ama hiç tüp bebeği aklıma getirmedim gerçi doğal yoldan da olmadı hep umut ettim, Allah çok büyük napalım
canım ablacım bende nerde kaldı diyom tekrar hoş geldinTesekkur ederim Hosbuldukwagen . Simdi gordum etiketini topigi inceleyemedim henuz. Tekrar tesekkurler.
İnşallah açıktır canım benim, doktordan çok mutlu döneceksin allahın izniyleçok haklısın canım aslında benim amacım tüplerin açıkmı kapalımı net olarak öğrenmek o yüzden prıfösör olsun istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?