2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Ah keşke ah keşke, rehber öğretmenlerimi hep çok sevmişimdir :) bizi anca psikolog psikiyatrist paklar ikinci bir göz şart napalım bende psikiyatriste gittiğimde mesleğimi sordu söyleyince uzun uzun bakıştık bir sessizlik oldu tabi o an içinden geçirdiklerini çok kolay tahmin etmiştim biz saksı değiliz

Hahahh biz hiç doktorlara kendi kendini ameliyat edemiyor musun diyor muyuz iyi rehber öğretmenlere denk gelmişsin demek ki, ben lisedeyken bizimkilerin hiçbir şey yaptığını görmedim. Ama ben öyle olmayacam dedim ve çok şükür okulda bütün öğretmenler hayret ediyor bu kadar çalışan rehber öğretmen ben ilk defa gördüm diyolar. Tabi övünmek için demiyorum asla, insan işini vicdanıyla yapınca zaten çalışan insan olarak görünüyorsun. Bu arada bana güzel bi yabancı komedi film önerisi olan var mı ya az önce arkadaşa diyince aklıma geldi ben de izleyeyim. Herif de evde yok sıkıldım

Maşallah canım allah herkese senin gibi mesleğini aşkla yapmayı nasip etsin, bak o zaman dünya ne güzel bir yer olur

Şuan hiç aklıma gelmedi ama internetten en çok izlenenlerden bulabilirsin

Mustafa kızı Şule nin niyetine EL CEBBAR ES SEMİ EL HAKİM EL VEKİL EL LATİF EL MUCİB EL HALİK tesbihatlarini çektim Allah'ım kabul etsin tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

S SUDESUDE09 mustafa kızı şule niyetine yasin -i serif okudum rabbim kabul eylesin inşallah saglıklı bir sekilde hamile kalır ve hayırlısı ile boy boy cocukları olur inşallah

S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın

çok haklısın canım aslında benim amacım tüplerin açıkmı kapalımı net olarak öğrenmek o yüzden prıfösör olsun istedim

çok haklısın canım aslında benim amacım tüplerin açıkmı kapalımı net olarak öğrenmek o yüzden prıfösör olsun istedim
İnşallah açıktır canım benim, doktordan çok mutlu döneceksin allahın izniyle umutsuzluk yok

N Nurumcan94 adnankızı ayşenur içi EL CABBAR EL HALIK ES SEMİ EL LATİF EL KADİR EL MÜKTEDİR EL VARİS tesbihlerini çektim Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah

S SUDESUDE09 mustafa kızı şüle için EL CABBAR EL HALIK ES SEMİ EL LATİF EL KADİR EL MÜKTEDİR EL VARİS tesbihlerini çektim Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…