inşallah canım evet binebi doğal yol ama çok yıpratıcı Allah hepimize kolaylık versin emeklerimizin karşılığını boş bırakmasınODA BİNEVİ DOĞAL YOL CANIM SADECE KONTROL ALTINDA GEBELİK ÖYLE DÜŞÜN @Pdr_ci NİN DEDİGİ GİBİ SAGLIKLA GELSİNDE HANGİ YOLDAN GELDİGİNİN ÖNEMİ YOK İNŞALLAH GÖNLÜNE GÖRE OLUR HERŞEY
amin canım dualarım daima sizlerle sizde beni dualarda unutmayın şimdiden okadar çok korkuyomki anlatamam ağrı kesici bile kullanamayan ben korkudan ya bişiy olursa diye şimdi ya amelyat derse ine ilaç verirse çok korkuyom ya acaba gitmesemmiCanım yaa inşallah öyle olur, olmasa da tüplü olsun napalım sağlıklı olsun da
tamam canımwagen hoş bulduk çok teşekkür ederim. Fatma kızı sibel
evet canım misal bugün@SUDESUDE09 sırası adını yanına yazmış listeye bak oku sonra adına bağaşta bulun burayada kimin için okuduysan onun adını etiketleyip bildirim yap anlamadığın bişiy varsa sor ben dönmesem bilene gören arkadaşlar seni bilgilendirir bide azıcık tanıtsana kendini kaç yaşında nekadar evlisin nezaman dır çocuk istiyonuz olmaması için bi sebeb varmıwagen tabiki seve seve okurum yasin okumayı biliyorum peki okuduktan sonra okunacak kişinin adinimi söylüyorsunuz.
Canım okumaya başlamadan önce mesela Fatma kızı Sibelin sağlıkla hayrla hamile kalması ve sağlıkla hayrla kolay doğumla bebeğini kucağına alması için inşallah Rabbim sağlıklı hastalıksız kusursuz ahlaklı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatları olması niyeti ile okuyorum diyoruzwagen tabiki seve seve okurum yasin okumayı biliyorum peki okuduktan sonra okunacak kişinin adinimi söylüyorsunuz.
inşallah burdaki herkez sende bende ve bizim bilmediğimiz ama Allah ın bildiği nekadar çocuk istiyen kulu varsa hepsine bu mubarek ayların günlerin yüzü suyu hürmetine okunan yasin lerin çekilen tesbihlerin LAİLAHEİL ALLAH MUHAMMED İN RESUL ALLAH duasının yüzüsuyu hürmetine hayırlı evlatlar nasip eder tez ve hayırlı zamanda inşallahwagen yeni evli sayılırım 11 aylık evliyim 30 yaşındayım ilk zamanlar çok istiyordum 4 ay boyunca olmadi belkide stres yaptım ondanda olmuş olabilir . Suan calisiyorum o yuzden ara verdim biraz ama artik istiyorum cocuk hayirlisiyla Dr gitmedim hic belki ilerleyen zamanlarda giderim.
amin canım dualarım daima sizlerle sizde beni dualarda unutmayın şimdiden okadar çok korkuyomki anlatamam ağrı kesici bile kullanamayan ben korkudan ya bişiy olursa diye şimdi ya amelyat derse ine ilaç verirse çok korkuyom ya acaba gitmesemmi
Ne olursa olsun sonuç çözüm olduktan sonra katlanırsın sen buna. Önemli olan sorun varsa onun ortadan kalkması. O da ufak bir bedel isteyebilir. Tabi Rabbimden dileğim bu bedelin ufacık bir şey olur arkadaşın 4 liralık ilacı gibi bu muymuş diyeceğimiz bir sebep. O zaman sen de yıpranmamış olursun. Ama sonuca odaklanalım. Sonuçlar güzel olacak inşallah dualarım seninle. Bugün senin için de yasin okuyayım inşallah Rabbim güzel haberler aldırıramin canım dualarım daima sizlerle sizde beni dualarda unutmayın şimdiden okadar çok korkuyomki anlatamam ağrı kesici bile kullanamayan ben korkudan ya bişiy olursa diye şimdi ya amelyat derse ine ilaç verirse çok korkuyom ya acaba gitmesemmi
Hahaha terzi söküğünü dikemez canımEvet canım rehber öğretmenimbi kendime psikolojik danışma yapamıyorum
canım benim çok ama çok teşekür ederim inan mesajını okuyunca gözlerim doldu hatta ağlıyarak yazı yom ya nebilim sen burdaki herkes okadar güzel gönülleri varki inan belki yakınımdakiler sizin kadar düşünceli ve dua etmemiştir bu şekil içten art niyetsiz tanımadan bukadar güzel düşünceler beni çok mutlu ediyo iyki varsınız randuvu aldığımdan beri korkudan 4 gümdür hiç oturmadım sürekli iş yada bişiylerle oyalandım sıf o günü düşünüp sitres yapıp ağlamayayım diye ne varsa kaderde yaşıycaz ve görcez herşeyin hayırlısı Allah dermansız dert vermesin hiç kimseye Allah senden ve seningibi güzel yürekli olan kullarından herdaim razı ve memnun olsun inşallahNe olursa olsun sonuç çözüm olduktan sonra katlanırsın sen buna. Önemli olan sorun varsa onun ortadan kalkması. O da ufak bir bedel isteyebilir. Tabi Rabbimden dileğim bu bedelin ufacık bir şey olur arkadaşın 4 liralık ilacı gibi bu muymuş diyeceğimiz bir sebep. O zaman sen de yıpranmamış olursun. Ama sonuca odaklanalım. Sonuçlar güzel olacak inşallah dualarım seninle. Bugün senin için de yasin okuyayım inşallah Rabbim güzel haberler aldırır
inşallah canım inşallah yarın burdan güzel haberlerimi paylaşırım inşallahdualarımızdasın cnmmm üzme kendini strese sokma herşey güzel olucak
Aa kardeş meslek sayılırmışHahaha terzi söküğünü dikemez canımal benden de o kadar valla bende sosyologum ama kendimi henüz çözemedim dur bakalım rehber öğretmen candır
kızlar geç açtım neti ama tün aydın artık övle olmuş kızlar çok heycanlıyım içim içime sığmıyo yarın bahçeci tüp bebege gitcez sabahtan dualarda unutmayım ayyy inşallah doğal yolla olur der çümkü çok istiyom doğal yolla
Aminn, Allah sendrn de razı olsun. Aç bi konedi filmi onu izle. Rahatlatsın biraz. Negatifi gördüğüm gün arkadaşlarla akşam sinemaya gidecektik ona gittik. Patron bebek diye çok komik bi animasyon vardı ona gittik. Çok iyi gelmişti. Tabi filmde hep bebişler vardı arasıra ağladım da Allahtan kümse görmedi animasyonda ağlayan bi kadın diye gülerdi milletcanım benim çok ama çok teşekür ederim inan mesajını okuyunca gözlerim doldu hatta ağlıyarak yazı yom ya nebilim sen burdaki herkes okadar güzel gönülleri varki inan belki yakınımdakiler sizin kadar düşünceli ve dua etmemiştir bu şekil içten art niyetsiz tanımadan bukadar güzel düşünceler beni çok mutlu ediyo iyki varsınız randuvu aldığımdan beri korkudan 4 gümdür hiç oturmadım sürekli iş yada bişiylerle oyalandım sıf o günü düşünüp sitres yapıp ağlamayayım diye ne varsa kaderde yaşıycaz ve görcez herşeyin hayırlısı Allah dermansız dert vermesin hiç kimseye Allah senden ve seningibi güzel yürekli olan kullarından herdaim razı ve memnun olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?