inşallah umutsuzluk degilde korku çok var ayy inşallah sizlerin duası sayesinfe g0zel haberlerle dönerim inşallah tekrar rahim filmi ister ve açık çıkar yaİnşallah açıktır canım benim, doktordan çok mutlu döneceksin allahın izniyleumutsuzluk yok
İnşallah çıkacak canım, dualarımız hep var sen merak etme. Rahim filmi daha önce anestezili mi anestezisiz mi çektirdin?inşallah umutsuzluk degilde korku çok var ayy inşallah sizlerin duası sayesinfe g0zel haberlerle dönerim inşallah tekrar rahim filmi ister ve açık çıkar ya
anestezisis ve af edersi iğrenç biyerde bide özeldi defletteki doktor oşekil davranmaz hastasına ayrıca çeken doktor degildi yatak bezini bana serdirdiler toplattılar af edersinde madem iğreniyosun ozaman bu bölümü seçme zorlamı yaptırıcaz ha bide ben kabine gittim üstümü giymeye arkadaşına diyoki bu daha kolay oldu arkadaşıda yavaş yavaş öğreniyon dedi içime kurt düştü acaba bilmiyomu çekmesini diye ay bide hem korku hem heycan hem ağrı bide üstüne gösterdikleri muamele cabası bikastım kendimi anlatamamİnşallah çıkacak canım, dualarımız hep var sen merak etme. Rahim filmi daha önce anestezili mi anestezisiz mi çektirdin?
Canım valla büyük cesaret göstermişsin tebrik ederim seni, bu kadar kötü bir muamele ilk defa duyuyorum birde özelde çok şaşırtıcı keşke şikayet etseydin. Ayrıca gerçekten ehil eller tarafından yapılmadığı zaman yanlış sonuç verdiğini duymuştum, sende zaten doğal olarak o psikoloji ile kendini kastığın için tıkalı çıkmış olabilir. Büyük ihtimal böyle olduğunu düşündüm şuan bunları söyleyince. Eğer yeniden çekerlerse iyi bir yer olduğu için çeken kişiler uzmandır anestezili çektir bence daha rahat olur.anestezisis ve af edersi iğrenç biyerde bide özeldi defletteki doktor oşekil davranmaz hastasına ayrıca çeken doktor degildi yatak bezini bana serdirdiler toplattılar af edersinde madem iğreniyosun ozaman bu bölümü seçme zorlamı yaptırıcaz ha bide ben kabine gittim üstümü giymeye arkadaşına diyoki bu daha kolay oldu arkadaşıda yavaş yavaş öğreniyon dedi içime kurt düştü acaba bilmiyomu çekmesini diye ay bide hem korku hem heycan hem ağrı bide üstüne gösterdikleri muamele cabası bikastım kendimi anlatamam
aynen bencede çok saçma bana kalsa bi sanye durmadan şikayetimi eetmiştim ama eşimin arkadaşı orda çalışıyomuş boş ver diyo ama nasıl boş vercem hayatıma mal oluyo nerdeyse zaten adam akıllı bi doktora gösterim diyo iyi çekmemiş derse kesin şikayet edicem bu sever tekrar çek derse zaten doktor eşliğinde çeki cem araştırdığıma göre doktor olunca tıkanık varsa çekim ensasında ilaçla açıyomuş ama çok tıkalı tüp için geçerli değil tabi neyse hakkımızda hayırlısı evlat hakkımızda hayırsızsa dahi Allah hakkımızda hayra çevirip nasib etsin inşallah buarada topiğin gececileri biziz galibaCanım valla büyük cesaret göstermişsin tebrik ederim seni, bu kadar kötü bir muamele ilk defa duyuyorum birde özelde çok şaşırtıcı keşke şikayet etseydin. Ayrıca gerçekten ehil eller tarafından yapılmadığı zaman yanlış sonuç verdiğini duymuştum, sende zaten doğal olarak o psikoloji ile kendini kastığın için tıkalı çıkmış olabilir. Büyük ihtimal böyle olduğunu düşündüm şuan bunları söyleyince. Eğer yeniden çekerlerse iyi bir yer olduğu için çeken kişiler uzmandır anestezili çektir bence daha rahat olur.
Zaten anlamıyorum bu filmi niye doktorlar kendileri çekmiyor da bir daha tekniker ile muhatap olmak zorunda kalıyorsun, çok saçma
Kesinlikle canım doktorunun çekmesini rica et, çekim esnasında çoğu kişinin açılıyor. Valla ben çeken kişinin azizliğine uğradığını düşünüyorum inş öyle olacak ve ikinci film açık çıkacakaynen bencede çok saçma bana kalsa bi sanye durmadan şikayetimi eetmiştim ama eşimin arkadaşı orda çalışıyomuş boş ver diyo ama nasıl boş vercem hayatıma mal oluyo nerdeyse zaten adam akıllı bi doktora gösterim diyo iyi çekmemiş derse kesin şikayet edicem bu sever tekrar çek derse zaten doktor eşliğinde çeki cem araştırdığıma göre doktor olunca tıkanık varsa çekim ensasında ilaçla açıyomuş ama çok tıkalı tüp için geçerli değil tabi neyse hakkımızda hayırlısı evlat hakkımızda hayırsızsa dahi Allah hakkımızda hayra çevirip nasib etsin inşallah buarada topiğin gececileri biziz galibasende benim gibi geç uyuyanlardanmısın yoksa
aynen bende geç yatarım ve yatağa uzanıp sohbet etmeyide çok severim neyse bi arkadaş buldumKesinlikle canım doktorunun çekmesini rica et, çekim esnasında çoğu kişinin açılıyor. Valla ben çeken kişinin azizliğine uğradığını düşünüyorum inş öyle olacak ve ikinci film açık çıkacak
Aynen ikimizden başka gece sohbetine katılan yok, genel olarak geç yatarım bendeiki lafın belini kırmak güzeldir
Aynen canım bendeeeaynen bende geç yatarım ve yatağa uzanıp sohbet etmeyide çok severim neyse bi arkadaş buldumsen çalışmıyonmu sabah nasıl kalkıyon
gün aydın tatlım evet tesbih çekicen canım erkencisinHayırlı sabahlar herkesekızlar ben adet oldum da dün wagen tam senin için yasini okudum bitirdim bi saat sınra adet oldum şümdi ben yasin okuyamıycam tesbih mi çekeyim napayım
hhmm anladım canım Allah kolaylık versin zor oluyo dur ama çocuklarla vakit güzel geçer şimdi ben saat 11 gibi çıkarım ayy çok heycanlıyım hayatımda hiç bişiyye heycan yapmamışımdır bebeğimin sayedinde bunuda tattım değişik gelcek ama düğün günümbile sıfır heycan vardıCanım okul olunca baya erken kalkmak zorundayım. Ayakta uyuyorum zatensen ne zaman gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?