2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

İnşallah açıktır canım benim, doktordan çok mutlu döneceksin allahın izniyle umutsuzluk yok
inşallah umutsuzluk degilde korku çok var ayy inşallah sizlerin duası sayesinfe g0zel haberlerle dönerim inşallah tekrar rahim filmi ister ve açık çıkar ya

inşallah umutsuzluk degilde korku çok var ayy inşallah sizlerin duası sayesinfe g0zel haberlerle dönerim inşallah tekrar rahim filmi ister ve açık çıkar ya
İnşallah çıkacak canım, dualarımız hep var sen merak etme. Rahim filmi daha önce anestezili mi anestezisiz mi çektirdin?

İnşallah çıkacak canım, dualarımız hep var sen merak etme. Rahim filmi daha önce anestezili mi anestezisiz mi çektirdin?
anestezisis ve af edersi iğrenç biyerde bide özeldi defletteki doktor oşekil davranmaz hastasına ayrıca çeken doktor degildi yatak bezini bana serdirdiler toplattılar af edersinde madem iğreniyosun ozaman bu bölümü seçme zorlamı yaptırıcaz ha bide ben kabine gittim üstümü giymeye arkadaşına diyoki bu daha kolay oldu arkadaşıda yavaş yavaş öğreniyon dedi içime kurt düştü acaba bilmiyomu çekmesini diye ay bide hem korku hem heycan hem ağrı bide üstüne gösterdikleri muamele cabası bikastım kendimi anlatamam

Canım valla büyük cesaret göstermişsin tebrik ederim seni, bu kadar kötü bir muamele ilk defa duyuyorum birde özelde çok şaşırtıcı keşke şikayet etseydin. Ayrıca gerçekten ehil eller tarafından yapılmadığı zaman yanlış sonuç verdiğini duymuştum, sende zaten doğal olarak o psikoloji ile kendini kastığın için tıkalı çıkmış olabilir. Büyük ihtimal böyle olduğunu düşündüm şuan bunları söyleyince. Eğer yeniden çekerlerse iyi bir yer olduğu için çeken kişiler uzmandır anestezili çektir bence daha rahat olur.
Zaten anlamıyorum bu filmi niye doktorlar kendileri çekmiyor da bir daha tekniker ile muhatap olmak zorunda kalıyorsun, çok saçma

aynen bencede çok saçma bana kalsa bi sanye durmadan şikayetimi eetmiştim ama eşimin arkadaşı orda çalışıyomuş boş ver diyo ama nasıl boş vercem hayatıma mal oluyo nerdeyse zaten adam akıllı bi doktora gösterim diyo iyi çekmemiş derse kesin şikayet edicem bu sever tekrar çek derse zaten doktor eşliğinde çeki cem araştırdığıma göre doktor olunca tıkanık varsa çekim ensasında ilaçla açıyomuş ama çok tıkalı tüp için geçerli değil tabi neyse hakkımızda hayırlısı evlat hakkımızda hayırsızsa dahi Allah hakkımızda hayra çevirip nasib etsin inşallah buarada topiğin gececileri biziz galiba sende benim gibi geç uyuyanlardanmısın yoksa

Kesinlikle canım doktorunun çekmesini rica et, çekim esnasında çoğu kişinin açılıyor. Valla ben çeken kişinin azizliğine uğradığını düşünüyorum inş öyle olacak ve ikinci film açık çıkacak

Aynen ikimizden başka gece sohbetine katılan yok, genel olarak geç yatarım bende iki lafın belini kırmak güzeldir

aynen bende geç yatarım ve yatağa uzanıp sohbet etmeyide çok severim neyse bi arkadaş buldum sen çalışmıyonmu sabah nasıl kalkıyon

aynen bende geç yatarım ve yatağa uzanıp sohbet etmeyide çok severim neyse bi arkadaş buldum sen çalışmıyonmu sabah nasıl kalkıyon
Aynen canım bendeee yok şuan çalışmıyorum o yüzden sıkıntı yok bütün geceler gündüzler bizim

ohh mis bizim eşimle anlaşamadığımız tek konu bu o 9 10 dedinmi kimse tutamaz uyur isterse kıyamet kopsun ben gece 1 2 gibi ama sabah 9 10 evvel uyanamam ama o 5 dedimi ayakta gider gelir uğraşır saçımla oynar uykum kaçar bende gece uyuyamadığım için onunla oynarım uyurken hep atışırız bundan dolayı iyki bura kk üye oldunda dştün yakamdan der

Hayırlı sabahlar herkese kızlar ben adet oldum da dün wagen tam senin için yasini okudum bitirdim bi saat sınra adet oldum şümdi ben yasin okuyamıycam tesbih mi çekeyim napayım

Hayırlı sabahlar herkese kızlar ben adet oldum da dün wagen tam senin için yasini okudum bitirdim bi saat sınra adet oldum şümdi ben yasin okuyamıycam tesbih mi çekeyim napayım
gün aydın tatlım evet tesbih çekicen canım erkencisin

Canım okul olunca baya erken kalkmak zorundayım. Ayakta uyuyorum zaten sen ne zaman gidiyorsun

Canım okul olunca baya erken kalkmak zorundayım. Ayakta uyuyorum zaten sen ne zaman gidiyorsun
hhmm anladım canım Allah kolaylık versin zor oluyo dur ama çocuklarla vakit güzel geçer şimdi ben saat 11 gibi çıkarım ayy çok heycanlıyım hayatımda hiç bişiyye heycan yapmamışımdır bebeğimin sayedinde bunuda tattım değişik gelcek ama düğün günümbile sıfır heycan vardı

Pdr_ci Aziz kızı Meltem'in sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
@masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
M Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
@busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
Pdr_ci Aziz kızı Meltem
@esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
@Prmm
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
@fatma_sibel Fatma kızı Sibel
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule niyetine bi yasini şerif okudum hediye ettim Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah tez vakitte hayrlı sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatları olur Amin

Pdr_ci Aziz kızı Meltem niyetine yasini şerif okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah tez vakitte sağlıklı ahlaklı aklı başında imanlı Allah yolunda mücahit evlatları olur Amin

Pdr_ci canım tesbihatların hangisini istiyorsan onu çekebilirsin hepsini çekmene gerek yok

duaci canım gerçek isminide yaz arkadaş listeye eklesin başlarsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…