Cnm merhaba hoşgeldin bende fazla giremiyorum internet bitecek idare etmeye calışıyorum arada bakıp çıkıyorum buranın sohbeti güzel inşallah uzun uzun sohbet edeceğimiz günlerimiz olur yakı demişsin nasıl birşey nasıl uygulanıyor benimde adetten sonra belim agrımaya başladı uygulamak isterim eger mümkünse anlatır msnKızlarr herkese merhaba. Ben iki gündür çok giremiyorum muhabbetinizden eksik kaldımdün görümcem bizdeydi hep yatıya kaldı. Bugün de doktora gittim gün boyu sürdü zaten sıra falan derken. Klomene tekrar başladım. Haydi bismillah cumartesi kontrole gideceğim. İnşallah yumurtacanlar iyi gelişir. Bu arada wagen canım sordum maydanoz süt buharını. Doktor dedi ki kendini yakma da yapıyorsan yap ama bi faydası olacağını sanmıyorum dedi. Ya bi de kızlar annemle bugün konuşuyoduk da ben 4 ay önceki hamileliğimden önceki ay yakı kullanmıştım. Adetten sonra belim baya ağrıyordu. Yakının üstüne hamile kalmıştım. Nedense unutmuşum anneme sordum bugün evet öyle olmuştu dedi. Hatta annem yakıdan dolayı hamile kaldığımı düşünmüş. Bugün de bir tane daha aldım. Adetten sonra uygulayayım diyorum bu yolla hamile kalan baya insan var siz de bi deneyin isterseniz. Belli olmaz valla. Bakarsınız pat hamile kalmışız benden bu kadar. @hilalcikk ve @Prmm canlar sizin için de tesbih çekmeye çalıştım ama yoğunluktan dolayı pek kendimi veremedim. Adınızı kaydettim telefonuma. Hastalığım bitsin hemn başlayacam yasine. Rabbim inşallah öektiğim tesbihler hürmetine size de bize de bol bol çoluk çocuk verir hayırlısıyla
Tabi ki canımCnm merhaba hoşgeldin bende fazla giremiyorum internet bitecek idare etmeye calışıyorum arada bakıp çıkıyorum buranın sohbeti güzel inşallah uzun uzun sohbet edeceğimiz günlerimiz olur yakı demişsin nasıl birşey nasıl uygulanıyor benimde adetten sonra belim agrımaya başladı uygulamak isterim eger mümkünse anlatır msn
Merhaba canım bu gün bende uzak kaldım :))Cnm merhaba hoşgeldin bende fazla giremiyorum internet bitecek idare etmeye calışıyorum arada bakıp çıkıyorum buranın sohbeti güzel inşallah uzun uzun sohbet edeceğimiz günlerimiz olur yakı demişsin nasıl birşey nasıl uygulanıyor benimde adetten sonra belim agrımaya başladı uygulamak isterim eger mümkünse anlatır msn
Cnm benimde canım pek tatlı ama dayanmak zorundayız bebişler için :) ovulasyon test yaptım şimdi sanırım yumurtlama zamanlarım cok iyi degerlendirmem lazım ilk defa bu ay başladım ovulasyon testine bakalım inşallah hepimiz teker teker bebek müjdesi veririzMerhaba canım bu gün bende uzak kaldım :))
Bu aralar benim aklımdaki herşeyi söyledin,wagen de yakı koymuştu ama çok yakıyo deyince valla korktum benim canım pek tatlı ama denemeyi çok istiyordum :) süt maydanozu yapacak mısın? İnş bir sürü yumurtacık sana bebiş getirir tatlım
Yapışkanlı mı yani cnm yarın ilk işim eczaneye cıkmak olucak cok sagol canımcımTabi ki canımeczanelerde satılıyor 3 buçuk lira gibi bi şey. Tam bel kısmına yapıştırıyorsun onu. Adetten sonra yumurtlamaya yakın yapsan daha iyi olur bence. Ama yakıyor yani bilesin adı üstnde yakı ilk gün baya ateş var gibi yakıyor. İkinci gün bende deli gibi kaşınma oldu yakının olduğu bölgede. İki gün bekletmiştim ben canım. Kaşıntıya çok dayanamadım. Bakalım bu ay işe yarayacak mı
Merhaba canım bu gün bende uzak kaldım :))
Bu aralar benim aklımdaki herşeyi söyledin,wagen de yakı koymuştu ama çok yakıyo deyince valla korktum benim canım pek tatlı ama denemeyi çok istiyordum :) süt maydanozu yapacak mısın? İnş bir sürü yumurtacık sana bebiş getirir tatlım
agzına sağlık allah razı olsun .rabbim kabul eder inşallah.sizlerede sağlıklı tez zamanda evlatlar nasip etsin .Prmm necdet kızı büşra nın niyetine yasin-i şerif okudum rabbim kabul ve makbul eylesin saglıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
ahhh ne güzel şeyler yazmıssın öyle allah bin kere razı olsun rabbim kabul etsin inşallah en yakın zamanda.sizlerede nasip etsin .amiinnPrmm necdet kızı büşra için Yasini Şerif, esmaül hüsna ve başka dualarda okudum Rabbim kabul etsin inşallah duaları kabul olsun Rabbim tez vakitte sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah kucağını boş bırakmasın evinden çocuk sesi eksik olmasın
evet canım bugün yarın çatlar sen iyi değerlendirEki Görüntüle 1983811 cnm bunlar yaptıgım testler 17 si daha koyu diğerlerine nazaran öyle değil mi yani yumurtlama günüm öyle değil mi
Gunaydin canim dualarimiz seninle insallah hayirli haberlerler doneceksin.Kızlar gün aydın inşallah çok güzel bi gün olur ben rahim filmi çekilmeye gidiyom çok oldum biliyom ama dua edin inşallah sonuç güzel çıkar
Canım öyle aman aman bir yangın değil dayanabileceğin kadar tabi ki. Yani bana çok da yakıyor gibi gelmedi. Sadece o kısmı sanki ateşe yaklaştırmışın gibi bölgesel bi sıcaklık veriyor. Ben kesinlikle dene derim. Her şeyi deniyoz zaten Maydanoz buharını da şündilik kenara koydum ya, doktorum bi faydası olmaz, suyunu içsen anlayacam da dedi. Bu aylık kenarda dursun Eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum dedipimde de çok iyi devam et uygulamaya dedi.Merhaba canım bu gün bende uzak kaldım :))
Evet canım beline yapıştırıyorsun. Çok basit bir şey zaten. Eşin yapıştırır sen yapamazsın ters kalır.Yapışkanlı mı yani cnm yarın ilk işim eczaneye cıkmak olucak cok sagol canımcım
Canım Allahın izniyle inşallah güzel haberlerle dönersin bize. İşin rast gelsinKızlar gün aydın inşallah çok güzel bi gün olur ben rahim filmi çekilmeye gidiyom çok oldum biliyom ama dua edin inşallah sonuç güzel çıkar
Canm ya bu testleri netten mi sipariş ettin? Ben geçen eczaneye sordum inanır mısın tanesi 16 lira gibi bir şey dediEki Görüntüle 1983811 cnm bunlar yaptıgım testler 17 si daha koyu diğerlerine nazaran öyle değil mi yani yumurtlama günüm öyle değil mi
Bu arada iyi dileklerin için çok sağol canım,Merhaba canım bu gün bende uzak kaldım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?