Cnm benimde canım pek tatlı ama dayanmak zorundayız bebişler için :) ovulasyon test yaptım şimdi sanırım yumurtlama zamanlarım cok iyi degerlendirmem lazım ilk defa bu ay başladım ovulasyon testine bakalım inşallah hepimiz teker teker bebek müjdesi veririz
Eki Görüntüle 1983811 cnm bunlar yaptıgım testler 17 si daha koyu diğerlerine nazaran öyle değil mi yani yumurtlama günüm öyle değil mi
Olsun canım allah razı olsun rabbim tez zamanda dualarımızı kabul etsin sağlıklı evlatlar nasip etsinNecdet kızı büşra için yasin okudum rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin dün okudum ama yazmaya bir türlü fırsat bulamadım kızlar kusura bakmayin
Canım öyle aman aman bir yangın değil dayanabileceğin kadar tabi ki. Yani bana çok da yakıyor gibi gelmedi. Sadece o kısmı sanki ateşe yaklaştırmışın gibi bölgesel bi sıcaklık veriyor. Ben kesinlikle dene derim. Her şeyi deniyoz zaten Maydanoz buharını da şündilik kenara koydum ya, doktorum bi faydası olmaz, suyunu içsen anlayacam da dedi. Bu aylık kenarda dursun Eşime keçiboynuzu kürü uyguluyorum dedipimde de çok iyi devam et uygulamaya dedi.
Bir taşla iki kuş diyorsun yani beybi hahaha :))Evet canım beline yapıştırıyorsun. Çok basit bir şey zaten. Eşin yapıştırır sen yapamazsın ters kalır.çıkarırken de ağda gibi tüm tüylerini çekiyor
İnşallah iğnelere hiç gerek kalmaz canım hayrına dağıtırsın, dualarımız hepimiz için Rabbim duysun sesimizi. Bal tarçın yap birde bakalım çok faydalıBu arada iyi dileklerin için çok sağol canım,inşallah yaa. Be sefer de olmazsa iğneye geçeceğiz. Doktor onu da al hazır bulunsun dedi. Daha doğrusu ilk önce iğne tedavisi için teçete yazdı. Klomeni 2 ay kullandığımı söyleyince bu ay o zaman tekrar klomen kullan iğneler de kenarda dursun hamile olursan hayrına dağıtırsın dedi her biri 150 lira iğnenin. Neyse ki devlet karşılıyormuş büyük bir kısmını. Herkesin üç hakkı varmış. Devlet ondan sonra karşılamazmış. 55 telem de ona gitti amaaan kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez
Canım bu yolda her şeyi deneyeceğiz. İlerde keşke şunu da deneseymişim dememek içün. Yakı zaten aynı zamanda yararlı da. O kadar bi yakması yok emin ol, bu muymuş dersin yani.Süt maydanozu ben biraz farklı denemiştim sonuç almadım ama bu yakı bana çok mantıklı geliyor nedense, bana biraz daha gaz verin nolur :)
Bir taşla iki kuş diyorsun yani beybi hahaha :))
İnşallah iğnelere hiç gerek kalmaz canım hayrına dağıtırsın, dualarımız hepimiz için Rabbim duysun sesimizi. Bal tarçın yap birde bakalım çok faydalı
GünaydııııınnnnnGÜNAYDIN
ANNELEEER
Canım ya inşallah güzel haberlerle gel bize.Kızlar doktora geldim bekliyorum lütfen bana dua edin hayırlı haberlerle cikim inşallah
Ultrasonla baktı cnm küçük bir kist oluşmuş dedi sağ yumurtalıkta şimdi kan testi istedi onu vericem bebiş bu ayda yok heralde cnm kistten dolayı gecikmiş olabilirCanım ya inşallah güzel haberlerle gel bize.Kan mı verdin
Tmm cnm inşallah tutarevet canım bugün yarın çatlar sen iyi değerlendir
İnşallah cnm dualarımız seninleKızlar gün aydın inşallah çok güzel bi gün olur ben rahim filmi çekilmeye gidiyom çok oldum biliyom ama dua edin inşallah sonuç güzel çıkar
N11 de var cnm birde gittigdyrda var ben gittigdyrdan aldım 10 tanesi 19.90 yazık günah değil mi o kadar para vericen eczanede pahalı cnm her ay almış olsak birde biteriz valla :)Canm ya bu testleri netten mi sipariş ettin? Ben geçen eczaneye sordum inanır mısın tanesi 16 lira gibi bir şey dedidedim. Yaklaşık 6-7 tane gidecek bi ay için. Batarım valla
Canım valla gidip yakıyı aldım eczaneden :)) denemesem çatlarım :)) ovülasyon yapıcam bakalım şuan soğan suyu da içiyorum çok işim var çok :)) bu ay son olsun inşallahCanım bu yolda her şeyi deneyeceğiz. İlerde keşke şunu da deneseymişim dememek içün. Yakı zaten aynı zamanda yararlı da. O kadar bi yakması yok emin ol, bu muymuş dersin yani.Hadi deneyelim bu ay birlikte. Ne zaman yumurtlama günün
Canım kiste çok takılma, küçük bir kist bebekle beraber erir bileUltrasonla baktı cnm küçük bir kist oluşmuş dedi sağ yumurtalıkta şimdi kan testi istedi onu vericem bebiş bu ayda yok heralde cnm kistten dolayı gecikmiş olabilir
yakı nasıl oluyomuş kiiii. bende deneyim hiç dıuymadım onu. buay kasık çekmeyi duydum onu yaptım nasıl olucak bakalımCanım valla gidip yakıyı aldım eczaneden :)) denemesem çatlarım :)) ovülasyon yapıcam bakalım şuan soğan suyu da içiyorum çok işim var çok :)) bu ay son olsun inşallah
Canım yakıyı ovülasyona yakın beline yapıştırıyorsun, hiç çıkaramıyorsun banyoda yapılmıyor. Hamile kalmaya yardımcı oluyormuş. Eczacı iki gün hiç çıkarma banyo da yapma dedi. Bende çok yakmasından korkuyorum valla :)yakı nasıl oluyomuş kiiii. bende deneyim hiç dıuymadım onu. buay kasık çekmeyi duydum onu yaptım nasıl olucak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?