2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Necdet kızı büşra için yasin okudum rabbim tez zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin dün okudum ama yazmaya bir türlü fırsat bulamadım kızlar kusura bakmayin

Evet canım çok haklısın, bak senden cesaret alabilirim bugün yapıştırırsan mutlaka banada yaz canım çok merak ederim, hadi rast gelsin inşallah

Eki Görüntüle 1983811 cnm bunlar yaptıgım testler 17 si daha koyu diğerlerine nazaran öyle değil mi yani yumurtlama günüm öyle değil mi

Evet canım 17si pik yapmış görünüyor, bol bol çalışmaya devam çatlaması yakındır. Ay çok heyecanlı hadi inşallah

Süt maydanozu ben biraz farklı denemiştim sonuç almadım ama bu yakı bana çok mantıklı geliyor nedense, bana biraz daha gaz verin nolur :)

Evet canım beline yapıştırıyorsun. Çok basit bir şey zaten. Eşin yapıştırır sen yapamazsın ters kalır. çıkarırken de ağda gibi tüm tüylerini çekiyor
Bir taşla iki kuş diyorsun yani beybi hahaha :))
İnşallah iğnelere hiç gerek kalmaz canım hayrına dağıtırsın, dualarımız hepimiz için Rabbim duysun sesimizi. Bal tarçın yap birde bakalım çok faydalı

wagen Canıııımmm ben inanıyorum bugün müjdeli haberlerle geleceksin, inşallah çok rahat bir çekim olacak hiç kendini germe allahın izniyle güzel olacak. Hemen yaz çok merak ediyorum dualarımız seninle

Canım bu yolda her şeyi deneyeceğiz. İlerde keşke şunu da deneseymişim dememek içün. Yakı zaten aynı zamanda yararlı da. O kadar bi yakması yok emin ol, bu muymuş dersin yani. Hadi deneyelim bu ay birlikte. Ne zaman yumurtlama günün

Canm ya bu testleri netten mi sipariş ettin? Ben geçen eczaneye sordum inanır mısın tanesi 16 lira gibi bir şey dedi dedim. Yaklaşık 6-7 tane gidecek bi ay için. Batarım valla
N11 de var cnm birde gittigdyrda var ben gittigdyrdan aldım 10 tanesi 19.90 yazık günah değil mi o kadar para vericen eczanede pahalı cnm her ay almış olsak birde biteriz valla :)

Canım valla gidip yakıyı aldım eczaneden :)) denemesem çatlarım :)) ovülasyon yapıcam bakalım şuan soğan suyu da içiyorum çok işim var çok :)) bu ay son olsun inşallah

Ultrasonla baktı cnm küçük bir kist oluşmuş dedi sağ yumurtalıkta şimdi kan testi istedi onu vericem bebiş bu ayda yok heralde cnm kistten dolayı gecikmiş olabilir
Canım kiste çok takılma, küçük bir kist bebekle beraber erir bile

Canım valla gidip yakıyı aldım eczaneden :)) denemesem çatlarım :)) ovülasyon yapıcam bakalım şuan soğan suyu da içiyorum çok işim var çok :)) bu ay son olsun inşallah
yakı nasıl oluyomuş kiiii. bende deneyim hiç dıuymadım onu. buay kasık çekmeyi duydum onu yaptım nasıl olucak bakalım

yakı nasıl oluyomuş kiiii. bende deneyim hiç dıuymadım onu. buay kasık çekmeyi duydum onu yaptım nasıl olucak bakalım
Canım yakıyı ovülasyona yakın beline yapıştırıyorsun, hiç çıkaramıyorsun banyoda yapılmıyor. Hamile kalmaya yardımcı oluyormuş. Eczacı iki gün hiç çıkarma banyo da yapma dedi. Bende çok yakmasından korkuyorum valla :)

Kasık çekmeyi bende duydumm onu da merak ediyorum :) ben herşeyi merak ediyorum allah sonumu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…