2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

kızlar bişiy sorcam ben telden giriyom sürekli bilgisayarı daha çok eşim kullanıyo işi için neyse ben google girmeden giremiyom ya uygulaması varmı acaba netten indirsem girmesi daha kolay olur

wagen kuzum listemizde ki bütün arkadaşlarımın niyetine 20 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid çektim kandil gecesi bağışlaman için sana hediye ettim Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah ♥ geri kalan 2 bin kelime-i tenzih ve 2 bin salevat-ı şerifi de okuyunca yazarım canım

kızlar bişiy sorcam ben telden giriyom sürekli bilgisayarı daha çok eşim kullanıyo işi için neyse ben google girmeden giremiyom ya uygulaması varmı acaba netten indirsem girmesi daha kolay olur
Playstore'den indirdim ben sitenin uygulamasını ama canım error veriyor girmiyor bu yüzden kaldırdım telden google'den giriyorum tel üzerinden devamlı sayfayı yenilemek zorunda kalıyorum o yüzden mesajları da gözden kaçırabiliyorum

play stordan indirebilirsin cnm ben öyle yaptım ordan giriyorum rahatca

slm canım biz de yasin okumaya başlamadan önce 20 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid ,2 bin kelime-i tenzih ve 2 bin salevat-ı şerifi okumamız mı gerekiyor ..yoksa adetli olunca mı okuyoruz.ben anlamadım..bir de günde bir kişiye mi yoksa okuyabildiğimiz kadar yasin okuyabiliyormuyuz .mesala günde (sırayla tabi) 3 kişiye okuyabiliyormuyuz

Kuzum benim yazdığım tesbihatlar kandil gecesi için okunan tesbihatlar yasin-i şerifleri her gün bir arkadaşımıza ismine niyet ederek okuyoruz adetli iken başka tesbihatlarımız var onları okuyoruz temizlenince okuyamadığımız arkadaşlarımıza okuyoruz yani günde 2 ya da 3 arkadaşımıza birer yasin toplam da 2 ya da 3 yasin okuyoruz

Kızlar Benide Emine kızı Esra olarak yazar mısınız bide Türkçe okuyabilir miyim diye sormuştum? Süre var mı nasıl okuycaz bir arkadaşımız yeniler için açıklarsa çok iyi olur

Kızlar Benide Emine kızı Esra olarak yazar mısınız bide Türkçe okuyabilir miyim diye sormuştum? Süre var mı nasıl okuycaz bir arkadaşımız yeniler için açıklarsa çok iyi olur
Canım her gün listeyi paylaşıyorum ben mesela bugün Prmm Necdet kızı Büşra için okuyoruz her gün bir arkadaşımıza ismine niyet ederek yasin-i şerif okuyoruz adetli olanlar yukarda ki mesajda attığım resimde ki tesbihatları çekiyor temizlenince okuyamadığı arkadaşlarımız için de okuyor yasini

Prmm Necdet kızı Büşra'nın sağlıklı hayrlı sorunsuz şekilde hamile kalması ve hayrla sağlıkla bebeğini kucağına alması niyeti ile okuyoruz canlar Rabbim sağlıklı hayrlı ahlaklı imanlı evlatlar ihsan etsin inşallah wagen Türkan kızı Şeyma 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih
@Asksevgihuzur Kerim kızı Merve
masal3487 Hanife kızı Özgün 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Meyra_naz Doğan kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@Halitim Recep kızı Ayşe 10 bin kelime-i tevhid 1000 kelime-i temcid 1000 kelime-i tenzih 1000 salevat-ı şerif
@denizzz3 Hidayet kızı Deniz 10 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 salevat-ı şerif
ASSOSyal Halim kızı Elif 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif
@Erva_umut
@busra_brt Salih kızı Büşra
@Nurumcan94 Adnan kızı Ayşenur
S SUDESUDE09 Mustafa kızı Şule
@Ebrarr60 Sıdıka kızı Beyhan
@ecrin0631Ercan kızı Ecrin Tuğba
@Smydnz A.Gani kızı Sümeyye 20 bin kelime-i tevhid 10 bin salevat-ı şerif
@Pdr_ci Aziz kızı Meltem 10 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i tenzih 2 bin kelime-i tenzih 2 bin salevat-ı şerif
@esra011 Necati kızı Esra Nur
@hilalcikk Oğuz kızı Gökçe
Prmm Necdet kızı Büşra
@isimsi266 Ömer kızı Yeliz
fatma_sibel Fatma kızı Sibel
@denizkaplan Paşa kızı Yadigar
B BEYBISIM Davut kızı Zeliha
@Hayalimdi gercek oldu Hatice
umut-16 Ayşe Duygu
bezginblog Emine kızı Esra
Zeytin_yesili Ömer kızı Elif 20 bin kelime-i tevhid 2000 kelime-i temcid 2000 kelime-i tenzih 2000 salevat-ı şerif

Kızlar kandil listemiz oluştu Rabbim kabul ve makbul etsin inşallah cümlenizden razı memnun ve hoşnut olsun inşallah kucaklarınızı kucaklarımızı çifter çifter doldursun inşallah Rabbim

kızlarrrr napyonuz bakammm pek sessiz bu gün ortalık
ben bugün çok kötüyüm ya saçımın telinden ayak parmagıma kadar her yerım agrıyo
zerre kadar çalışasım yok resmen faturaların üstünde uyukluyorum

Geçmiş olsun canım Rabbim bedenine ruhuna şifa versin inşirah ferahlığına kavuştursun
Bende uyuşuk uyuşuk temizlik yapıyorum canım hiç istemese de

Geçmiş olsun canım Rabbim bedenine ruhuna şifa versin inşirah ferahlığına kavuştursun
Bende uyuşuk uyuşuk temizlik yapıyorum canım hiç istemese de
temizlik bende de yapılcaktı dün yapamadım diye ama bu halde hiççç bişi yapasım yok eve gidip direk yatma planı kuruyorum.

allah razı olsun .sizlerede sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…