- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Tesbih çek canım Rabbim kabul etsin inşallahKızlar ben mazaretlendim
amin allah bin kere razı olsun .agzına sağlık canım.Prmm Necdet kızı Büşra niyetine yasini şerif okudum Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah sağlıklı hayrlı aklı başında ahlaklı imanlı Allah yolunda mücahit evlatlar ihsan etsib Mevlam
Amin canım cümlemizden inşallahamin allah bin kere razı olsun .agzına sağlık canım.
tamam canım bende 20 bin kelimeyi-i tevhid 2bin kelimeyi teçmid 2 binde salavat çektim bi kaldı 2 kelimey i temzih onuda okurum canım ağzına sağlık Rabbim kabul etsin inşallahwagen kuzum listemizde ki bütün arkadaşlarımın niyetine 20 bin kelime-i tevhid 2 bin kelime-i temcid çektim kandil gecesi bağışlaman için sana hediye ettim Rabbim makbul ve kabul etsin inşallah ♥ geri kalan 2 bin kelime-i tenzih ve 2 bin salevat-ı şerifi de okuyunca yazarım canım
geçmiş olsun kuzum sütle bal karıştırıp iç geçer inşallahBugüne boğazım şişmiş bir şekilde uyandım.
geçmiş olsunKızlar işaret parmağımın tırnağını orta ve yüzük parmağımı yaktım sızlıyo eşim işte nöbetçi eczane arayamam annemi aradım tiyosilin sür dedi önerisi olan var mı
canım benim öyle olunca annem zeytin yağıyla ovardı ve işe yarıyo dene bakalım inşallah geçer tatlımKızlar işaret parmağımın tırnağını orta ve yüzük parmağımı yaktım sızlıyo eşim işte nöbetçi eczane arayamam annemi aradım tiyosilin sür dedi önerisi olan var mı
Amin canım inşallah hepimizin ağzına yüreğine sağlık Rabbim hepimizin dualarını makbul ve kabul etsintamam canım bende 20 bin kelimeyi-i tevhid 2bin kelimeyi teçmid 2 binde salavat çektim bi kaldı 2 kelimey i temzih onuda okurum canım ağzına sağlık Rabbim kabul etsin inşallah
canım allah razı olsun bin kere sizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.Prmm canim senin niyetine bir yasini serif okudum Allah kabul etsin,tez zamanda hayirli,eli yuzu duzgun saglikli evlatlar nasip etsin Allah.
Sağol tatlım ♥geçmiş olsun
Kızlar ben bugun adet oldum.Yasini okuyamiycam.Ama tesbihleri cekerim.Belli bi sayi var mi tesbihlerde.
Teşekkürler.Hemen basliyayim inşallah.
allah razı olsun bin kere sana da saglıklı bir evlat NASİP ETSİN İNŞALLAHPrmm canim senin niyetine bir yasini serif okudum Allah kabul etsin,tez zamanda hayirli,eli yuzu duzgun saglikli evlatlar nasip etsin Allah.
canım soğuk suyun altında tut bi beze buz sar buzu direk uygulama .krem olarak silverdin anestol iyi gelirKızlar işaret parmağımın tırnağını orta ve yüzük parmağımı yaktım sızlıyo eşim işte nöbetçi eczane arayamam annemi aradım tiyosilin sür dedi önerisi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?