2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Kızlar işaret parmağımın tırnağını orta ve yüzük parmağımı yaktım sızlıyo eşim işte nöbetçi eczane arayamam annemi aradım tiyosilin sür dedi önerisi olan var mı

tamam canım bende 20 bin kelimeyi-i tevhid 2bin kelimeyi teçmid 2 binde salavat çektim bi kaldı 2 kelimey i temzih onuda okurum canım ağzına sağlık Rabbim kabul etsin inşallah

Kızlar işaret parmağımın tırnağını orta ve yüzük parmağımı yaktım sızlıyo eşim işte nöbetçi eczane arayamam annemi aradım tiyosilin sür dedi önerisi olan var mı
canım benim öyle olunca annem zeytin yağıyla ovardı ve işe yarıyo dene bakalım inşallah geçer tatlım

kızlar çok heycanlıyım yarın filim çektiricem rötgen çekilecek eşimde siperm testi yapılacak inşallah sonuçlar çok güzel geçer ben bugün çok üzgündüm eşim le kayın babam zorla pikniğe götürdüler ordada yağmur başladı ama yinede kafam dağıldıya baya iyi geldi kızlar ben yağmur hazır yağıyoken istambulda toplıyayımda ayy nasıl toplasam acaba balkona koysam olurmu acaba

tamam canım bende 20 bin kelimeyi-i tevhid 2bin kelimeyi teçmid 2 binde salavat çektim bi kaldı 2 kelimey i temzih onuda okurum canım ağzına sağlık Rabbim kabul etsin inşallah
Amin canım inşallah hepimizin ağzına yüreğine sağlık Rabbim hepimizin dualarını makbul ve kabul etsin

Necdet kızı busranin niyetine EL VARİS EL KADİR EL HAKİM EL VEKİL tesbihatlarini çektim bagisladim Rabbim kabul etsin inşallah Allahım hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Necdet kizi Busranin hayirli bir evladi olmasi icin El Cebbar El Halik Es Semi El Vekil El Hakim El Mucib El Latif El Varis El Kadir ismi seriflerini cektim.Rabbim kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…