2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Allahım nasip etmeyeceği şeyin duasını yaptırmazmış ama çok üzüldüm canım Allahıma yalvardım sonra kendime kızdım neden bu kadar üzüyosun kendini diye ama elimde değil kendi kendime hep telkin ediyorum ama son 2 gündür perişanım

Cnm ben ilk defa bu ay kullanıyorum nr desem yalan olur dün iki koyu cizgiyi gördüm önceki günler silikti laboquick markalı ama benden daha akıntı gelmedi anlayamadım
Siparişi verdim bilee çok hızlıyımm 20 ovülasyon +6 gebelik testi 27 tl. İyi geldi fiyat bana eczaneden sonra

Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah cnm bende bu ay gobegimi çektirdim yakı yapistirdilar bide 8 gündür adetim geçiyor bugün ultrasonla baktık kese felan yok şimdi 3 de tahlillerim çıkacak onu bekliyorum bende çok hevesliydim ama rabbim istemezse olmuyor cnm demek hakkimiza hayırlısi buymuş inş o güzel gunleride paylasicaz burda cnm inş

Çok normal ki canım, zaten takmayan insanlar olsaydık ne bu topikte olurduk ne de bu kadar şeyi denemeye çalışırdık. Bak ben kötü olduğum gün bir dilm izlemiştim biraz kafamı dağıttım. Moralim düzelmese de kendi hayatımı 2 saatliğine unuttum, biraz iyi oldu. Sen de dene istersen. Ah biz kızlar boş durunca hep olumsuzlukları düşünüyoruz

inşallah canımmmm güzel haberlere o kadar ihtiyacımız var ki eşim dün akşam ilk defa pisikoloğa gitmen lazım çok stres yaptın hasta olucaksın dedi oda çok üzülüyo beni öyle görünce ama napim olmuyo Allahım sabırlar versinn hepimize

dün kayınvalidemi çağardım ağlamim diye muhabbet biraz daha iyi geldi ama o gidince ağlama krizleri falan devam napalım bide balık burcuyum onun verdiği durumda varrr salya sümük hep

Allah bi duayı hemen oldurmuyorsa ya bi hayırsızlıktan korurmus bizi yada bekletip en güzelini verirmiş derler ya. öyle düşün üzülme hepimiz aynıyız aslında elden başka bişi gelmiyor.

dün kayınvalidemi çağardım ağlamim diye muhabbet biraz daha iyi geldi ama o gidince ağlama krizleri falan devam napalım bide balık burcuyum onun verdiği durumda varrr salya sümük hep
Maşallah gelin kaynana ilişkinizeee benimki olsa " hele sen bi sus " der kendi derdini anlatmaya başlardı. Lan diyorum hayatım resmen dert dinlemekle geçiyor okulda çocuklar dışarda kaynana ay ben de akrebim. Çok duygusalım senin gibi beyaz dilekçe diye bir ilahisi var mehmet emin ay'ın. Sözleri o kadar güzel ki sanki umut aşılıyor. Bi dinle istersen. Rabbimizin varlığını hissetmek bize en büyük dayanak. Çünkü mal onun mülk onun veren o alan o. Ne büyük dayanağımız var elhamdulillah

ayyy hemen açıyorum canımm kayınvalidem iyidir çok şükür arkadaş gibiyizzz ama benim bu derece sıkıntı yaptığımı kimse bilmiyor bir eşim birde siz yoksa çok üzülürler onlarada kıyamıyorum üzülmesinler benim yüzümden

oyy canım kıyamam sana dert dinlemek çok büyük sevap Allah mükafatını verir inşallah hele yavrucakların onların sana çoook ihtiyaçları var iyiki senin gibi öğretmenleri var çok şanslılarrr

Maşallah hayırlı gelin ya ben de öyleyim biliyor musun, mesela doktora falan gittiğimi bi annem bir de eşim bilir. Kimseyle paylaşmam. En yakınımla bile. Nesela kayınvalidem geçen diyo ki bi doktora görün falan diye, ben direk doktora gitmeyeceğim ben, bikaç ay bekleyeceğim deyip kestirip atıyorum. Halbuki 3 aydır gidiyorum ya insanlara bi defa konuyu açtın mı artık nerede kafalarını görsen aynı soruyu soracaklar biliyorum. Dün annem diyodu ki kızım ayıp bişey değil doktora gitmen başkasına söylersen niye kötü olsun falan. Ama ben kesinlikle istemiyorum. İnsanların içten ne diyecepini de bilemiyorsun, sorularını da kapatamıyorsun. En iyisi olana kadar kimsenin bilmemesi. Diye düşünüyorum ben. Ay ne uzun yazmışım

oyy canım kıyamam sana dert dinlemek çok büyük sevap Allah mükafatını verir inşallah hele yavrucakların onların sana çoook ihtiyaçları var iyiki senin gibi öğretmenleri var çok şanslılarrr
Allah razı olsun canım. Ama bi süre sonra müslüm babaya bağlıyorsun. Çocukların derdi biter miii

aynı şekilde bende öylee cnm herkes soruyor daha çocuk istemiyomusunuz falan diye ilk eşimin askerliğini bahane ettik o zaman şimdi stajım var okulum var diyorum geçiştiriyorum halbuki 9 ay oldu biz denemeye başlayalı insanlar sonra bak olmuyo onun diye laf çıkartıyolar torbada değil büzemiyosunn

Arkadaşlar bebek olayını kafanıza takmayın akışına bırakın hayırlı zamanda rabbim onu nasip eder. Tamm beklemek zor ama sabretmeliyiz. Bende zamanında çok taktım kafama artık akışına bıraktım.

B busra_brt canım hiç üzülme o gözyaşları hepimizde gün geliyo oluyo o da duygusallığımızın tavan yaptığı bir an oluyo, Rabbim bu günlerde daha çok duyar sesimizi testlere güvenme çıkmayabilerde, kırmızılar gelmeden üzülmek yok Rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…