En iyisini yapıyorsun canım. Ama biraz da yapı meselesi. Ben malesef yaşadığım en küçük bir tatsız olayı bile kolay kolay unutamam aklıma takarım rüyalarıma girer hatta. Olan bana oluyo gerçi, düşünmekten yıpranıyorumArkadaşlar bebek olayını kafanıza takmayın akışına bırakın hayırlı zamanda rabbim onu nasip eder. Tamm beklemek zor ama sabretmeliyiz. Bende zamanında çok taktım kafama artık akışına bıraktım.
Canım bence yakı zaten 2 gün kalacak ya, ilinci günün akşamına işini gör ertesi sabaha çıkarırsın. Cünüp cünüp dolaşamayacağımıza göreKızlar hızınıza yetişemiyorum çok hızlısınız, birşey soracağım şimdi yakıyı yapıştırırsak banyo yapmak yasak nasıl olacak onu anlamadım
Evet şimdi arkasını okudum sadece iki gün kalacakmış fazla değil :) napıyoruz canım yapıştırıyoruz dimi :) kırmızı biberin içindeki maddeden hazırlanıyormuş, eczacı bana ısı seviye çok yüksek olandan vermedim dedi :))Canım bence yakı zaten 2 gün kalacak ya, ilinci günün akşamına işini gör ertesi sabaha çıkarırsın. Cünüp cünüp dolaşamayacağımıza göre
Seninki de benim hesapmış deseneaynı şekilde bende öylee cnm herkes soruyor daha çocuk istemiyomusunuz falan diye ilk eşimin askerliğini bahane ettik o zaman şimdi stajım var okulum var diyorum geçiştiriyorum halbuki 9 ay oldu biz denemeye başlayalı insanlar sonra bak olmuyo onun diye laf çıkartıyolar torbada değil büzemiyosunn
Hadi ya o alevler ondan mı geliyomuşEvet şimdi arkasını okudum sadece iki gün kalacakmış fazla değil :) napıyoruz canım yapıştırıyoruz dimi :) kırmızı biberin içindeki maddeden hazırlanıyormuş, eczacı bana ısı seviye çok yüksek olandan vermedim dedi :))
Yapıştırdım canım şimdi perşembe günü bu saatlerde çıkarırım :)) bakalım hayırlısı olsun inşallah Rabbim duysun sesimizi yarabbim nolursunHadi ya o alevler ondan mı geliyomuşben dün almıştım, haftasonu çatlatma iğnesini vurdurursam o gün takacam. Ertesi gün de ilişki. Sonra çıkartırım. Sen ne zaman takıyon
Canm bende takıyorum herşeyi kafama ama hatta uyuz oluyorum bu huyuma ama yapacak bişey yok. Benim görümcemde dr çocuk yapamazsın demiş ilk çocuğu zor olmuş aylarca uğraştılar 2. Çocuk için şuan 6 aylık hamile o bile inanamıyor şuan.En iyisini yapıyorsun canım. Ama biraz da yapı meselesi. Ben malesef yaşadığım en küçük bir tatsız olayı bile kolay kolay unutamam aklıma takarım rüyalarıma girer hatta. Olan bana oluyo gerçi, düşünmekten yıpranıyorum
Amin cnmYapıştırdım canım şimdi perşembe günü bu saatlerde çıkarırım :)) bakalım hayırlısı olsun inşallah Rabbim duysun sesimizi yarabbim nolursuninanarak yaptım Rabbim de boşa çıkarmasın inş
Aminnn canım benim dualarınıza talibimAmin cnm
Her zaman cnmAminnn canım benim dualarınıza talibim
Yanık kokusu gelmeye başladı mı arkalardanYapıştırdım canım şimdi perşembe günü bu saatlerde çıkarırım :)) bakalım hayırlısı olsun inşallah Rabbim duysun sesimizi yarabbim nolursuninanarak yaptım Rabbim de boşa çıkarmasın inş
Ay ne güzel. Mucizeler bizi de bulsun inşallahCanm bende takıyorum herşeyi kafama ama hatta uyuz oluyorum bu huyuma ama yapacak bişey yok. Benim görümcemde dr çocuk yapamazsın demiş ilk çocuğu zor olmuş aylarca uğraştılar 2. Çocuk için şuan 6 aylık hamile o bile inanamıyor şuan.
Canım şuan hiçbirşey hissetmiyorum valla ya eczacı ısı seviyesi düşük olanı verdim çok yakmaz sadece ısıtır dedi ama faydası olur mu acaba ya şimdi bunu taktım kafamaYanık kokusu gelmeye başladı mı arkalardaninşallah şifa olsun canımm, her şey bi yakıyla hallolur inşallah. Hepimizin
Canım rumi nisan 7 de nisan yağmurunun suyu toplanması gerekiyormuş öyle yazıyor olur herhalde kuzum bende çiftlikte ki damın çatısına yoğurt kabı koydurucam eşime inşallah şifa olur hepimizeCanim illa bizim mi toplamamiz lazim,burda dagda yagmur suyu toplasam olmaz mi acaba,benim balkon yagmur degmiyor bile(dagdaki tamamen yagmur suyu) bi de 20 si sart mi acaba
Canımmm Bursa bugün çok yağmurlu şuan erken dimiCanım rumi nisan 7 de nisan yağmurunun suyu toplanması gerekiyormuş öyle yazıyor olur herhalde kuzum bende çiftlikte ki damın çatısına yoğurt kabı koydurucam eşime inşallah şifa olur hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?