2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

En iyisini yapıyorsun canım. Ama biraz da yapı meselesi. Ben malesef yaşadığım en küçük bir tatsız olayı bile kolay kolay unutamam aklıma takarım rüyalarıma girer hatta. Olan bana oluyo gerçi, düşünmekten yıpranıyorum

Kızlar hızınıza yetişemiyorum çok hızlısınız, birşey soracağım şimdi yakıyı yapıştırırsak banyo yapmak yasak nasıl olacak onu anlamadım
Canım bence yakı zaten 2 gün kalacak ya, ilinci günün akşamına işini gör ertesi sabaha çıkarırsın. Cünüp cünüp dolaşamayacağımıza göre

Canım bence yakı zaten 2 gün kalacak ya, ilinci günün akşamına işini gör ertesi sabaha çıkarırsın. Cünüp cünüp dolaşamayacağımıza göre
Evet şimdi arkasını okudum sadece iki gün kalacakmış fazla değil :) napıyoruz canım yapıştırıyoruz dimi :) kırmızı biberin içindeki maddeden hazırlanıyormuş, eczacı bana ısı seviye çok yüksek olandan vermedim dedi :))

Seninki de benim hesapmış desene

Hadi ya o alevler ondan mı geliyomuş ben dün almıştım, haftasonu çatlatma iğnesini vurdurursam o gün takacam. Ertesi gün de ilişki. Sonra çıkartırım. Sen ne zaman takıyon

Hadi ya o alevler ondan mı geliyomuş ben dün almıştım, haftasonu çatlatma iğnesini vurdurursam o gün takacam. Ertesi gün de ilişki. Sonra çıkartırım. Sen ne zaman takıyon
Yapıştırdım canım şimdi perşembe günü bu saatlerde çıkarırım :)) bakalım hayırlısı olsun inşallah Rabbim duysun sesimizi yarabbim nolursun inanarak yaptım Rabbim de boşa çıkarmasın inş

Canm bende takıyorum herşeyi kafama ama hatta uyuz oluyorum bu huyuma ama yapacak bişey yok. Benim görümcemde dr çocuk yapamazsın demiş ilk çocuğu zor olmuş aylarca uğraştılar 2. Çocuk için şuan 6 aylık hamile o bile inanamıyor şuan.

Yanık kokusu gelmeye başladı mı arkalardan inşallah şifa olsun canımm, her şey bi yakıyla hallolur inşallah. Hepimizin

Ay ne güzel. Mucizeler bizi de bulsun inşallah

Yanık kokusu gelmeye başladı mı arkalardan inşallah şifa olsun canımm, her şey bi yakıyla hallolur inşallah. Hepimizin
Canım şuan hiçbirşey hissetmiyorum valla ya eczacı ısı seviyesi düşük olanı verdim çok yakmaz sadece ısıtır dedi ama faydası olur mu acaba ya şimdi bunu taktım kafama

Canim illa bizim mi toplamamiz lazim,burda dagda yagmur suyu toplasam olmaz mi acaba,benim balkon yagmur degmiyor bile(dagdaki tamamen yagmur suyu) bi de 20 si sart mi acaba
Canım rumi nisan 7 de nisan yağmurunun suyu toplanması gerekiyormuş öyle yazıyor olur herhalde kuzum bende çiftlikte ki damın çatısına yoğurt kabı koydurucam eşime inşallah şifa olur hepimize

ahhh keşke yarın bi mucize olsa gelmese ama sanmıyorum tatlim Allahım hepimize çok bekletmeden versin valla çin işkencesi yapıcam neden gelmedin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…