- 19 Aralık 2016
- 3.081
- 4.215
- 133
- 40
Hangi site canım bende baktım hadis yoktu ama yağmur suyuna dua okumak vardı sayıları ile biz niyetimizi yapalım takdir Allahü teala'dan ameller niyetlere göredirCanım ya ben bu nisan yağmuruyla ilgili hadisin gerçekliğini araltırdım da geçenlerde, nette güvenilir bi sitede böyle bir hadis rivayet edilmemiştir yazıyor. Bizim din kültürü hocalarına da sordum öyle bir hadis yok dediler. Yani umudunuzu kırmak için demek istemiyorum amatabi yine de şifa Allahtan
Aminnn canımmm Rabbim çok büyük, inş yarın güzel haberler alırsınahhh keşke yarın bi mucize olsa gelmese ama sanmıyorum tatlim Allahım hepimize çok bekletmeden versin valla çin işkencesi yapıcam neden gelmedin diye
Yapıştırdım canım şimdi perşembe günü bu saatlerde çıkarırım :)) bakalım hayırlısı olsun inşallah Rabbim duysun sesimizi yarabbim nolursuninanarak yaptım Rabbim de boşa çıkarmasın inş
canımsınnn saol tatlımmAminnn canımmm Rabbim çok büyük, inş yarın güzel haberler alırsıno yaramazlar görecek gelsinler bi
Canımmm Bursa bugün çok yağmurlu şuan erken dimi
İnşallah canım benim hepimiz güzel alalımhayırlı olsun canm inşallahh güzel haberleri alırız senden
Evet canım dışarıya çıktım ıslandım falan bilmiyorum faydası olur muayyyyy sende bursadansın dimiiii dün akşamdan beri hiç dinmedii inan kii
Gemlikte yağmurlu canım inşallah perşembe de ya da cuma yağmurlu olur kuzum hem mübarek günler hem nisan yağmuru suyu hem dualar şifa olur inşallah hepimize bebişlerimiz gelsinCanımmm Bursa bugün çok yağmurlu şuan erken dimi
Evet canım dışarıya çıktım ıslandım falan bilmiyorum faydası olur musende mi bursadasın tatlım :)
oyyyy canım benimmm keşke öyle olsaaa ama umut kesilmez tabii Allahım sanırlar versin kuzucum sanada kıyamadımmm
Kızlar bir şey sorucam ben bebişe ara verdim mecburiyetten ne kadar daha bu ara devam edecek belli değil nisan yağmurunu şişe de saklasam yosun falan tutmaz demi bi şey olmaz
ben bunu eşime söyledimde kıyametleri kopardı tıp ne güne duruyo didi banaaBir de umreye gidecek akraba eş dost komşu varsa Meryem ana otu isteyin sadece arabistan da satılan bir ot bu otla da hamile kalan çok insan var bir parçasını suya atacaksınız içine dua (Meryem süresi ayetel kürsü felak nas ihlas süresi istediğiniz başka süreler) eşinizle 2 rekat hacet namazı kılın her gün beraber bir bardak için yumurtlamaya yakın günler de bir parçasını da beze sarıp üstünüzde taşıyın
Yok tatlim su sonucta ne olacak ki ama bazi arkadaslar sahih bir hadis olmadigini uydurma oldugunu soyluyorlar benimde kafam karistiKızlar bir şey sorucam ben bebişe ara verdim mecburiyetten ne kadar daha bu ara devam edecek belli değil nisan yağmurunu şişe de saklasam yosun falan tutmaz demi bi şey olmaz
Daha önceden tıp varmış sanki kocakarı ilaçları ile tedavi oluyomuş bir dr dediğini öteki dr desteklemiyo bana korunmana gerek yok tekardan hamile kalmanda sakınca yok dedi burda ki dr fakültede ki dr kızdı söylendi kime inancaz şimdiben bunu eşime söyledimde kıyametleri kopardı tıp ne güne duruyo didi banaa
Kızlar sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?