2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

Hangi site canım bende baktım hadis yoktu ama yağmur suyuna dua okumak vardı sayıları ile biz niyetimizi yapalım takdir Allahü teala'dan ameller niyetlere göredir

Canımmm Bursa bugün çok yağmurlu şuan erken dimi
Gemlikte yağmurlu canım inşallah perşembe de ya da cuma yağmurlu olur kuzum hem mübarek günler hem nisan yağmuru suyu hem dualar şifa olur inşallah hepimize bebişlerimiz gelsin

B busra_brt kuzum üzülme adetin geçmesini bekle benim iki hamişlikte evde testler de çıkmadı gerçeği sonu hüsran oldu ama inşallah senin sevinç mutluluk olur inşallah bebişin seninledir canım

B busra_brt kuzum üzülme adetin geçmesini bekle benim iki hamişlikte evde testler de çıkmadı gerçeği sonu hüsran oldu ama inşallah senin sevinç mutluluk olur inşallah bebişin seninledir canım
oyyyy canım benimmm keşke öyle olsaaa ama umut kesilmez tabii Allahım sanırlar versin kuzucum sanada kıyamadımmm

Kızlar bir şey sorucam ben bebişe ara verdim mecburiyetten ne kadar daha bu ara devam edecek belli değil nisan yağmurunu şişe de saklasam yosun falan tutmaz demi bi şey olmaz

Bir de umreye gidecek akraba eş dost komşu varsa Meryem ana otu isteyin sadece arabistan da satılan bir ot bu otla da hamile kalan çok insan var bir parçasını suya atacaksınız içine dua (Meryem süresi ayetel kürsü felak nas ihlas süresi istediğiniz başka süreler) eşinizle 2 rekat hacet namazı kılın her gün beraber bir bardak için yumurtlamaya yakın günler de bir parçasını da beze sarıp üstünüzde taşıyın

ben bunu eşime söyledimde kıyametleri kopardı tıp ne güne duruyo didi banaa

Acve hurması bulubilirseniz 41 hurmaya 41 meryem süresi okuyup sabahları aç karnına besmele ile yiyin inşallah şifa verir Rabbim bebişlerimize kavuşuruz

Kızlar bir şey sorucam ben bebişe ara verdim mecburiyetten ne kadar daha bu ara devam edecek belli değil nisan yağmurunu şişe de saklasam yosun falan tutmaz demi bi şey olmaz
Yok tatlim su sonucta ne olacak ki ama bazi arkadaslar sahih bir hadis olmadigini uydurma oldugunu soyluyorlar benimde kafam karisti

ben bunu eşime söyledimde kıyametleri kopardı tıp ne güne duruyo didi banaa
Daha önceden tıp varmış sanki kocakarı ilaçları ile tedavi oluyomuş bir dr dediğini öteki dr desteklemiyo bana korunmana gerek yok tekardan hamile kalmanda sakınca yok dedi burda ki dr fakültede ki dr kızdı söylendi kime inancaz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…