2017 hamile kalmak istiyenler gelin birlik olup birbirimize yasin okuyalım dua lardabuluşalım

ben inanıyorum canım bitkilerin şifalarına çünki Allah hiç bir şeyi boşuna yaratmamıştır bence bursada çok ünlü bi aktar var onda olabilir almayı düşüyorum bendee sanada haber veririm istersen

Yok tatlim su sonucta ne olacak ki ama bazi arkadaslar sahih bir hadis olmadigini uydurma oldugunu soyluyorlar benimde kafam karisti
Kuzum şifa Rabbimden yağmur suyu içine dua okuyarak içmek var bizim sitemiz de yazıyor sonuçta yağmur rahmettir berekettir ameller niyetlere göredir neyin kime ne şifası vesilesi var bilinmez biz tedbirimizi alalım takdir Rabbimizin

ben inanıyorum canım bitkilerin şifalarına çünki Allah hiç bir şeyi boşuna yaratmamıştır bence bursada çok ünlü bi aktar var onda olabilir almayı düşüyorum bendee sanada haber veririm istersen
İnşallah canım ya umreye giden birine halam söyledi ama unutursa diye de korkuyorum inşallah buluruz vesilemiz olur

Kızlar bir şey sorucam ben bebişe ara verdim mecburiyetten ne kadar daha bu ara devam edecek belli değil nisan yağmurunu şişe de saklasam yosun falan tutmaz demi bi şey olmaz

Evet canım bencede cam şişeye koyup buzdolabında saklamak en mantıklısı

Canım bana da birisi bulup getirmişti suyunu içmedim sadece Meryem suresi okuyup üzerimde taşıdım bir kaç ay, baktım bişey olmadı sonra çıkardım ben

Acve hurması bulubilirseniz 41 hurmaya 41 meryem süresi okuyup sabahları aç karnına besmele ile yiyin inşallah şifa verir Rabbim bebişlerimize kavuşuruz

Bunu ilk defa duydum kim okuyacak sureyi canım hamileler mi

Çok olucam ama eşinin sperm sıkıntısı olan varsa arşiv topiğinde okumuştum daha bu siteye üye olmadan önce konya da bi aktar varmış kendisinin sperm sayısı 0'mış macun yapıp yemiş çocukları olmuş başka birine yapmış macun ikizleri olmuş kim gidip macun yaptırdıysa sonuç almış aktarın ismini isteyen varsa yazabilirim

Kendin okuyabilirsin canım niyet edip hurma aç karnına sabahları yenirse kaliteli yumurta gelişiyomuş

Kızlar sonuç negatif
Canım benim üzülme bu ay olmazsa gelecek ay olur ama mutlaka olur buna inan, hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah, bu yaşadıklarımızın mükafatını elbet bir gün alacağız. Herkes kolay sahip olamıyor demek ki bizde zor olan kısımdayız

Biri yazmış gene arşiv topiğin de çok uğraşmış bebeği olsun diye sonra her ilişkiden önce iki rekat namaz kılmaya tesbih çekmeye başlamış hamile kalmış ama maalesef hangi tesbihi çektiğini unuttum hazreti zekeriyyanın duası olabilir ya da Al-i imran 38 ayet olabilir

Bennn. Bizde eşimin hareketlilik az ve morfoloji bozuk. Gerçekten fayda ediyor muymuş merak ettim

Hedefi ilk gecede ve ne zaman korunmayı bırakınca vurup hamile kalanlar herkesi öyle sanıyor çok düşüncesizler hep bi fikirleri var bi şeyler var mı neyse o bi şeyler bebek deyip sormaktan acizler daha yok deyince ne bekliyorsun olsun artık ağızlarına terlik yapıştırıp sabr ile anne olmayı bekliyorum dicen susturcan

Bennn. Bizde eşimin hareketlilik az ve morfoloji bozuk. Gerçekten fayda ediyor muymuş merak ettim
Arşivde yazanlar çok memnundu canım isim vererek komşularının gittiğini kızları olduğunu falan yazmışlardı bende resim çekmiştim bulayım atayım sana

Hahahhh terlik işi güzelmiş hoşuma gitti. Benim de öyle diyesim var valla. Herkes işini gücünü bırakmış kimin çocuğu olacak kiminki olmayacak onun peşinde sanki

Hahahhh terlik işi güzelmiş hoşuma gitti. Benim de öyle diyesim var valla. Herkes işini gücünü bırakmış kimin çocuğu olacak kiminki olmayacak onun peşinde sanki
Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur dediğin halde Allah verir verir yap bi tane diyenler de var Rabbim elbet verir hazinesi zengin geniş ama bazı kullarının sabr edip dua ile istemesini istiyor geciktiriyor belki bilemeyiz Rabbim kimsenin arkasından kimseyi güldürmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…