2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
canım annem bebeğe 1 tane bebek banyo havlusu aldı ..yetmez mi ki
3 ya da 4 yazıyor heryerde canim annem de öyle dedi bana. Yikaman gerekirse hepsini bir atarsin dedi en az 3 tane olmalıymış ama ben de öyle yapicam sanırım
Bi de benim şeker yükleme icin doktorum ac tok farketmez dedi siz böyle yazınca kafam karisti

Kızlar merhabalar mutlu mutlu geldim..
bugün bebeğimi gördüm kızım büyümüş...:nazar: eliyle yüzünü kapatıyordu..utangaç kızım benim:KK200::KK200::KK200:

bebeğimde sadece 1 hafta gerilik var...
insan buna sevinir mi diyeceksiniz benim için iyi 4 haftada sadece 1 hafta geri olması iyi gibi geldi
beyinde hiç kist görülmedi...tamamen kaybolmuşlar

parlaklık konusunda birşey demedi..
sadece kontrolde olacakmışım..eğer gelişim de gerilik hafta hafta artarsa iğne başlanacakmış...
Buna da şükür...

Gözün aydın cnm. Bence kk hamisleri yeterince bilinçli . Sen de bebisler ini sağlıkla alacaksın kucağına..

Selam kızlar, bugün kontrolüm vardı. Maşallah oğluşumun her şeyi iyiymiş. Suyun da iyi dedi. 740 gram ama artı eksi 100 gram yanılma payı olabiliyor dedi. Ancak kızlar kaç kilo aldın dedi 7 deyince 1-2 kilo fazla dikkat etmelisin dedi. Sizlerle de paylaşmış olayım. Hareket et, yürüyüş yap dedi.

Ne güzel bi hafta. Güzel haberler gelmeye başladı bir bir. Darısı başımıza ..

Canim su anda 250 ml sebamed sampuan 28.99 sen 500 ml i aynı fiyata almışsın yüzde 50 indirim mi vardı acaba

Bubchen marka ve unibaby marka nasil acaba
Bana sebamed yada bubchen al dedi iki deneyimli anne. Ve bubchen aldim

Kizlar esim ise yeni girdigi için yeni alabiliyorum biseyler önceden söylediğiniz indirimleri değerlendiremedim maalesef
Çok sevindim cnm. Allah artırsın kazancinizi

zeyno benim gittiğim prof IUGR, preeklampsi açısından LMWH önerildi yazmış rapora
yani karından vurulan iğne...gelişim geriliği açısından
sen de bir doktoruna sorsana acaba bir faydası olur mu diye
benim de gerilik artarsa başlayacak doktor şuan 1 hafta çıktığı için başlamadı
Bi sorarım canım ama gerilik bi şekilde yani her hafta aynı ayriyeten gerileme yoktu şimdi su azlığı daha korkutucu oldu bizim için bebişin oynamasını bekliyorum azcık dursa ödüm kopuyor tabi su azalınca azda hissetmeye başladım hafifledi. Cuma günü başka bi doktora gidicem bakalım durum ne acaba suyu bütün doktorlar anlarmı... Çünkü ayrıntılı randevusu mecburen gidemem diye 20 gün sonraya aldım çok uzak orası ama cuma yakın bi hastaneye gidicem Allah tan hayırlısı... Hepimiz için senin nekadar kaldı kontrole

Kızlar merhabalar mutlu mutlu geldim..
bugün bebeğimi gördüm kızım büyümüş...:nazar: eliyle yüzünü kapatıyordu..utangaç kızım Ben

bebeğimde sadece 1 hafta gerilik var...
insan buna sevinir mi diyeceksiniz benim için iyi 4 haftada sadece 1 hafta geri olması iyi gibi geldi
beyinde hiç kist görülmedi...tamamen kaybolmuşlar

parlaklık konusunda birşey demedi..
sadece kontrolde olacakmışım..eğer gelişim de gerilik hafta hafta artarsa iğne başlanacakmış...
Buna da şükür...
Ay canım yeni gördüm yazını çoook mutlu oldum çok şükür Rabbime... İnanki ben iyi haber aldım gibi oldum darısı başıma İnşallah bizimde bebişlerimiz le yüzümüz gülecek Allah bizi görecek biliyorum kuzularımızı bi alsak inanki kucağındam indirmicem bunu heralde diğerlerini alışmasınlar diye kucağa yalnızım diye emmeden emmeye alırdım bunu yere koymucaz heralde.... Ahh teyzesi birde nasipliki kuzum aklımdan geçen elime geliyor inanki.....

Kızlar ben beşiğimizi aldım ama gani şu eski beşikleri varya tahtadan yerde sallama onlar hep hoşuma gitmiştir neden bilmem ondanda aldı çok tatlı şifonyer aldım 4 çekmece ama geniş çekmeceli ayriyeten abilerinin gardolabının bir bölümünü ayırdık ona.... Çanta olarak sırt çantası aldım aynı model birde al çantası aldım yetmediği yerde uzak yer için yedek koymaya minicik bir tulum gördüm dayanamadım onuda aldım biberon ateş ölçer göğüspedi iç çamaşırı.... Olmazsa olmaz korseyi, şampuanı, emzirme sütyeni geceliklerimi, nevresim takımımı, aldım bakalım al al bitmiyor eee bukadar yaş farkı olunca çocuklar arasında meğer hiç bişey kalmıyomuş

Hımm aklıma gelmişken uyarayım sizide geçen arkadaşım bebiş kıyafetlerini yıkarken bitanesi boya vermiş hemde ufacık desen olan yeri bütün kıyafetleri mahvolmuş bebişin hiç giydirmeden sinirden mahvoldu aklınızda bulunsun siyah kırmızı lacivert renkli olan yerleri bi elinizde deneyin derim.... Sakın markası sanmayın markalıydı aldıkları.. Ben muhakkak bakıp yıkıcam oturup ağlarım yoksa

Bi sorarım canım ama gerilik bi şekilde yani her hafta aynı ayriyeten gerileme yoktu şimdi su azlığı daha korkutucu oldu bizim için bebişin oynamasını bekliyorum azcık dursa ödüm kopuyor tabi su azalınca azda hissetmeye başladım hafifledi. Cuma günü başka bi doktora gidicem bakalım durum ne acaba suyu bütün doktorlar anlarmı... Çünkü ayrıntılı randevusu mecburen gidemem diye 20 gün sonraya aldım çok uzak orası ama cuma yakın bi hastaneye gidicem Allah tan hayırlısı... Hepimiz için senin nekadar kaldı kontrole

Zeynocum, merhaba su azlığı konusunda cm yada birim olarak söyledimi doktor, su azlığı da gelişim geriliği yapıyor, benim amniyoinfüzyon dan önce 3.2 birimdi ve 5 in altında olduğu için 1 hafta gerilik vardı su azlığından dolayı, amniyoinfüzyon sonrası 1 hafta sonra kontrole gittiğimde 4 güne düşmüş tü aradaki fark , amniyoinfüzyon yapsalar sanada toparlar kuzucuk belki , su sızıntısı da Yok sende, koyulan su kalır, gelişim ilerler böbrekler olgunlaşır , su azlığı ciddi etkiliyor herşeyi. Doktor kontrolünü sabırsızlıkla bekliyorum.

Insalah guze haberr alirizzz
Iyisin masallahh
Dinlen bak sakin
Isler misler aksasin bisey olmaz
Oldugu kadar

Tamam canim bi tans annem almıştı bi tane daha alayim o zmaan

Canım çok sağol gerçekten en uygunu bu

Inşallah canim çok sağol
Havlu isi soyle oluyor
Kv bana ne gerek var diyordu ama
Ben her yikanisinda havlusunu kiyafetleri ile beraber kirlige atiyordum
Yenidogan olunca insan titiZ davraniyor
Hergun bebis yikaniyor, hele ki bizim bebisler yaz bebegi:) camasirda uc gunde bir yikiyordum
Benim dort tane vardi, english home indiriminden bir tane daha yeni aldim cok tatliydi
Bes havlusu var kuzumun
Ic kurulama ortusu olarak da, namaz mevlut basortuleri oluyor ya pamuklu ince kumas
Onlar cok yumusacik oluyor
Onlardan kullanmistik
Suyu iyice emiyor
Havlu daha sert kaliyor:)

Canım bende bubchen kullanıcam.burda biraz pahalı ama abim yurtdışında.gecen resim yollamıştı dörtlü set 13 euroydu.o şekilde tedarik edicem
Bucbhen kokusu cok guzel
Ben ilk onu kullandim sonra mustela gectim
Bunchenden memnun kalmistim :)

Ya gece kalkip tuvalete gitmeyi hic sevmem
Mecbur kalkmak zorunda kaldim
Uykum kacti
Sizde durumlar nasil? Gece kalkmaya basladinjz mi
Ikinci bebek oldugunicin karnim daha buyuk sanki
Kendimi davul gibi gergin hissediyrm:(
Isyerinde sik sik gitmekten nefret ediyrm
Durmadan geliyor of :)
Yarin sabah doktor kontrolum var
Heyecanliyim
Insallah iyidir kuzucuk
Bugunlerde psikolojim
Cok bozuk
Hormonlar carpti:) oglumda boyle olmamistim sanki
Agliyrm durup dururken
Gecen sabah, kahvalti yaparken hickira hickira aglamaya basladim, bigun once kayinpeder ile konustum, o aklima geldi, kanser hastasi, cok sukur tedavi oluyor ama hasta iste, yasi da var, ona bisey olursa diye uzuldum. Esimi de uzdum yok yere, bebek oldugunda goremezse diye dusundum ay yine aklima geldi agliyrm

Offff

Back
X