- 13 Aralık 2013
- 5.031
- 1.121
- 198
- 35
Merhaba :) ilk bebeğin kaç aylık? Hoşgeldin tekrardan aramıza. Kaç haftalık oldu bebek baya erken duymussun samirim kalp atışlarını :)Bende geldim aranıza bugün bebeğinin kalp atislarini da duydum Rabbim sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin 2. Bebeğim olcak insallah
Cok üzüldum çok. Umarım en yakın zaman da yeniden 2 çizgiyi görebilirsinkızlar benim buradaki maceram bu kadarmış değerim 6,09a düşmüş kendinize çok iyi bakın sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi
Sen yazdikan sonra tarihe baktım da benim kızım da 25 aylık olmuş çoktan . 8 eylül 2014 doğumluBende 32 yasindayim
9,5 yil sevgililikten sonra evlendik
3 yildir evliyiz
23 aylik kasim dogumlu oglum var
Bankada yonetici olarak calisiyrm
:)
Evet ama adem güneşin kitapları daha çok annelikle ilgili. Bende de var çoğu kitabı. Ve annelikle çok bilgilendim çoğu kitabindan, bazı yerleri bana uymasa da güzel kitapları var.Bende adem gunesin kitaplarini oneririm size
Annelik bambaska birseymis, bunu bilmiyordum hic, hayal edemiyordum
Arastirdim ogrendim ve ogrenmeye devam ediyorum
:)
kızlar benim buradaki maceram bu kadarmış değerim 6,09a düşmüş kendinize çok iyi bakın sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi
Cnm benim gecen hafta 3-4 damla acik kahverengi lekelenmem olmustu onun dişinda bisey yok cok şukurdoktoruna soyle cnmEvt satdaşız ciddenkizlar bende cok az açık pembe bi akinti oldu bikac damla diyim, karsilasan varmi aranizda ?
Kızlar galiba bende dahilim bu gruba yarın kesinleşecek allah nasip ederse ilk resmimiz bu olsun şimdilik
Bende yarın verecem benim de 13u bat günüydü
Bu arada bazı arkadaşlar özelden isimlerini yazdılar. İnstagram da arkadaş olduk bile. Ama ben herkesle arkadas olmak isterim :) özelden sizde yazabilirsiniz instagram isimlerinizi. Yada face isimlerinizi. Sadece burada kalmasın arkadasliklarimiz. Daha yolun başındayız ama çook uzun yıllar birlikte olabiliriz ❤
Beklenen adet tarihi canim. Satta son adet tarihi :)Kızlar Bat nedir? neyin tarihi?
Teşekkür ediyorum
Bence de hemen doktora. Sonucu bildir canım
Beni de ekler misiniz
Çok ağrım var benim hiç geçmiyor. Bir de gebelik kesesi gördü o da sıkıntı yaratmasın dedi.Cok şükür. Peki sende de mi kanama oldu? Neden ilaç verdi ki?
Beklenen adet tarihi canim. Satta son adet tarihi :)
Hadi hayirli olsun canim:) bende bekliyorum bi saate kadar cikacak sonucum :)Kızlar sonucum 190 ciktiiiii
Evet canimAyy çifte mutluluk desene. Çok heyecanlı bi durum
kızlar benim buradaki maceram bu kadarmış değerim 6,09a düşmüş kendinize çok iyi bakın sağlıkla kucağınıza alın bebişlerinizi
Him anladim.canim sagolGebelikle alakasi oldugunu sanmiyrm
Kalsiyum eksikligi olabilir belki
Muz yemeni tavsiye ederim cnm
Ağızdan alınca baya yam etkisi oluyormuş. Ben vajinadan alıyorum bir nevi mecburum bu ilacı almaya. Umarım geçer artık agrin o zaman ya. Keseyi görmesi iyi birşey amaÇok ağrım var benim hiç geçmiyor. Bir de gebelik kesesi gördü o da sıkıntı yaratmasın dedi.
Bu ilacın yan etkileri neler?
Hayırlı olsun :) tekrardan hoşgeldin aramıza :))Kızlar sonucum 190 ciktiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?