2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Okumak isteyenler sayı belirtsin.zeyno arkadasımızda ona göre bitip bitmedigini bize söyler yada kaç tane kaldıgını

Fırında yemek pişene kadar 100 tane okudum;)

Ben de okurum tefriciye 100 er 100 er aliyim bittikce haber veririm. Şimdilik bi 100 alayım ben.. allah kabul etsin inşallah..

Yok canım yalancı kasılma değil. Bebeğin hareketi. Ama kendileri biraz büyüdüğü için bu hareketleri beni kasıyo. Göbek deliğinden altta olduğu için tam hassas bölgelerde gerçekleşiyor bu saydıklarım dolayısıyla tedirgin ediyo . Allahtan 30 saniye kadar sürüyor.

Benim de geçen olmuştu biraz araştırdım o yüzden sordum.Bir tarafta toplanmasıyla ilgili kasılma diyorlardı.Bu haftalarda oluyor genelde.Gidince soracam doktora salı günü:) sen ne yaptın doktor arayışın ne alemde?

Allah razı olsun Rabbim kabul edip hayırlı bir şekilde yavrumun almayı nasip etsin (bişey diyicem size beni anlayın nolur evet 2 doğum yaptım normal ama ölü bebek çok zor diyorlar çok korkuyorum Rabbim hem ı acıyı Hem bu acıyı yaşatmasın)..

Allah razı olsun Rabbim kabul edip hayırlı bir şekilde yavrumun almayı nasip etsin (bişey diyicem size beni anlayın nolur evet 2 doğum yaptım normal ama ölü bebek çok zor diyorlar çok korkuyorum Rabbim hem ı acıyı Hem bu acıyı yaşatmasın)..
Allah'a güven ve tevekkül et. Her sabrı veren Allah. Oyle degil mi? Allah, inancini kaybetmis insanlara yardim etsin. Seni anlamaya calisiyorum ve dua ediyorum. Her evladin yeri başka der annem. Hakliymis. Tefriciye 100 tanede ben aldim not et.

kızlar kontrole giitim kızımmm 701 gr 30 cm miş :) çok şükür böbreklerindeki genişlemede azalmış yani doktor bişisi yok dedi :halay:ama ilk etapta beni korkuttu rahimde açılma var 2,5 cm dedi alttan muayene yapalım dedi üsten bakınca rahim boyu katlanmış meğer gerçekte 35 mm açılma varmış yani normalmiş ama kendimi yormamam gerekiyormuş ay 2,5 cm açılma deyince ödüm koptu erken doğum riski taşıyacaktım yoksa :dua:

Benim de geçen olmuştu biraz araştırdım o yüzden sordum.Bir tarafta toplanmasıyla ilgili kasılma diyorlardı.Bu haftalarda oluyor genelde.Gidince soracam doktora salı günü:) sen ne yaptın doktor arayışın ne alemde?
Bebek geriniyor ondan eminim hatta sonrasında bi hamle yapıp cuk diye daha rahat bi bölgeye geçiyor:) beni de kızgın kumlardan serin sulara atıyor:)))) sor canım biraz tarif etsin bakalım yalancı kasılma nasıl oluyormuş malum yaklaşıyoruz o günlere :))) ben araştırıyorum hala sorma. Evde doğacak galiba :)))))

Allah yardımcınız olsun benimde erken doğum riskim var hep korkuluyum evet insan çok korkuyo bebeğini doğurup ölmesi tahmin edilemez bir acıdır heralde ama rabbim sabrınıda verir bol bol dua edelim elimizden başka birşey gelmiyo

kızlar kontrole giitim kızımmm 701 gr 30 cm miş :) çok şükür böbreklerindeki genişlemede azalmış yani doktor bişisi yok dedi :halay:ama ilk etapta beni korkuttu rahimde açılma var 2,5 cm dedi alttan muayene yapalım dedi üsten bakınca rahim boyu katlanmış meğer gerçekte 35 mm açılma varmış yani normalmiş ama kendimi yormamam gerekiyormuş ay 2,5 cm açılma deyince ödüm koptu erken doğum riski taşıyacaktım yoksa :dua:
Ya şu bebişler sağlıklı şekilde doğsalar da bu anneler bi rahat etse:))) vücut rahatsızlığım var hem de çokkkk ama beni hareket etmediği anlarda ki kadar rahatsız etmiyor. Psikolojik olarak daha rahatsızım yani. Zaten inanamıyorum bi bebeğimin olacağına ... AllahIm yardımcımız olsun ne diyim

Mesajın içimi dağladı o korkuyu yaşayan biri olarak allah sabır ve tevekkül versin hepimize çıkmayan candan umut kesilmezmiş son ana kadar umut edelim olurmu zor ama yapıcak bişey yok

Canım tam hafta ve gün olarak kaçın kacisin, çünkü bende bugün 27ye başlayacağım yaklaşık seninki ile aynıdır benim meleğim de, herşeyin yolunda olmasına sevindim, diş olayı da benim annem de der her gebelik sonrası bir disimden oldum diye o nedenle kalsiyum çok önemli hem ilacı ihmal etme, hemde yemene içmene çok dikkat et...
Bugün 26+2 yiz canım yoğurt süt ile pek aram yok aslında beklenecek bişey diş kaybı yaşamam oğlumda 1 dişim çürümüştü şimdi bildiğin kırılmış şaşırdım doğrusu her an sızlama olabilir çektirememde

Ya şu bebişler sağlıklı şekilde doğsalar da bu anneler bi rahat etse:))) vücut rahatsızlığım var hem de çokkkk ama beni hareket etmediği anlarda ki kadar rahatsız etmiyor. Psikolojik olarak daha rahatsızım yani. Zaten inanamıyorum bi bebeğimin olacağına ... AllahIm yardımcımız olsun ne diyim
ya aynen bende de okadar çok ayak kalça ağrısı var ki zaman geçse kuzularımız sağ salim doğsa başka bişi istemiyorum :)

Back
X