- 20 Nisan 2016
- 131
- 102
- 23
korktum bi an fena acıdı saol canım yaa içimi rahatlattınCanım bana da oluyor o ani kalkınca falan da oluyor bişey olmamıştır hapşırmaktan merak etme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korktum bi an fena acıdı saol canım yaa içimi rahatlattınCanım bana da oluyor o ani kalkınca falan da oluyor bişey olmamıştır hapşırmaktan merak etme![]()
Bende istemiyorum ya ama doktor deyince offf taktım buna aslında cok panik yapcak bişi yok ama taktım ben diğer arkadaşlar naptı şeker işini ?????Rahimde açılmayı ultrason da da gorebiliyor sanırım doktor, çünkü benim geçen kontrolüm de iyi açılma yok rahimde dedi, bende şaşırmıştım
inşallah canım ürküyo bi insanCanım hapşırma öksürme (ki benim yengem hamile iken üşütmüş tu ne kadar çok öksürüyorDu, ki düşün ne ağrılar giriyordu kasigina) birşey olmaz öyle hemen, sen içini ferah tut
Bu aralarda oluyor sanırım geçen bana da oldu yatıyordum kalkamadım dönemedim çok kötü oldum. Allah'tan eşim yanımdaydı yardım etti de doğruldum. Ama canımdan can gittiKızzzlaaarrr hapşırık diyorum![]()
Yanlış alıntı yapmışımBenim sonucumla aynı seninki de.Benim de tokluk 152.Salı günü 100lük yapılacak ama inan hiç istemiyorum 3 saat aç aç saatte bir kan ver çok yoracak gibi ya![]()
Evet ultrasonda zaten açılma var dedi eyvah dedim bide alttan bakalım dedi ozaman norrmal dedi ultrasonda dediğim gibi rahim boyu katlanmışmı ne dedi ben öle gördüm ama sorun yokmuş dedi doktor ozman oh çektim yoksa erken doğum olabilirdi dedi doktorRahimde açılmayı ultrason da da gorebiliyor sanırım doktor, çünkü benim geçen kontrolüm de iyi açılma yok rahimde dedi, bende şaşırmıştım
ayy kötü bi tecrübe oldu vallaBu aralarda oluyor sanırım geçen bana da oldu yatıyordum kalkamadım dönemedim çok kötü oldum. Allah'tan eşim yanımdaydı yardım etti de doğruldum. Ama canımdan can gitti
Canım.bende hapşırıuorum sanki kasılıyorum ama bişi olmaz yani kendini bırak kasma :)Kızzzlaaarrr hapşırık diyorum![]()
tamamdııır ilk defa olunca korktum biCanım.bende hapşırıuorum sanki kasılıyorum ama bişi olmaz yani kendini bırak kasma :)
Evet ultrasonda zaten açılma var dedi eyvah dedim bide alttan bakalım dedi ozaman norrmal dedi ultrasonda dediğim gibi rahim boyu katlanmışmı ne dedi ben öle gördüm ama sorun yokmuş dedi doktor ozman oh çektim yoksa erken doğum olabilirdi dedi doktor
Sağlıkla bitirsek şu dönemi. Yüreğimiz ağzımızda dolaşıyoruzayy kötü bi tecrübe oldu valla
ayyynen öyleSağlıkla bitirsek şu dönemi. Yüreğimiz ağzımızda dolaşıyoruz
Karnımın üstüne çok kötü düştüm ayağım takıldı avuç içim soyuldu acile gidiyorum
Ben de 200 alırım ama pzt başlarım okumaya.Zeynosrkn84 canım o zaman tefriciyeden 500 tane alayım ben.ne hızda okudugumu bilmedigim için az aldım.bitince tekrar alırım.
Arkadaslar almak isteyen olursa alalım ve tefriciyeyi bitirelim inş.sonrada ya şafi çekeriz.yer gök dua üstüne.@mavimli @KIRMIZILIKUCUKKIZ @efsunsuz @onurumbenim @littlebee @seninbenimgibi @tencerekapakmisaliheksi @ozzzy28 ve daha bi çok arkadas
Anladığım 6 kilo 10 kilo arası vercez o da iyi :)Ben sezeryandan sonra 7 kilo verdim normal doğumu bilmiyorum