2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar bugun haberler cok sukur iyiydi. Catlak kremi hic kullanmadim sevmedigimden ama arada bebek yağı sürdüm. 11 kilo aldim iki haftadir kilo almiyorum nerdeyse ama hic catlama belirtisi yok bundan sonra baslarsa bilemem. Banyodan sonra suruyorum genelde hergun degil. Bide danismak istedigim bi konu var calisiyordum normalde ama hamile kaldiktan sonra malesef isten cikmak zorunda kaldim hep evdeyim normalde kendimi bildim bileli calisiyorum. Ogluma örgü oyuncaklardan yaptim bi kac tane ama cok satan varmis yeni farkettim ben acaba bende yapil satmak istesem satabilirmiyim. Yani alicisi oluyor mu ki bu oyuncaklarin hic bilmiyorum. Evde boş durmaktan sıkılıyorum ve oglumun azda olsa masraflarini karsilamak istiyorum tamamen alışkanlık benimkisi kendi kazandigim parayla aldigim zaman biseyleri mutluluk tavan yapiyor işe yaradığımı düşünüyorum. Var mi aranizda boyle hobilerle mesgul olup satan

Benim de daha yeni yeni çıkmaya başladı ama üç aydır pehlivan gibi kremlenip yağlanıyorum valla . Başlarda göğsüme çok sürmüyodum. Alt tarafları çatladı malesef. Karnım çatlar diye korkuma kullanıyorum hep.

:)) pehlivan gibi :)) ben bu çatlak olayının biraz da cilt tipi ile ilgili olduğunu düşünüyorum bir de bende doğallık takıntısı oluştu krem içeriklerine pek güvenemiyorum belki zeytinyağı falan kullanmaya başlarım göbeğim çıkmaya karar verirse... Göğüsler çok fena ama öyle delice kaşınıyor ki parçalayasım geliyor bazen krem kaşıntıyı geçiriyor mecbur sürüyorum

Kizlar bugun haberler cok sukur iyiydi. Catlak kremi hic kullanmadim sevmedigimden ama arada bebek yağı sürdüm. 11 kilo aldim iki haftadir kilo almiyorum nerdeyse ama hic catlama belirtisi yok bundan sonra baslarsa bilemem. Banyodan sonra suruyorum genelde hergun degil. Bide danismak istedigim bi konu var calisiyordum normalde ama hamile kaldiktan sonra malesef isten cikmak zorunda kaldim hep evdeyim normalde kendimi bildim bileli calisiyorum. Ogluma örgü oyuncaklardan yaptim bi kac tane ama cok satan varmis yeni farkettim ben acaba bende yapil satmak istesem satabilirmiyim. Yani alicisi oluyor mu ki bu oyuncaklarin hic bilmiyorum. Evde boş durmaktan sıkılıyorum ve oglumun azda olsa masraflarini karsilamak istiyorum tamamen alışkanlık benimkisi kendi kazandigim parayla aldigim zaman biseyleri mutluluk tavan yapiyor işe yaradığımı düşünüyorum. Var mi aranizda boyle hobilerle mesgul olup satan
Ben arkadaşımla bebekşekeri kurabiyesi oda süsleme kapı süsü gibi bir dolu şey yapıp sattık halen de aktifiz instagram ve facebook sayfamızda var masalbaby bebek için herşey adı fikir olabilir şuan arkadaşım doğum yaptı ben malum böyle biraz ara verdik ayrıca ikimizde öğretmeniz ama el emeği hoşumuza gidiyor hem stres de atılıyor

Canım resmini atabilirmisin.bende kremimi degişmeyi düşünüyorum.

Canım ben bu ikisinden de kullandım. Önce sarı şişede yulaflı olandan vardı az evde onu kullandım. Sonra o bitince kakao yağlı olandan aldım. Kakao yağı kullanan da oluyor ya çatlak için. Kakao ışıltısı olanda saf kakao yağı içerir yazıyor. Belki daha iyi gelir dedim.

Eklentiler

• IMG_0015.webp
    IMG_0015.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 31
  • IMG_0016.webp
    IMG_0016.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 41
Canim benim de hiç el becerim yok. Dümdüz örgüyle bir tane battaniye işleyebildim sadece. O oyuncaklardan da bir tanıdığıma yaptırdım. O instagram üzerinden yapıp satıyor. Bence çok güzel bir şey hobinle para kazanmak.

Ben arkadaşımla bebekşekeri kurabiyesi oda süsleme kapı süsü gibi bir dolu şey yapıp sattık halen de aktifiz instagram ve facebook sayfamızda var masalbaby bebek için herşey adı fikir olabilir şuan arkadaşım doğum yaptı ben malum böyle biraz ara verdik ayrıca ikimizde öğretmeniz ama el emeği hoşumuza gidiyor hem stres de atılıyor
Ne güzel. Cesaret edemiyorum bende yani yapamazsam cok kizarim kendime boyle bi yapim var malesef. Bi baslasam arkasi gelecek gibi. Inceleyecegim sayfanizi. Yaptigim oyuncaklari begenen cok oldu sat diye fikir veren olunca bi durum degerlendirmesi yapayim dedim

Canim benim de hiç el becerim yok. Dümdüz örgüyle bir tane battaniye işleyebildim sadece. O oyuncaklardan da bir tanıdığıma yaptırdım. O instagram üzerinden yapıp satıyor. Bence çok güzel bir şey hobinle para kazanmak.
Benim elinden geliyor babanem sagolsun hep ogretmis zamaninda. Ne guzel degil mi biseyler uretmek keyif verici. Yapmaya karar verirsem bende sosyal medyayi kullanmayi dusunuyorum.

Canım bunu bekleme bekleme. Beklemr yapma:))))) allah yaşatmasın size inş bunu. Hamileliğin bir parçası değil zaten ekstra bir durum. Olmasa da olur hani:)))

Çok önceden bende de olmuştu öğrenciyken yurtta kalırken,bilirim nasıl zor :(

kizlar iyi aksamlar artik gittikce buyuyen gobislerimiz vucut temizligimizi yaparken cok skintili oluyor :( daha once hic kuafore gidip agda yaptirmadim hep kendim hallettim agda ile yada makine ile ama artik cok zorlanmaya basladim ilerde ne yapcaz bilmiyorum sizlerde durum nasil yoksa simdiden zorlanan bi benmiyim

Kızlar yalancı sancılarla doğum sancısını ayırt etmek için Dr Banu Çiftçinin videoları var orayı izleyebilirsiniz

Benim.karnim.bgn hep.sertti.yaa.agri.yok ama sert.sizde de oluyo mu sertlik.kizlar

Çok önceden bende de olmuştu öğrenciyken yurtta kalırken,bilirim nasıl zor :KK43:
Benim de ünideki beslenme bozukluğundan kaynaklı bi rahatsızlıktı bu. Ameliyata kadar gitti sonu düşün ne kadar çektim :( ben duamı edeyim yine de :
ben yandım eller yanmasın :)

kizlar iyi aksamlar artik gittikce buyuyen gobislerimiz vucut temizligimizi yaparken cok skintili oluyor :KK43: daha once hic kuafore gidip agda yaptirmadim hep kendim hallettim agda ile yada makine ile ama artik cok zorlanmaya basladim ilerde ne yapcaz bilmiyorum sizlerde durum nasil yoksa simdiden zorlanan bi benmiyim
Ben daha önce lazer yaptırmıştım hamileliğin etkisiyle biraz tüylenme oldu onlarda zor olmuyor

Yarın sabah bi doktora gidicem 2 günde kilo almışmıdır tavuk et mercimek çorbası keçiboynuzu pekmezi ceviz Hindistan cevizi aklıma ne geldiyse yedim İnş işe yarar gerilemesinde yavrum 21+3tü enson Rabbim bu hafta çoook güzel olsun hepimiz için İnş bebişlerimiz de bizde hep iyi olalum

kizlar iyi aksamlar artik gittikce buyuyen gobislerimiz vucut temizligimizi yaparken cok skintili oluyor :KK43: daha once hic kuafore gidip agda yaptirmadim hep kendim hallettim agda ile yada makine ile ama artik cok zorlanmaya basladim ilerde ne yapcaz bilmiyorum sizlerde durum nasil yoksa simdiden zorlanan bi benmiyim

Bende hamilelikten sonra bütün tüyler döküldü ve hiç çıkmıyor ... Ama sizin için en mantıklısı kuaföre gitmek sanırım.

Yarın sabah bi doktora gidicem 2 günde kilo almışmıdır tavuk et mercimek çorbası keçiboynuzu pekmezi ceviz Hindistan cevizi aklıma ne geldiyse yedim İnş işe yarar gerilemesinde yavrum 21+3tü enson Rabbim bu hafta çoook güzel olsun hepimiz için İnş bebişlerimiz de bizde hep iyi olalum
İnşallah canım daha önce de yazmıştım muzu kesinlikle ihmal etme bol bol ye kaşar da aldırıyor protein aldırıyor yarın güzel haber alırsınız inşallah

Canim guzel haberlerle gelirsin insaallah kacta randevun.

Back
X