2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Onceleri yan duruyordu şimdi poposu aşağıdaymış onun için tam goremedik bir turlu son gittiğimdede tam gozukmuyor ama kıza benziyor gibi dedi inşallah normal pozisyona doner birazcik donmus nede olsa onceden yan duruyodu artık sabahlari yuruyus yapayim diyorum belki hareket edersem doner minnakk
Peki meraktan çatlamqdın mı :))))) Ama onun da tadı başka olabilir. Merakını hep taze tutmaya çalışıyordur belki?? eğlenceli bebiş annesi:)
Bacakları mı kapalı ki

Kizlar basur oldum yardim edin
Napayim :KK43:
Oturamayacak kadar kotuyummm
Dr ilac vericek gidersem
Napayim
Akil verin bana nolur

Kizlar basur oldum yardim edin
Napayim :KK43:
Oturamayacak kadar kotuyummm
Dr ilac vericek gidersem
Napayim
Akil verin bana nolur
Hicc bilemedim cnm ama.mecburen doktorun dediklerini yapcaksin..kabizlik mi vardi oyle oldun ki.kanama var mi arka tarafta cnm.ilerlemeden onlemini almalisin.gecmis olsun

sıcak suya otur cok rahatlatıo bi de wcye her girdiğinde zeytinyagıyla gir oralarına sür 4. Aylarda bende oldum ilaçsız agrıyı böle böle azalttım
Canim sicak su kasilmayi tetikleyebilir sanki.tam bilemiyorum ama zeytinyagi mantikli evet.yine se doktora sorara yapmali bence

Hicc bilemedim cnm ama.mecburen doktorun dediklerini yapcaksin..kabizlik mi vardi oyle oldun ki.kanama var mi arka tarafta cnm.ilerlemeden onlemini almalisin.gecmis olsun
Kanama yok cnm
Dun karnima birden agri girdi
Ne ishalim ne kabiz
Durmadan tuvalete gittim
Gaz sancim var
Sanirim ondan basurlarim cikti
Bende basur normal dogum sonrasi cikmisti
Simdi tekrarladi
Oturamiyorum bile:(

Buhafta kadin doguma randevum var
Ona sorayim bari
Eger kotu olursam yarin sabah genel cerraga giderum
Dedikkerini yapacagim
Cok sgl

Ona sorayim bari
Dedikkerini yapacagim
Cok sgl

canım lifli gıdalarla beslen...sıvı alımını arttır
kızartmalardan acılı yiyeceklerden ve turşudan bir süre uzak dur..
sıcak suya oturmak iyi gelir diye biliyorum ama gebeyken bir zararı olur mu bilmiyorum
doktoruna danışmanda fayda var ezbere konuşmak olmaz

Teşekkürler canım yorumun için. Mantıklı söylediklerin. İlerde daha güzel yatak alırım.
Canım sallama işi bence anneden anneye degilde cocuktan cocuga degişiyo.bende hamileyken sallamaya alıştırmıycam diyodum ama kolik bebek olunca tek care sallamak oldu yoksa uyutmak ve susturmak ne mümkün

Teşekkürler canım yorumun için. Mantıklı söylediklerin. İlerde daha güzel yatak alırım.
Canım sallama işi bence anneden anneye degilde cocuktan cocuga degişiyo.bende hamileyken sallamaya alıştırmıycam diyodum ama kolik bebek olunca tek care sallamak oldu yoksa uyutmak ve susturmak ne mümkün

Ona sorayim bari
Dedikkerini yapacagim
Cok sgl

Canım ben hep çekiyorum. Sıcak suyla yıka. Sonra çıkınca zeytinyağı sür. Yumuşatıyo o biraz. Normalde bende önceden de olurdu , hematab diye bi krem var onu kullanıyodum geçiyodu. Bitkisel bi krem. Ben çok zorda kalırsam yine kullanıyorum. Doktora sormadım ama.
Birde kantaron yağı iyi geliyomuş ama ben kullanmadım.

biberon avents mi drbrown mu?
Çamaşırları için deterjan ne düşünüyorsunuz?
Şampuan ve sabun?
Burun aspiratörü alıp kullanamayan cok siz alıcakmısınız?
Bebek yatağı için pike takımı bulamıyorum!
Bebek çantası aldınız mı?ya da ne alacaksınız?

Kafamda deli sorularŞimdilik bu kadar :)

canım lifli gıdalarla beslen...sıvı alımını arttır
kızartmalardan acılı yiyeceklerden ve turşudan bir süre uzak dur..
sıcak suya oturmak iyi gelir diye biliyorum ama gebeyken bir zararı olur mu bilmiyorum
doktoruna danışmanda fayda var ezbere konuşmak olmaz
Cnm oturamayacak kadar kotu oldun mu hic
Genel cerraha randevu alsammi bilemedim

Karnim agriyip duruo
Yarin nasil ise gitcem
Kafayi yicem ya of:(

Cnm oturamayacak kadar kotu oldun mu hic
Genel cerraha randevu alsammi bilemedim

Karnim agriyip duruo
Yarin nasil ise gitcem
Kafayi yicem ya of:KK43:

ben de basur yoktu canım hemorid vardı... genel cerraha gitsen de şuan için ne yapabilir ki...
ilaç verse kullanılabilir mi ki
belki gebeliğe yönelik ilaçlar vardır..
ortası delik yastıklar var ya onlar rahat oluyor oturmak için
ama gebelikte basur problemi oluyormuş canım aynı varis gibi...

Şampuan ve sabun?

Biberon avents aldım cam bir küçük bir de büyük internetten. Deterjan friendly aldım internetten kampanya vardı. Ebebekten 10 TL daha uygundu fiyatı 3 şişe aldım. Bakım ürünü olarak sebamed aldım internetten 500 ml şampuan, pişik kremi, bebe yağı ve sabun. Çanta almadım henüz. Pike takımı ve nevresim takımları almak için Eminönü'ne gitmeyi bekliyorum. Odası gelsin öyle alcam

Doktora gitsen en fazla krem verir hamileyken başka bişe yapamaz bence. Bol bol uzan yat dinlen. Kanamadığı sürece geçer korkma

Şampuan ve sabun?

Burun için burdan birisi burnun içinden direkt alan bi alet var onu çok rahat kullandım demişti. Vakumlu değilmiş yani. Kafamda cımbızımsı bişey oluştu :)))) onu arıyor gözlerim ama henüz karşılaşmadım .bakalım. sebamed zaten bakım ürünlerinde fix tercih. Roxy deterjan.
Annelerden dinlediğim kadarıyla bunlar tercih ve tavsiye edilen . Kıyafet nevresim için de havuzlu han iyidir:)

Back
X