Günaydın arkadaşlar beni sormuşsunuz sağolun, doktora gidip geliyoruz, amnioinfüzyon şu anda haftada 2 defa yapılıyor, su artık daha az duruyor bebek hareket ettikçe daha fazla gidiyor, hareket etse bi türlü su gelecek diye korkuyorum , etmese ayrı bi türlü korkuyorum. Hiç bir türlü mutlu olamıyorum, hormonlardan mı yaşadığım stresten mi bilmiyorum kaç gündür her şeye ağlıyorum. Su geldikçe geriliyorum , üzülüyorum Allah yardım etsin hepimize , inşallah sağlıklı olarak hayırlısı ile alırız yavrularımızı kucaklarımıza.
Birde dün sabah ilk defa başım döndü sabah ve daha sonra gün boyu devam etti mesela yemek yemek için oturuyorum başım. 3-4 saniye dönüyor , uzanıyorum yine aynı şey , döndükten sonra tansiyon umu ölçtüm yüksek biraz, ama dönmediği , hareket etmediğim zaman normal. Yine yüksek seyrederse tansiyonum doktora gittiğimde idrar testi yaptırayım protein kaçağı varmı diye. Sizde de sürekli yatan arkadaşlar oldumu , oluyor mu böyle şeyler.
Zeynosrkn84
karalule
Allah yardımcınız olsun, habersiz bırakmayın yazın fırsat buldukça dualardasınız.