• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Tamam veririm salı günü gidicem inş.

Canım ben bugün dayanamadım gittim kendi doktoruma sordum. Önemli olduğunu sanmıyorum dedi. Ben de genel cerrahiye gittim. Muayene etti. Nrmal doğumu etkilemez ama doğumdan 1 ay sonra gelmemi istedi. Anestol ve procto diye iki krem verdi sadece.
Bir de dedikİ hemoroidin var zaten sezaryen de olsa normalde olsa aynı baskıyı alacaksın. O yüzden doğum sonrası tedaviyi ihmal etme dedi. İçim rahatladı.

Bi aksilik olmazsa normal bekliyorum ben. Sezeryan senin ve bebeğinin sağlığına bağlı, 38 den itibaren alma ihtimali olur diye düşünüyorum.

Teşekkürler canım cevabın ıcın :)
bakalım hayırlısı artık , normal doguma nasıl karar verdın .cesaret psıkolojı olarak .

herkese günaydın :) kendim doğurmadım ama sabah arkadaşımın doğum yaptığı haberini aldım gece suyu gelmiş hastaneye gitmişler 38 haftalık gebe açıklık 7cm miş gittiklerinde yatak ıslanmasa ağrım sızım çok yoktu hafif belim ağrıyordu diyor. 1 saat içinde doğurmuş. eşi içerde kontrol ediliyor hala demek ki diye düşünürken adıyla seslenip bebeği teslim etmişler darısı başımıza :nazar::halay:
Bazılarının acı eşiği çok yüksek ne güzel ıns bizlerinde öyle olur

Selam kızlar benim yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladılar şimdilik hafif vuruyor ama sonrasını biliyorum malesef. Neyse artık çekicem yeterki sağlıkla kucağınıza alalım allahın izniyle. Sancı çekerkem edilen dıalar kabul olurmuş hepiniz aklımdasınız Rabbim sizinde yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Selam kızlar benim yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladılar şimdilik hafif vuruyor ama sonrasını biliyorum malesef. Neyse artık çekicem yeterki sağlıkla kucağınıza alalım allahın izniyle. Sancı çekerkem edilen dıalar kabul olurmuş hepiniz aklımdasınız Rabbim sizinde yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Korkma allahın izniyle sağlıklı gelcek prenses :KK200:

Kolay gelsin, bir avazda kurtulursun umarım.

Günaydın :) Ben de bugün evdeyim, bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım. Evde yardımcı var, diyor ki artık cumaya kadar halledelim bu işleri olmaz böyle :KK70: O bile kızdı :KK70:
Stres olacak bir şey yok, bir şekilde çıkacak nasılsa :)
Şu rahatlığının 10 da 1 ini kendim için diliyorum :KK48:

Şu rahatlığının 10 da 1 ini kendim için diliyorum :KK48:
Hahaha dünya yansa bir bağ samanım yanmaz :KK70: Elimde olan şeylere stres oluyorum, kiloymuş, işmiş... Şimdi bu bebeğin doğumuna ne gibi bir müdahalem olabilir ki? Gelecek işte :)
Bir dene çok rahat edeceksin :KK70:

Teşekkürler canım cevabın ıcın :)
bakalım hayırlısı artık , normal doguma nasıl karar verdın .cesaret psıkolojı olarak .
:) çok cesur olduğumu söyleyemem :) kendi tecrübelerime ve dostlarımın tecrübelerine istinaden denemek istiyorum. Ağrı eşiğim falan iyidir. İnşallah yanılmıyorumdur :)))

Günaydın :) Ben de bugün evdeyim, bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım. Evde yardımcı var, diyor ki artık cumaya kadar halledelim bu işleri olmaz böyle :KK70: O bile kızdı :KK70:
Stres olacak bir şey yok, bir şekilde çıkacak nasılsa :)

Yahu artık hallet şu işleri :D senin yerine de stres olucam artık.
Keşke biraz relax olabilsem :D

Canım allah kolaylık versin, bir an önce sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Arkadaşımın 40 ı çıkalı çok az oldu doğumda 9 kg gitmiş. Bebiş 3,650 doğdu iyi gitmiş hiç ödemi de yoktu. Beni görseniz her yerimden patlayacak şişme balon gibiyim gece 5 gibi ancak uyuyabildim şişlikler kaşıntı yaptı bir yerimi kaşıdım mübarek tüm vücudumu uyandırdım kaşı diye bekliyorlarmış

Back
X