- 7 Temmuz 2015
- 577
- 273
- 103
- 37
Benim de sezeryan olacak. Doktorum 39+1 de alacak minnoşumu![]()
çok geç değil mi 39+1
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de sezeryan olacak. Doktorum 39+1 de alacak minnoşumu![]()
Tamam veririm salı günü gidicem inş.
Bi aksilik olmazsa normal bekliyorum ben. Sezeryan senin ve bebeğinin sağlığına bağlı, 38 den itibaren alma ihtimali olur diye düşünüyorum.
Bazılarının acı eşiği çok yüksek ne güzel ıns bizlerinde öyle olurherkese günaydın :) kendim doğurmadım ama sabah arkadaşımın doğum yaptığı haberini aldım gece suyu gelmiş hastaneye gitmişler 38 haftalık gebe açıklık 7cm miş gittiklerinde yatak ıslanmasa ağrım sızım çok yoktu hafif belim ağrıyordu diyor. 1 saat içinde doğurmuş. eşi içerde kontrol ediliyor hala demek ki diye düşünürken adıyla seslenip bebeği teslim etmişler darısı başımıza![]()
Korkma allahın izniyle sağlıklı gelcek prensesSelam kızlar benim yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladılar şimdilik hafif vuruyor ama sonrasını biliyorum malesef. Neyse artık çekicem yeterki sağlıkla kucağınıza alalım allahın izniyle. Sancı çekerkem edilen dıalar kabul olurmuş hepiniz aklımdasınız Rabbim sizinde yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Günaydın :) Ben de bugün evdeyim, bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım. Evde yardımcı var, diyor ki artık cumaya kadar halledelim bu işleri olmaz böyleGünaydınlar , kızlar doğurdukça bana stres basıyo![]()
Kolay gelsin, bir avazda kurtulursun umarım.Selam kızlar benim yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladılar şimdilik hafif vuruyor ama sonrasını biliyorum malesef. Neyse artık çekicem yeterki sağlıkla kucağınıza alalım allahın izniyle. Sancı çekerkem edilen dıalar kabul olurmuş hepiniz aklımdasınız Rabbim sizinde yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Kadın doğumcu yazıyor, hastahaneden sisteme giriyorlar. Rapor ayrıca insan kaynaklarına ya da mali müşavire teslim ediliyor.Arkadaşlar, şu çalışamaz raporlarınızı nerden aldınız? Aile hekimleri de yazıyor mu acaba?
Şu rahatlığının 10 da 1 ini kendim için diliyorumGünaydın :) Ben de bugün evdeyim, bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım. Evde yardımcı var, diyor ki artık cumaya kadar halledelim bu işleri olmaz böyleO bile kızdı
Stres olacak bir şey yok, bir şekilde çıkacak nasılsa :)
Süresini tamamlasın istiyor doktorum. Öncesinde gelirse bilemeyiz artık kısmet. Odamızı, ameliyathaneyi o güne rezerve etti.çok geç değil mi 39+1![]()
3 ay da sürmez canım 40 ı çıkana kadar diyorum ben. :)Ovv kardiyo dedin orda dur :) Benim kardiyo yapabilmem için baya toparlanmam lazım. Tabi sen hemen hemen hiç kilo almadığın için 3 ay sonra eski halimdeyim diye yazarsın buraya :))
Hahaha dünya yansa bir bağ samanım yanmazŞu rahatlığının 10 da 1 ini kendim için diliyorum![]()
3 ay da sürmez canım 40 ı çıkana kadar diyorum ben. :)
Doğumda 5ini versem geri kalan 10 kg için savaşırım :)
:) çok cesur olduğumu söyleyemem :) kendi tecrübelerime ve dostlarımın tecrübelerine istinaden denemek istiyorum. Ağrı eşiğim falan iyidir. İnşallah yanılmıyorumdur :)))Teşekkürler canım cevabın ıcın :)
bakalım hayırlısı artık , normal doguma nasıl karar verdın .cesaret psıkolojı olarak .
Günaydın :) Ben de bugün evdeyim, bebeğin kıyafetlerini yıkayacağım. Evde yardımcı var, diyor ki artık cumaya kadar halledelim bu işleri olmaz böyleO bile kızdı
Stres olacak bir şey yok, bir şekilde çıkacak nasılsa :)
Selam kızlar benim yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladılar şimdilik hafif vuruyor ama sonrasını biliyorum malesef. Neyse artık çekicem yeterki sağlıkla kucağınıza alalım allahın izniyle. Sancı çekerkem edilen dıalar kabul olurmuş hepiniz aklımdasınız Rabbim sizinde yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Aynen çıkarsın ama biraz karnın kalır o da 40 ın çıkana kadar eski haline döner.kilon belki hamile kaldığından Bile daha az olabilir bebişle uğraşmaktan