• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Normal doğum sırasında ya çişim gelirse, normal doğumdada sonda takılıyor mu?
evde yattigimiz yerden dusunmedigimiz sey kalmiyor :halay: dogum sirasinda bende cisim gelirse diye dusunmeye basladim batti balik yan gider valla napalim doktorlae ebeler aliskindir heralde kiz hemde sondayi nasil taksinlar bebekler nerden ciksin ay ne cahil hissettim suan kendimi :KK34:

evde yattigimiz yerden dusunmedigimiz sey kalmiyor :halay: dogum sirasinda bende cisim gelirse diye dusunmeye basladim batti balik yan gider valla napalim doktorlae ebeler aliskindir heralde kiz hemde sondayi nasil taksinlar bebekler nerden ciksin ay ne cahil hissettim suan kendimi :KK34:
hahahah ben işteyim hala, işteyken aklıma bunlar geliyor evdeyken bakalım neler olacak :KK48:
Bir arkadaşıma 6 cm açıladan sonra lavman yapılmış, kız doğum esnasında ıkınırken kakasıda gelmiş, ama unutmayın açılma olmadan yaptırın :halay:

eshma eshma
Canım benim suni sancı pek kolay değil diye duyuyoruz. İnşallah ağrı eşiğin yüksektir hemencecik doğurursun.

Ben oğluma normal doğum beklerken çişi geçtim ya büyük tuvaletimi yaparsam diye düşünüyordum yapanlar oluyormuş ıkınırken farkında olmadan. Sanırım artık lavman falan yapıyorlardır öncesinde yoksa olur mu olur

Selam kızlar benim yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladılar şimdilik hafif vuruyor ama sonrasını biliyorum malesef. Neyse artık çekicem yeterki sağlıkla kucağınıza alalım allahın izniyle. Sancı çekerkem edilen dıalar kabul olurmuş hepiniz aklımdasınız Rabbim sizinde yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Allah yardımcın olsun canım çabucak kucağına al inşalalh

Kızlar ya bi dert de benden. Son bikaç haftadır sürekli midem bulanıyor. Benim ilk 3 ay bile bi damla mide bulantım olmadı çok rahat geçirdim ama şimdi hergün midem bulanıyor kusucak gibi hissediyorum heran. Bi de baş dönmesi ve halsizlik de oluyor. Benim gibi mide bulantısı yaşayan var mı son haftalarda ? Doktora gitsem mi yoksa ?
parmak kaldırıyorum beeenn :) hala kusuyorum canım sabahları özellikle, yemek sonraları öğürüyorum, zor tutuyorum kendimi yediğimi kusmamak için falan ama alıştım artık 7. haftadan beri kusunca bana nefes almak gibi geliyo artık kusmak :) bazen ağlıyorum sinirim bozuluyo ama bişi kalmadı en fazla 20 gün daha kusarım yani :)

Bizim hastanede doğum normal olsa bile kimseyi almıyorlarmış içeri. Eşimin gelmesini istiyordum, şimdi yabancı insanlar varken nasıl yapcam tek başıma

Canım ben bugün dayanamadım gittim kendi doktoruma sordum. Önemli olduğunu sanmıyorum dedi. Ben de genel cerrahiye gittim. Muayene etti. Nrmal doğumu etkilemez ama doğumdan 1 ay sonra gelmemi istedi. Anestol ve procto diye iki krem verdi sadece.
Bir de dedikİ hemoroidin var zaten sezaryen de olsa normalde olsa aynı baskıyı alacaksın. O yüzden doğum sonrası tedaviyi ihmal etme dedi. İçim rahatladı.
Demek öyle her türlü işimiz zor desene :110: inşallah rahat geçiririz o dönemi sende ihmal etme git mutlaka doğumdan sonra teşekkür ederim bu arada bilgilendirme için :KK25:

Selam kızlar benim yatış yapıldı suni sancı verilmeye başladılar şimdilik hafif vuruyor ama sonrasını biliyorum malesef. Neyse artık çekicem yeterki sağlıkla kucağınıza alalım allahın izniyle. Sancı çekerkem edilen dıalar kabul olurmuş hepiniz aklımdasınız Rabbim sizinde yavrularınıza sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Geçmiş olsun canım dualarımdasın aramızda normalde bi gün vardı ama seninki erken davrandı :) sağlıkla bebegin doğar kolaylıkla doğumun gerçekleşir inşallah .kapı süsü demişsin amaaaan canım çok mu önemli onlar keyfi şeyler aklına gelmesine bile güldüm yani :) herşey çok güzel olucak inşallh .

İşe gelip giderken kullanıyorum. Servis çok sarsıyor. Başka şekilde de gelemem. Çarşamba sorcam ama kesin kullanmasan daha iyi dicek

Ben kullanıyorum canım hala mecburum toplu taşıma çok uzak çünkü,bi rahatsızlık hissetmedim şimdiye kadar ama bazen ayağını kaburgama sokunca bitek o rahatsız ediyor

ıkınınca ne oluyor, bende buradan okudum ıkınmayın diye ama wcde fln ıkınırsam allah korusun noluyor ki?
Cnm zamanindan once ikinilirsa sanirim bebek kanala giriyor ve sikisiyor
Ornegin bizim gelinin suni sanci ile de acilmasi olmamisti bebek kanala girmisti tabi suyu falan patlamisti ondan hastaneye gitmisti, dogal bi surec olarak kanala girdi yalniz acilma olmadigindan sezeryana alindi, yegenimin kafasi odem yapmisti kanala sikistigindan
Sorun olmadi tabi ama olabilirde

Back
X