• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cnm sana bisi dicem
Biz hasta olurduk onu yaparken
Oyle tatli oluyor ki
Drlar refleks kontrolu icin yaparmis
Bak bebegi soyuyorsun ya
Ayagi ciplakken, bas parmaginla yavasca topuktan parmaklarina dogru parmagini ayagina sur bebegin, parmaklarini gelince parmaklarini kapatip senin parmagini kistiyor, yakaliyor yani parmagini, oyle tatli yapiyor ki, her soydugumda yapar operdim ayagini:)
Anlatabildim mi bilmiyrm
Ayyy altini acinca deneyeyim hemen:) ayaklarini opuyorum zaten doyamiyor insan. Gerci boyle yasadigimiz hissettigimiz seyleri yazincada gereksiz seyler yazmasanizda faydali bilgileri kacirmasak diyenler oluyor ama insan paylasmadan edemiyor. Elimden geldigince tecrube ettigim seyleri yaziyrm fikir olsun diye ama bazen hissettiklerimide yazasim geliyor napim:halay::KK54::KK25:

Cnm sana bisi dicem
Biz hasta olurduk onu yaparken
Oyle tatli oluyor ki
Drlar refleks kontrolu icin yaparmis
Bak bebegi soyuyorsun ya
Ayagi ciplakken, bas parmaginla yavasca topuktan parmaklarina dogru parmagini ayagina sur bebegin, parmaklarini gelince parmaklarini kapatip senin parmagini kistiyor, yakaliyor yani parmagini, oyle tatli yapiyor ki, her soydugumda yapar operdim ayagini:)
Anlatabildim mi bilmiyrm
Ayyy altini acinca deneyeyim hemen:) ayaklarini opuyorum zaten doyamiyor insan. Gerci boyle yasadigimiz hissettigimiz seyleri yazincada gereksiz seyler yazmasanizda faydali bilgileri kacirmasak diyenler oluyor ama insan paylasmadan edemiyor. Elimden geldigince tecrube ettigim seyleri yaziyrm fikir olsun diye ama bazen hissettiklerimide yazasim geliyor napim:halay::KK54::KK25:

Herkese teşekkür ediyorum Allah razı olsun. Güzel bir istanbul trafiğinde 1 saate geldik hastaneye hemen muayene oldum acılmam yoktu. Şimdiye kadar 3 kez muayene oldum ama açılma yok sancı çok yok bekliyoruz şuan da. Suyum çok gitmiş muhtemelen sezeryan olabilir çatı darlığı da var çünkü
evet sana dr un çatı dar demişti hatırlıyorym. sezeeryanın hangi türlüsünü seçeceksin. hayırlı sağlıklı bir şekilde al yavrunu kucağına canımmmmmmmmmm. bizi habersiz bırakma :KK200:

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

bende de şeker var ( gebelik şekeri )
hakkında hayırlısı olsun. sezeryan mı olacaksın ? epidural mi spinal mi genel anestesi mi ? çok soru soruyorum özür dilerim yarın da ben gidicem de çok heycanlıyım aynıyız ikimiz diye. seni tahmin edemiyorum sen de çok heycanlısındır kesin. kendini iyi hissedince yaz mutlaka emi. Allah a emanetsin.
Canım anestezi doktorunu bekliyoruz doktor epidural önerdi bide doktor la konuşun dedi muhtemelen epidural olacak Allah razı olsun canım

Canım sağlıkla kavuş bebeğine inşallah. Gözünaydın hayırlı olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz

Hayirlisiyla dogur insaallah canim
Allah razı olsun kızlar elim ayağım titriyor hiç bugün tahmin etmediydim çok heycanlıyım :)

Kızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen

Canım Allah yardımcın olsun.Bebeğinin kilosu falan iyiydi maşallah senin hiçbir sorun olmadan kucağına alacaksın inşallah.Fırsat bulduğunda bize yaz

Bizimkinin hevesi geri kaçtı galiba. Ama bu haftaki kontrolde 13 gün öne çekmişti. İçime 1-10 Haziran arası olacakmış gibime geliyor. Hayırlı haberle gel inşallah

Amin canım inşallah.Valla benim içime neler neler doğdu 23 mayıslar mı 25 mayıslar mı hepsini uçurduk çok şükür,bebek hala tepemde duruyor aşağıya bile inmedi beyefendi:KK53::KK70:

kizlar moralim cok bozuk ya ben neden bu kadar sanssizim 9 ay boyunca izne cikmayan doktorum yillik iznine cikmis bile :KK43: pazartesi randevu aliyim dedim bide duydum ki izne cikmis uzun bi sure yok yani yerine bakan doktorda cok ilgisiz alakasiz biri simdi oturdum doktor arastiriyom su saatten sonra hangi doktor ilgili davranirki sonradan gelen hastaya dogumuma surda kalmis 13 gün oturdum agliyorum sinirimden ya bide ozel hastane bilgilendirmedi bile beni gidiyorum diye :KK43:

Canım anestezi doktorunu bekliyoruz doktor epidural önerdi bide doktor la konuşun dedi muhtemelen epidural olacak Allah razı olsun canım

Allah razı olsun kızlar elim ayağım titriyor hiç bugün tahmin etmediydim çok heycanlıyım :)

Kuzum en güzeli beklemeden olması,biz bekliyoruz olmuyor:)) hayırlı haberlerle gel inşallah

kizlar moralim cok bozuk ya ben neden bu kadar sanssizim 9 ay boyunca izne cikmayan doktorum yillik iznine cikmis bile :KK43: pazartesi randevu aliyim dedim bide duydum ki izne cikmis uzun bi sure yok yani yerine bakan doktorda cok ilgisiz alakasiz biri simdi oturdum doktor arastiriyom su saatten sonra hangi doktor ilgili davranirki sonradan gelen hastaya dogumuma surda kalmis 13 gün oturdum agliyorum sinirimden ya bide ozel hastane bilgilendirmedi bile beni gidiyorum diye :KK43:
Can sıkıcı bi durum:( ama bi an once bi doktor bulmalisin hangi sehirdesin yaz belki doktor oneren olur

cnm bence hiç moralini bozma. sonuçta önemli olan hastane. normal doğumda ebeler önemli. bazı hastanelerde zaten kim nöbetçiyse o giriyor doğuma. sakın ağlama gülüm neden ağlıyorsun. tabiki yanlış bir tavır olmuş. normalde bilgilendirmesi lazımdı. hiç profesyonel davranış değil. hastanenden memnunsan başka bi dr a geç yerine geçen dr dan hariç varsa tabiki. ama ne olursa olsun ağlama ve moralini sakın bozma.

Amin canım inşallah.Valla benim içime neler neler doğdu 23 mayıslar mı 25 mayıslar mı hepsini uçurduk çok şükür,bebek hala tepemde duruyor aşağıya bile inmedi beyefendi:KK53::KK70:
Eğer doktor doğru ölçtüyse 3350 gram olmuş. Ultrasona göre 38.haftada görünüyo. Daha büyürse sezeryana gerek kalmadan kendi yarıp çıkcak. Güreşiyoruz resmen :D

Nerede oturuyorsunuz? İst Anadolu ise kendi doktorumu önerebilirim. Çok sevecen güleryüzlü ilgilidir.

Luluuu94 Luluuu94 benimde oyle oldu canim 37. Haftamda kontrol diye gittim 1 saat sonra oglum kucagimdaydi. Ne oldugunu anlamadim dogum cantami arkamdan getirdiler:) bi lac saat so ra minigin kollarinda olcak cok heyecanlı yaaa
varya en güzeli senin gibisi. gün verilince heycandan kafada deli sorulardan zaman zor geçiyor. ne mutlu sana :anne:

Kızlar kontrol diye geldik bebeğin suyu azalmış hareketleri iyi ama ne bileyim doktor alalım bugün diyo birazdan sezeryan olacam inşallah dua edin lütfen
Allah yardimciniz olsun saglikli bi sekikde kavusursun insallah minigine
Yasmizayn Yasmizayn sana da hayirli dogumlar insallah saglikcakla gelir bebis

Merhaba arkadaslar.
Ben sizin sessiz takipcinizdim :) pek aktif degildim. Bende bu gece 3.52 de kızımı normal doğumla kucağıma aldim. Rabbim bana anne olmayı ikinci kez tattırdı. Isteyen herkese tattirsin insallh.
Doğum yapacakların rabbim yar ve yardımcısı olsun.
Gozunuz aydın. Bebisler hizlandi bu ara gelen gelene

Canim taze anneden yine tecrube ettigim bi bilgi:) ben bebegimin usuyup usumedigini altini acinca bacaklarina atese bakar gibi bakiyorum agzimla eger soğuksa usuyor demektir ki tek kat giydirince genelde soguk oluyor iki kat giydirince normal sicaklikta oluyor. Bide minigimin burnunun ucu hafif soguksa oda soguk demekmis isitici aciyorum isitiyrm odayi. Konyada ikamet ediyrm burasi hafif sogum bebeklere gore. Ust icinde ayni seyi yapiyrm kollari soguksa hafiften usuyor demektir. Bi kat daha giydiriyrm
Ben de ispartadayim canım burası da isinmadi daha.. benimki bu aralar gelmeye karar verirse ben de usur diye düşünüyorum teşekkürler bilgiler için.. bizi hiç bırakmadığın için de..

Insallah yaa bugun 37. Hafta bitiyo pazar gunu nisan geldi sancim vardi ama gecti 5 gundur tetikte bekliyoruz
Ayy ne güzel darısı başıma.. güzel haberlerle gel inşallah
Dualarimiz seninle.. kavusuyorsun canım inşallah bebisine..

Kizlar pisik kremi sebamet mi bepanten mi alayim yardimci olurmusunz
Ben sudocrem aldım çok oneriliyordu ama tecrübem yok tabi canim

Canım öncelikle sakin ol evet doktorun yaptığı cok yanlış ama olan olmuş.. normal doğum dusunuyosan önemli olan hastane ve ebe.. bir de doktorunun izni ne kadarmış ki ne zaman donecekmis

Back
X