• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım klimasız zaten olmuyor bu seferde pişik oluyorlar her yerleri pütür pütür yazık çocuklara. Zaten yarı kırklarına kadar klimasız idare edebiliriz gibi sonra da klimanın karşısı olmayacak şekilde yatırırız. Nemli yerlerde doğan bebekler alışıyor bir şekilde bu klima işine :) her yeri aynı serinlikte tutmak önemli ama bi sıcak bi serin o daha çok hasta yapıypr
Günaydın. Dimi yazık onlara. İsilik dökmek dedikleri dimi.

Ya bir de ben birşey öğrendim. Artık pudra verilmiyormuş bebeklere. Biz pudra kullanmayacakmışız. Ben çok şaşırdım ama mantıklı

Seni diye kendi günümü sayarmışım haberim yok...acil sezaryenle bugün 14:45 de aldılar kızımı şuan yoğun bakımda solunum için 2 gün duracakmış doğru göremedim bile dua edin bize
Sağlıkla kucağınıza alın bir an önce insallah

kızlar gunaydın
özelikle doğum yapan anneler
hangi emzik, mama kaşığı ve biberonu aldınız? bebişiniz sevdi mi özellikle emziğini?
bu arada mavimli mavimli nasılsın.
kediler bebişlere uyum sağladı mı:?
Slm canım sen nasılsın?
kediler ve bebişler henüz karşılaşmadılar. Kedileri odaya almıyoruz şimdilik bebişler çok ufak henüz.
Biz medela biberon aldık çok memnunuz ucu anne memesi gibi emdikçe geliyor böylece bebekler anne memesinden uzaklaşmıyor tavsiye ederim..

Slm canım sen nasılsın?
kediler ve bebişler henüz karşılaşmadılar. Kedileri odaya almıyoruz şimdilik bebişler çok ufak henüz.
Biz medela biberon aldık çok memnunuz ucu anne memesi gibi emdikçe geliyor böylece bebekler anne memesinden uzaklaşmıyor tavsiye ederim..
Hoşgeldin Mavimli, hem senin hem bebeklerin iyi olmasına sevindim:) kedilerin karşılaşmasını da dört gözle bekliyorum.
Sezaryen ağrıların geçti mi? Bir sorun var mı?
Sevgiler

Aydii Aydii canım bugün senin günün inşallah çok iyi geçer bebisine kavusursun biran önce.. bizim için de kokla ufakligi

Günaydın arkadaşlar an itibari ile suyum gelmiş durumda ben hastaneye gidiyorum hayırlısı inşallah
Günün sürprizi.. herşey istediğin gibi gitsin canım inşallah.. mutlulukla ve kolayca al bebeğini kucağına..

Kızlar saatlerdir mesajları okuyorum sonunda bitirebildim. Yani gelen arkadaşlar hoşgeldiniz. Ne kadar fazla olursak o kadar çok deneyim paylaşırız. İyi ki geldiniz:halay: Bugün son kontrolüme gittim. Pazartesi doğumum, tabi kızım acele etmezse. Çok fazla kasılmam var. Nst sonucun iyi dedi doktor ama ebe kasılma var dedi. Anlayan varsa yorumlayabilir mi acaba?
Günaydın canım, Bebeğin kalp atışları iyi. Sancı var ama şu an için doğumu başlatacak kadar yüksek ve düzenli değil tatlım.

Kızlar ne olacak bu gece uykusuzlukları. Uyku tutmuyor ya çıldırıcam. Soluma yatmaktan sol tarafım bitti yani. Psikolojik heralde.

Ben de dertliyim bu konuda kim ne dese aklıma yatiyor sonra başkası başka bişey diyor kimisi nasıl alistirirsan öyle gider çok giydirme diyor kimisi yenidogan çok usur ki kat giydir diyor..
Canim taze anneden yine tecrube ettigim bi bilgi:) ben bebegimin usuyup usumedigini altini acinca bacaklarina atese bakar gibi bakiyorum agzimla eger soğuksa usuyor demektir ki tek kat giydirince genelde soguk oluyor iki kat giydirince normal sicaklikta oluyor. Bide minigimin burnunun ucu hafif soguksa oda soguk demekmis isitici aciyorum isitiyrm odayi. Konyada ikamet ediyrm burasi hafif sogum bebeklere gore. Ust icinde ayni seyi yapiyrm kollari soguksa hafiften usuyor demektir. Bi kat daha giydiriyrm

Canım günaydın. Sende durumlar nasıl? Var mı sancı falan?

Günaydın canım sana da.Yok ne sancı ne kasılma hiçbişey yok bugün nst var ama bişey çıkmicağına adım gibi eminim insan bi farklılık olsa anlar heralde:)) takvimim bitiyor haftaya doğurdum sanmayın:))
Sen nasılsın senin minnoş niyetlenmişti bi ara:))

Back
X