2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Allah analı babalı büyütsün
Hiç üzülme minik bebek çabuk toparlar
Benimki 5 günlük 2800 sağlıklı olsunda minik olsun
Çabuk toparlarsın inşallah

Arkadaşlar yaklaşık bi haftadır 4-5 saatte bi yoklayan adet sancısı gibi ağrılarım oluyordu .Dün bu süre kısaldı yaklaşık 3 saatte bi yine aynı ağrı tekrar ediyor . bebekte kanala ittirdirdikçe geliyor sanıyorum.Sizdede başladımı bu inceden ağrılar..?

Yok artık börek mi
Ben lavaboya bile yardımsız oturamıyorum
Yataktan tek başıma kalamıyorum
Bantı pazar günü kendin kopar dedi
Tek iyi yanı banyo yapabiliyorum
Sıcak su iyi geliyor. .
Bebeği de emziremiyorum süt pompası ile sağıp veriyoruz
Bir de bana Kum torbası koymadılar
Acaba ondan mı zor ilerliyor

Malesef canım hiç çıkamadım haliyle çok rahatsız ediyor..Doktor fitilden bahsetmedi hiç
Gazı da 2.gün çıkarabildim.gaz çıkarmadan hastaneden çıkılmıyor
Ben de 5. Gün yapabildim. Bir şurup önerdi bebekler bile kullanabiliyor. Onun sayesinde çıktım ilk defa.

Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Biz de 2700 doğduk. İlk başlarda insana çok ufacık geliyor. Dokunmaya korkuyor. 1 hafta oldu şimdi daha büyük görünüyor gözüme. İlk emzirirken çok ağladım. Bu çok küçük bana muhtaç nasıl büyütecem diye. Lohusa psikolojisi işte. Bi de her gelen biraz küçük ama olsun deyip duruyor. Sonunda birine çemkiricem o olacak.

Kızlar efefsunkar ayrı ayrı hepinizi etiketleyemedim hepiniz sağolun inşallah sağsalim cocuklarınızı kucağınıza alırsınız ben hala alamadım maalesef çocuk kuvözde yoğun bakımda bugün ben taburcu oldum yalnız bebek kaldı sut mut hak getire ama bugün doktor kucağına alabilirsin dedi bi deneyecez artık....kuçuk olduğu için solunum sıkıntısı var ...hala düzelmedi sanırsam belki hatırlarsınızdır iki hafta geriden geliyordu haliyle 36 hafta olmasına rağmen 34 haftalık gibi ....bu arada çocuğun eşi bozulmuşmuş bunuda karnımı açınca farkettiler suyun bitmesi ondandı heralde

aynen az kaldi sabretcez artik benimde oyle yapiyo acitiyo ama hosumada gidiyo elimi koyuyorum topugumu artik avcumun icinde kayiyo hayaller kuruyorum sonra kime benziyo dogdugu gunu filan duygusallasiyorum sanki ilk bebegim gibi benm oglum var 2.5 yasinda ikinciler farkli oluyo diyolardi ama benm ilki gibi ayni heyecan ayni telas var rabbim saglikla kavustursun yavrularimizi

Ahh o gelenler konuşanlar terlikle agızlarına vurasım gelio benimki de 2 800 50 cm dogdu gelen büyür büyür merak etme dio ben memnunum zaten. Biliom diorum hee bi de sütün varmıcı teyzeler var onu ye sunu iç sütün olsun ay eskiden böyle miydi acardık mememizi fışkırırdı diyenler pöfff sütüm yok desem ayrı sıkıntı var desem ayrı sıkıntı artık umursamıorum kimseyi begenmeyince giriom odaya bebek bakıom bahanesiyle bu arada gözünüz aydın kızlar aşlah analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsin

Oyle valla... canim acisa da seviyorum karnimda dolanmasini. Benim ilk olacak insallah. Bi tane kaybim vardi dogsun artik kollarimda olsun istiyorum. Hazirliklar bittikce heyecani da artiyo. Insallah hepimiz kavusuruz miniklerimize saglicakla

Maşallah tosuncuğa iyi olmanıza çok sevindim inşallah ağrıların da bir an önce geçer canım,sağlıkla büyüt oğluşunu

Canım çabucak toparlar kendini. Sen hiç merak etme. Sütünü sağsan olmuyor mu? Emzirmeyi denersin ama en azından sağarsan çoğalır diye düşünüyorum tecrübeli anneler daha iyi bilir tabi

Oyle valla... canim acisa da seviyorum karnimda dolanmasini. Benim ilk olacak insallah. Bi tane kaybim vardi dogsun artik kollarimda olsun istiyorum. Hazirliklar bittikce heyecani da artiyo. Insallah hepimiz kavusuruz miniklerimize saglicakla
basin sag olsun cnm bir melegin var cennettr seni bekliyo annesi aynen hersey hazir besigi bas ucumda bnm gunum de belli olunca safak sayiyorum resmen aminnn insallh cnm

Canım nasıl rahatıma gelirse öyle oturuyorum. Hafiften yan dönmeye çalışıyorum nasıl olsa ağrılı olacak. Büyük tuvalet için 5. Gün biraz fazla doktorun belki lavman önerebilir.
Uyuşma işi yöntemleride galiba hastane lere göre değişiyor.

Kuzum benim ya inşallah bir an önce düzelir,sağ salim evinize çıkarsınız yavrunla.Eş bozulması nasıl olmuş canım yaşlanmış mı yani? Onu doğmadan da görebiliyorlar çünkü.Olsun birazcık daha durur önlem amaçlı çok daha iyi olur inşallah yavrun.Dualarımız sizinle

Günaydın herkese, ne güzel doğumlar devam ediyor.
Yalnız millet doğuruyo level atladı . Benim de az önce dolgum düştü
Çok güldüm yaa

Maşallah olgusuna.. çabucak büyür annesi sen merak etme sağlıklı olsun da kilo önemli değil..

Bende de var 10 gündür.. ara ara giriyor sonra geçiyor özellikle yatar pozisyondayken çok oluyor sanki

Hayırlı Ramazan'lar herkese kızlar .. benim dün kontrolüm vardı.. bebeğim kanala kafasıyla beraber elini de sokmuş.. normal Doğum için sıkıntılı olur dedi doktor.. bebeğin suyu azalmış, plesanta yaşlanmaya başlamış.. bebeğin kilosu da iyi doktor beklemeye gerek Yok sezeryanla alabiliriz dedi.. ama Pazartesi'ye kadar beklicez .. pazartesi başka bir doktora da görünmeyi istiyorum .. sonra kendi doktoruma .. vesveseli oldum iyice ama emin olmak istiyorum olup bitenlerden bebeğini kucağına alan arkadaşlara da bol sütlü huzurlu mutlu günler diliyorum .. darısı biz bekleyenlerin başına

Gözün aydın canım. Maşallah oğluna Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…