Herkese merhaba hayırlı ramazanlar
Alperen dün 13.30 da doğdu çok şükür spinal anestezi oldum. Çok minik doğdu 2300 gr 47 cm çok şükür sağlıklı inş bundan sonra güzelce kilo alır buyur. Bugün de hastanedeyim agrım malesef çok var yürüdükçe sıvı aldıkça geçecek inş. Onun dışında ameliyathane de sohbet ede ede bitti hiç korkum endişem yoktu zaten verilen ilaçla leyla oluyorsun birazbebeğimi doğduğunda görmek o ilk temas muhteşem di. Allah herkese nasib etsin inşallah.
Canım istedigin gibi oturabilirsin.dikişlerin zarar görmez.benim dün doktor bantı kaldırdı inan biraz daha iyi oldum.hatta mutfaga girip börek bile yaptım:)doktor hemen korse giyebilirsin dedi ama canım hala yandıgı için en azından bir hafta gecsin bekliyorum.
Ben de 5. Gün yapabildim. Bir şurup önerdi bebekler bile kullanabiliyor. Onun sayesinde çıktım ilk defa.Malesef canım hiç çıkamadım haliyle çok rahatsız ediyor..Doktor fitilden bahsetmedi hiç
Gazı da 2.gün çıkarabildim.gaz çıkarmadan hastaneden çıkılmıyor
Ben de 5. Gün yapabildim. Bir şurup önerdi bebekler bile kullanabiliyor. Onun sayesinde çıktım ilk defa.
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Biz de 2700 doğduk. İlk başlarda insana çok ufacık geliyor. Dokunmaya korkuyor. 1 hafta oldu şimdi daha büyük görünüyor gözüme. İlk emzirirken çok ağladım. Bu çok küçük bana muhtaç nasıl büyütecem diye. Lohusa psikolojisi işte. Bi de her gelen biraz küçük ama olsun deyip duruyor. Sonunda birine çemkiricem o olacak.Herkese merhaba hayırlı ramazanlar
Alperen dün 13.30 da doğdu çok şükür spinal anestezi oldum. Çok minik doğdu 2300 gr 47 cm çok şükür sağlıklı inş bundan sonra güzelce kilo alır buyur. Bugün de hastanedeyim agrım malesef çok var yürüdükçe sıvı aldıkça geçecek inş. Onun dışında ameliyathane de sohbet ede ede bitti hiç korkum endişem yoktu zaten verilen ilaçla leyla oluyorsun birazbebeğimi doğduğunda görmek o ilk temas muhteşem di. Allah herkese nasib etsin inşallah.
Duphalac adı canım. Ben de çok kötüydüm. Bana iyi geldi. Doktoruna yine de sor istersen.Canım ne şurubu isim yazar mısın
Çok rahatsız hissediyorum.
aynen az kaldi sabretcez artik benimde oyle yapiyo acitiyo ama hosumada gidiyo elimi koyuyorum topugumu artik avcumun icinde kayiyo hayaller kuruyorum sonra kime benziyo dogdugu gunu filan duygusallasiyorum sanki ilk bebegim gibi benm oglum var 2.5 yasinda ikinciler farkli oluyo diyolardi ama benm ilki gibi ayni heyecan ayni telas var rabbim saglikla kavustursun yavrularimiziBenimki bazen dizi midir topugu mudur dayiyo disari dogru sivriltiyo sonra onu suruye sürüye diger tarafa kaydiriyo iste o anda canim yaniyo baya. Bi de kasiklarima yaptigi tekme calismalari baya sert veledin. Saglikli olsunlar da yiyecez artik tekmeleri napalim
Ahh o gelenler konuşanlar terlikle agızlarına vurasım gelio benimki de 2 800 50 cm dogdu gelen büyür büyür merak etme dio ben memnunum zaten. Biliom diorum hee bi de sütün varmıcı teyzeler var onu ye sunu iç sütün olsun ay eskiden böyle miydi acardık mememizi fışkırırdı diyenler pöfff sütüm yok desem ayrı sıkıntı var desem ayrı sıkıntı artık umursamıorum kimseyi begenmeyince giriom odaya bebek bakıom bahanesiyle bu arada gözünüz aydın kızlar aşlah analı babalı saglıkla büyütmeyi nasip etsinGözün aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah. Biz de 2700 doğduk. İlk başlarda insana çok ufacık geliyor. Dokunmaya korkuyor. 1 hafta oldu şimdi daha büyük görünüyor gözüme. İlk emzirirken çok ağladım. Bu çok küçük bana muhtaç nasıl büyütecem diye. Lohusa psikolojisi işte. Bi de her gelen biraz küçük ama olsun deyip duruyor. Sonunda birine çemkiricem o olacak.
Oyle valla... canim acisa da seviyorum karnimda dolanmasini. Benim ilk olacak insallah. Bi tane kaybim vardi dogsun artik kollarimda olsun istiyorum. Hazirliklar bittikce heyecani da artiyo. Insallah hepimiz kavusuruz miniklerimize saglicaklaaynen az kaldi sabretcez artik benimde oyle yapiyo acitiyo ama hosumada gidiyo elimi koyuyorum topugumu artik avcumun icinde kayiyo hayaller kuruyorum sonra kime benziyo dogdugu gunu filan duygusallasiyorum sanki ilk bebegim gibi benm oglum var 2.5 yasinda ikinciler farkli oluyo diyolardi ama benm ilki gibi ayni heyecan ayni telas var rabbim saglikla kavustursun yavrularimizi
Kızlar çok sağolun hepiniz epidural sezeryan oldum çok şükür oğlum iyi 3600 gram doğdu bende iyiyim azcık ağrılar zorluyor bide benim ağrı eşiğim çok yüksektir (öyle mi deniyor yani dayanıksız bir insanım) ama inşallah hepside geçicek dua edin lütfen hayırlı gecede
Canım çabucak toparlar kendini. Sen hiç merak etme. Sütünü sağsan olmuyor mu? Emzirmeyi denersin ama en azından sağarsan çoğalır diye düşünüyorum tecrübeli anneler daha iyi bilir tabiKızlarefefsunkar ayrı ayrı hepinizi etiketleyemedim hepiniz sağolun inşallah sağsalim cocuklarınızı kucağınıza alırsınız ben hala alamadım maalesef çocuk kuvözde yoğun bakımda bugün ben taburcu oldum yalnız bebek kaldı sut mut hak getire ama bugün doktor kucağına alabilirsin dedi bi deneyecez artık....kuçuk olduğu için solunum sıkıntısı var ...hala düzelmedi sanırsam belki hatırlarsınızdır iki hafta geriden geliyordu haliyle 36 hafta olmasına rağmen 34 haftalık gibi ....bu arada çocuğun eşi bozulmuşmuş bunuda karnımı açınca farkettiler suyun bitmesi ondandı heralde
basin sag olsun cnm bir melegin var cennettr seni bekliyo annesi aynen hersey hazir besigi bas ucumda bnm gunum de belli olunca safak sayiyorum resmen aminnn insallh cnmOyle valla... canim acisa da seviyorum karnimda dolanmasini. Benim ilk olacak insallah. Bi tane kaybim vardi dogsun artik kollarimda olsun istiyorum. Hazirliklar bittikce heyecani da artiyo. Insallah hepimiz kavusuruz miniklerimize saglicakla
Canım nasıl rahatıma gelirse öyle oturuyorum. Hafiften yan dönmeye çalışıyorum nasıl olsa ağrılı olacak. Büyük tuvalet için 5. Gün biraz fazla doktorun belki lavman önerebilir.Maşallah sen daha iyi tolere etmişsin spinal
Birşey sorayım yatakta ne zaman yan dönüp yatabileceğiz
oturma pozisyonu nasıl olmalı dik mi eğik mi
Bir de söylemesi ayıp ben 5.gün oldu büyük tuvalete çıkamadım
Sen tecrübeli annesin diye soruyorum
Kızlarefefsunkar ayrı ayrı hepinizi etiketleyemedim hepiniz sağolun inşallah sağsalim cocuklarınızı kucağınıza alırsınız ben hala alamadım maalesef çocuk kuvözde yoğun bakımda bugün ben taburcu oldum yalnız bebek kaldı sut mut hak getire ama bugün doktor kucağına alabilirsin dedi bi deneyecez artık....kuçuk olduğu için solunum sıkıntısı var ...hala düzelmedi sanırsam belki hatırlarsınızdır iki hafta geriden geliyordu haliyle 36 hafta olmasına rağmen 34 haftalık gibi ....bu arada çocuğun eşi bozulmuşmuş bunuda karnımı açınca farkettiler suyun bitmesi ondandı heralde
Çok güldüm yaaGünaydın herkese, ne güzel doğumlar devam ediyor.
Yalnız millet doğuruyo level atladı . Benim de az önce dolgum düştü
Maşallah olgusuna.. çabucak büyür annesi sen merak etme sağlıklı olsun da kilo önemli değil..Herkese merhaba hayırlı ramazanlar
Bende de var 10 gündür.. ara ara giriyor sonra geçiyor özellikle yatar pozisyondayken çok oluyor sankiArkadaşlar yaklaşık bi haftadır 4-5 saatte bi yoklayan adet sancısı gibi ağrılarım oluyordu .Dün bu süre kısaldı yaklaşık 3 saatte bi yine aynı ağrı tekrar ediyor . bebekte kanala ittirdirdikçe geliyor sanıyorum.Sizdede başladımı bu inceden ağrılar..?
Kızlar çok sağolun hepiniz epidural sezeryan oldum çok şükür oğlum iyi 3600 gram doğdu bende iyiyim azcık ağrılar zorluyor bide benim ağrı eşiğim çok yüksektir (öyle mi deniyor yani dayanıksız bir insanım) ama inşallah hepside geçicek dua edin lütfen hayırlı gecede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?