Ohhh masallah pasaya gözün aydin cnm Allah anali babali büyütsün..Rabbim agrilarini hafifletsin insallah toparlanirsin hemenKızlar çok sağolun hepiniz epidural sezeryan oldum çok şükür oğlum iyi 3600 gram doğdu bende iyiyim azcık ağrılar zorluyor bide benim ağrı eşiğim çok yüksektir (öyle mi deniyor yani dayanıksız bir insanım) ama inşallah hepside geçicek dua edin lütfen hayırlı gecede
Evett bugün ikiside kavusacaklardi bebislerine,, sükürr kavusmuslarr..kız bu hamişler doğurdumu
Amin
Insallah canim.aman dikkat et bebis gelmeden hasta falan olmaa ama cokda zevkli olmustur :))evet aynen o sele diyelım:) yakalandım. spor ayakkabımı tasıyamıyordum mahvoldu.
iç çamasırımı bıle degıstırdımo derece, üzerimde bı ağırlık var ınsallah hasta falan olmam...
Aa evet siyamsa olabilir çok akıllı iyi huylu kediler onlarEvet canm ya köpekler yapıyor biliyorum da kedide ilk defa gordum çok şaşırmıştım. Benim kedim siyam köpeğe yakın bir tür olarak biliniyor belki alakası vardır.
Maşallah bebişe. Ağrılar da olacak zamanla azalıyor çok yeni daha
Yok canım hiçbirşey hissetmedim sadece dokunma bastırma hissediyorsun ama onun dışında ağrı falan yok tabi sonrasındada bir üç dört saat ağrı kesici etkisi oluyor sonra da ağrı kesici yapıyorlar bidaha bebeğimin ilk çıkış anı çok güzeldi şimdi diyorum değer ağladım çok özel bi andıİyi olmanıza çok sevindim maşallah ikinize de. İnşallah çabucak toparlanırsın sütün de hemen gelir. Operasyon esnasında bişey hissettin mi? Benim de epidural sezeryan olcak da biraz endişeliyim
gozun aydin tebrikler darisi bize insallah.Allah saglik versin ogluna ve sana.hayirli evlat olsun insallah
Ohhh masallah pasaya gözün aydin cnm Allah anali babali büyütsün..Rabbim agrilarini hafifletsin insallah toparlanirsin hemen
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar hepinize de Rabbim kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah <3
MERHABA KIZLAR..Al benden de o kadar.. bi de haftasonu dogsuncular var bende. Uzaktan gelecekler sürekli haftasonu dogsun diyor ben de tamam söylerim diyorum.
Insanlar bizi stres yaptırdıklarını farkında değiller sanki çıkmasın diye nefesimizi tutuyoruz
Emire27xxx Canım güzel haberler bekliyoruz senden. Bebisine kavusmussundur inşallah..
Hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsünMERHABA KIZLAR..
Doğum yaptım . 26 mayıs saat 18:00 sıralarında..
48cm 3250gr doğdu kızım..
Bir türlü fırsat bulamadım size haber veremedim.
İnanın bütün hamilelik çilelerinin hepsine değen muhteşem bir duygu..
Doğumum spinal anestezi ile oldu. Allaha binlerce şükürler olsun ki bir sorun yaşamadık..
Allah hepimize kolaylık versin. Sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Hayırlı Geceler.. Hayırlı Ramazanlar..
spinal sezeryan olan anneler ayaklarinizi ne kadar sonra hissettiniz ben sezeryan olucam 15 haziran da ama korkuyorum ilkimde sezeryamdi genel oldum uyandigimda agri vardi bu sefer spinal olayim diyorum ama ya basim cok agrirsa ya ayaklarimda sorun olursa die dusunmuyo degilim
Herkeslere mrblar.
Öncelikle tum iyi dileklerde bulunan herkese sonsuz teşekkurler.
Güzel anneler ve anne adaylari,biliyorum girip paylasimlarda bulunmam gerekiyordu sizlere.deneyimlerimi,gunlerimi yazmak icin. Ama sizlerden biraz daha musade istiyorum.takdir edersiniz ki bu benim son tecrubem.44 yasindan sonra anne olmam heralde.tadini cikariyorum.bebisimi kollarimdan,gozumun onunden ayiramiyorum.cok sicak bir bag kuruldu aramizda.
Sarilik degeri cok yuksek olmadigi icin standartlar dahilinde cikisimiz yapildi Persembe gunu.
Benim seker duzeldi.ama asil sorun odemler.
Dogum sonrasi acaip sistim.
Birde ameliyata hazirlik icin kan almaya geldiklerinde bir turlu tuplere uygun numune koyamadiler.kanim aninda. Pihtilasiyordu.
Ameliyatta tansiyonum yukseldi ama sorun yoktu.
Bu pihtilasma icin 10 gun igne kullanip kontrole gidecegim..
İnsulun bitti ama bu igne basladi.
Tum dogum yapanlar saglikla buyutun.doguracaklar saglikla kucaginiza alin insallah.
MERHABA KIZLAR..
Doğumum spinal anestezi ile oldu. Allaha binlerce şükürler olsun ki bir sorun yaşamadık..
Allah hepimize kolaylık versin. Sizlerde bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah..
Canım hayırlı olsun. Allah analı babslı büyütsün inş. Benim amrliyat yerinede kum torbası koymuşlardı rahmi toparlasın ve kanama olmasın diye. Her hastanenin yöntemi farklıymış demekkiBu arada emzirme için çabaladık tutturamadık hemşireden yardım istedik. Göğsü Meşhur c şeklinde tutarak rahat tutturduk. Aklınızda olsun.
Damla damla geliyor ama olsun. Hipp in emziren anneler için olan çayı faydalı oldu biraz.
Annem ve kuzenim yanımda çocuklar evde yorgunluk, uykusuzluk sevinç rahatlama, ameliyat ağrısı hepsi öyle yoğun ve karışık duygular içindeyim ki. Gelenler bebeği bana benzettiler. Sevindim :) çünkü 2 çocuğumda babasına benziyor.
Karnım o fotoğraf taki kadın kadar kalmadı. Odaya geçince Sürekli karnıma masaj yaptım hemşire söyledi. Hem rahmi toparlar hem süt üretimine faydası olur dedi. Biraz ağrılı oluyor ama herşey zamanla yoluna girecektir inşallah
Bende o yüzden istiyorum. Yani bu kadar cefasını çektik ilk ben göreyim. Sağlıkla büyüt bebeğini canım. Bakalım bizim tosunu ne zaman alalım dicek doktor?? 16 Haziran dedi doktor ama 13 gün önden gidiyor erkene alır mı bilmiyorumYok canım hiçbirşey hissetmedim sadece dokunma bastırma hissediyorsun ama onun dışında ağrı falan yok tabi sonrasındada bir üç dört saat ağrı kesici etkisi oluyor sonra da ağrı kesici yapıyorlar bidaha bebeğimin ilk çıkış anı çok güzeldi şimdi diyorum değer ağladım çok özel bi andı
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar hepinize de Rabbim kolay hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah <3
yatarkende ayni canim oynarken icim gidiyo artik bide hareketli olunca galiba artik gobusumuze sigmiyolar gobegimde indi kafasi inmis olabilirBen dun sirf o yuzden acile gittim. Yatarke rahatliyirm ama ayaga kalkinca bikini bölgem cok aciyo. Hareketleri de cok sert canimi yakiyo. Basi biraz daha asagi inmis onun baskisi sanirim yer acmaya calisiyo ufaklik9
MERHABA KIZLAR..
3saat sonra uyuşukluk geçti, 5 saat sonra yürüdüm.3 saat sonra üst bacakta his 5 saat sonra ayaklar da his oldu 8 saat sonra yürüdüm
Baş ağrısı hiç olmadı hatta kahve falan da içmedim süte geçer diye
Bel ağrım var ama sanırım sürekli sort üstü yatmaktan
Aaaa doğum mu yaptın
Allah analı babalı büyütsün
Hayırlı evlat olsun İnşallah
Umarım sağlık sorunların da çabucak hallolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?