Oraya da bakayım en azından organik olur:) Bizimkileri yollayacağım sanırım caddeye:) en iyisi o olacak. SağolHm de ve mothercare de çok sade şapkalar var. Ben oradan aldım, yakınlarında varsa bir bakarsın
Canım bende e bebekten düz renk aldım 2 tane, netten sipariş vermiştim bir bak istersenAa teşekkür ederim, annemlerin evi çok yakın caddedekine, rica ederim alırlar. Sağolasın.
Benim de aklıma aynı şeyler geliyor canım çok iyi anliuorim seni.. hangimizin aklında yoktur ki.. sağlıkla gelsin inşallah minigin.. bak kavusacaksin çok az kaldı. Bebisin görünce hepsi geçecek bunlarinKızlar saya saya vakit geldi yarın hastaneye yatış yapılacak ertesi gün sabah 7 de inşallah kızım kollarımızda olacak. Heyecan değilde tedirginlik var nedense. Acaba bir engeli var mı yüzünde gözünde leke olur mu her uzvu yerinde mi gbi şeyler aklıma geliyor. Spinal sezeryan olcam onunla ilgili korkum yok daha öncede öyle doğum yaptım ağrım olacak elbette. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım
Yenilerini alacağız canım o durumda yapacak bişey yok sağlık olsun..Ben daha az kilo aldim da noldu. 36 olan ayaklarim 39a çikti. Dolaptaki ayakkabilarimla bakisiyoruz anca. Doktorum da tamamen eski numarana donemeyebilirsin de dedi. Senin dedigin gibi yarim numara bile buyuk kalsa o kdr ayakkabim gidecek. Napalim artik olan olacak
Canım cok teşekkürler iletiyorum ablamaKIRMIZILIKUCUKKIZ canım ablan doktor bulabildi mi bilmiyorum ama ben eski notlarımı buldum. Dr Recep Has (550 lira), Dr İbrahim Kalelioğlu (350 lira), Dr Rıza Mandazlı (550 lira), Dr Ahmet Gül (450 lira). Benim doktorum bu isimleri önermişti. İnternetten yerlerine bakıp karar verirsiniz.
Benim doğumum da pazartesi ama pazartesi 08:30'da gidicez hastaneye. Bir gece önceden neden yatıyorlar acaba?Kızlar saya saya vakit geldi yarın hastaneye yatış yapılacak ertesi gün sabah 7 de inşallah kızım kollarımızda olacak. Heyecan değilde tedirginlik var nedense. Acaba bir engeli var mı yüzünde gözünde leke olur mu her uzvu yerinde mi gbi şeyler aklıma geliyor. Spinal sezeryan olcam onunla ilgili korkum yok daha öncede öyle doğum yaptım ağrım olacak elbette. İnşallah sağlıkla kucağıma alırım
Ona baktım da, kargo parasına sinir oldumCanım bende e bebekten düz renk aldım 2 tane, netten sipariş vermiştim bir bak istersen
Ben bi dr a daha gideyim. Kafamda deli sorular:))) bebisin suyuna baksın da oyle bi yorum aliyim daha sağlıklı olur öyle hem. Ne gzl dr un panik yaptırmıyor
Çarşamba 38 hafta içine giricem zaten sezeryan olacak belki alıyım der. Rüyamda gördüm bu kadar minnoş tatlı bebiş görmedim :)) ama altını temizliyordumIyi olmana sevindim:)))bu sikayetleri saydığına göre hamilelik son hızıyla devam ediyor. demek ki yolunda her şey:) o saydikarin hepimizde var. Sislikler ağrılar kasilmalar... ve diger dedigin bizde de yok . Sancı :)))))))))
Sürekli bir ağrı mi yoksa aralıklarla mi geliyor. Benim de oluyor arada ama bu haftalarda normal sanırım yalancı sanciMerhaba kızlar acil bir şey soracağım. Bel ağrısından ölüyorum. Dün gece başladı ama artık dayanamıyorum. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Hastaneyi aradım normal olabilir kanama falan yoksa ağrı kesici al dediler ama fayda etmiyor. Çok kötüyüm nasıl geçer bu kalcama vuruyor.
Ben tüm alışverişi netten yaptım hep işyerine getirttim o yüzden yüksek tutarlı olduğu için kargo ücretsiz gelmişti. Yoksa evet bende kargo ücretlerine sinir oluyorum :)) denk gelirse bakarsın magazadanOna baktım da, kargo parasına sinir oldumgidip bakmak lazım aslında.
Sürekli bir ağrı mi yoksa aralıklarla mi geliyor. Benim de oluyor arada ama bu haftalarda normal sanırım yalancı sanci
Böbrek agrisi olabilir mi ki canım enfeksiyonla ilgili mi bence hastaneye gidip bo testlerini yapıyor istersen. 5. Ayda benim de olmuştu. Böbrek enfeksiyonu çıktı. Umarım değildir ama acı çekmenden iyidirSürekli bir ağrı canım bir gündür artarak devam etti çok fenayım ama ...
Merhaba kızlar acil bir şey soracağım. Bel ağrısından ölüyorum. Dün gece başladı ama artık dayanamıyorum. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Hastaneyi aradım normal olabilir kanama falan yoksa ağrı kesici al dediler ama fayda etmiyor. Çok kötüyüm nasıl geçer bu kalcama vuruyor.
Böbrek agrisi olabilir mi ki canım enfeksiyonla ilgili mi bence hastaneye gidip bo testlerini yapıyor istersen. 5. Ayda benim de olmuştu. Böbrek enfeksiyonu çıktı. Umarım değildir ama acı çekmenden iyidir
Doğum sancısı bazılarında bel ağrısı ile geliyor diye biliyorum ben ama
Doğum sancısı olsun diye dua etmek için bu kadar vaktimin olacağını tahmin bile edemezdim:) neyse geçmişe sünger cekiyoruz ve şimdi yeniden başlıyoruz. Doğum haftasına yeni girmiş gibiCanım su azligi olsaydı kesin birsey soylerdi doktor, ama sen yine de konuş, bilemiyorum ama benim ki sanki öyle bir şeylerde sıkıntı olsa sanki suni sancı verecek gibi duruyo ama konuşmadık, yaa arkadaşım son duzluge geldik artık çoğu kişi bizim haftalara kalmıyor bizim gibi kalanların üzerinde de doğum baskısı oluyor , hayırlısı bakalım ya, uff yeminlen doğum korkusunu bile düşünemiyorum artık, bir şekilde başlayacak diyorum kendi kendime, artık hayırlısı ile başlasın diyorum
anneligin en tatli kısmını gormussun canim. O yuzden o kadar tatli gelmiş bile olabilir:))))) sende sanci olmaması çok iyi. Biz 40 i bitiriyoruz da bi grup arkadaş uzerinize afiyet:))Çarşamba 38 hafta içine giricem zaten sezeryan olacak belki alıyım der. Rüyamda gördüm bu kadar minnoş tatlı bebiş görmedim :)) ama altını temizliyordum
Ben de başta öyle düşündüm ama başka bir belirti yok şu falan gelir diye bekledim bugün hiç bir şey olmadi. Tek hissettiğim kızım baya aşağı indi canım doğum değil ama doğum baya yakın gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?