2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim de aklıma aynı şeyler geliyor canım çok iyi anliuorim seni.. hangimizin aklında yoktur ki.. sağlıkla gelsin inşallah minigin.. bak kavusacaksin çok az kaldı. Bebisin görünce hepsi geçecek bunlarin

Yenilerini alacağız canım o durumda yapacak bişey yok sağlık olsun..

Canım cok teşekkürler iletiyorum ablama

Benim doğumum da pazartesi ama pazartesi 08:30'da gidicez hastaneye. Bir gece önceden neden yatıyorlar acaba?

Doğum yapan anneler belki yazdınız kaçırdım ama cevap verebilirsenniz çok sevinirim
.hastanede bebek için kaç takım kıyafet kullandınız
. Kendiniz için kaç takım gecelik ya da pijama kullandınız
. Depend hastanede kaç tane alsak yeter
.bebek bezi kac tane kullandınız
. Süt sagma makinası hastaneye almamıza gerek var mi
.bunun dışında şunu aldım çok ise yaradı ya da şu olsa çok iyi olurdu dediğiniz bişey var mi

Ben bi dr a daha gideyim. Kafamda deli sorular:))) bebisin suyuna baksın da oyle bi yorum aliyim daha sağlıklı olur öyle hem. Ne gzl dr un panik yaptırmıyor

Canım su azligi olsaydı kesin birsey soylerdi doktor, ama sen yine de konuş, bilemiyorum ama benim ki sanki öyle bir şeylerde sıkıntı olsa sanki suni sancı verecek gibi duruyo ama konuşmadık, yaa arkadaşım son duzluge geldik artık çoğu kişi bizim haftalara kalmıyor bizim gibi kalanların üzerinde de doğum baskısı oluyor , hayırlısı bakalım ya, uff yeminlen doğum korkusunu bile düşünemiyorum artık, bir şekilde başlayacak diyorum kendi kendime, artık hayırlısı ile başlasın diyorum

Merhaba kızlar acil bir şey soracağım. Bel ağrısından ölüyorum. Dün gece başladı ama artık dayanamıyorum. Ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum. Hastaneyi aradım normal olabilir kanama falan yoksa ağrı kesici al dediler ama fayda etmiyor. Çok kötüyüm nasıl geçer bu kalcama vuruyor.

Çarşamba 38 hafta içine giricem zaten sezeryan olacak belki alıyım der. Rüyamda gördüm bu kadar minnoş tatlı bebiş görmedim :)) ama altını temizliyordum

Sürekli bir ağrı mi yoksa aralıklarla mi geliyor. Benim de oluyor arada ama bu haftalarda normal sanırım yalancı sanci

Ona baktım da, kargo parasına sinir oldum gidip bakmak lazım aslında.
Ben tüm alışverişi netten yaptım hep işyerine getirttim o yüzden yüksek tutarlı olduğu için kargo ücretsiz gelmişti. Yoksa evet bende kargo ücretlerine sinir oluyorum :)) denk gelirse bakarsın magazadan

Dün sabah bacağıma kramp girdi, geçmesi için ayak parmaklarımdan geri ittirdik ayağımı. Zorlandı sanırım dünden beri toparlıyorum ve ayak parmaklarımın üzerine basamıyorum. Ne iyi gelir

Sürekli bir ağrı canım bir gündür artarak devam etti çok fenayım ama ...
Böbrek agrisi olabilir mi ki canım enfeksiyonla ilgili mi bence hastaneye gidip bo testlerini yapıyor istersen. 5. Ayda benim de olmuştu. Böbrek enfeksiyonu çıktı. Umarım değildir ama acı çekmenden iyidir

Doğum sancısı bazılarında bel ağrısı ile geliyor diye biliyorum ben ama

Böbrek agrisi olabilir mi ki canım enfeksiyonla ilgili mi bence hastaneye gidip bo testlerini yapıyor istersen. 5. Ayda benim de olmuştu. Böbrek enfeksiyonu çıktı. Umarım değildir ama acı çekmenden iyidir

Daha dün gittim acile boğazim sismisti tahlil falan yapmadan antibiyotik başladı dr. Akşamına da bel ağrısı başladı en iyisi ben tekrar gideyim acile

Doğum sancısı bazılarında bel ağrısı ile geliyor diye biliyorum ben ama

Ben de başta öyle düşündüm ama başka bir belirti yok şu falan gelir diye bekledim bugün hiç bir şey olmadi. Tek hissettiğim kızım baya aşağı indi canım doğum değil ama doğum baya yakın gibi hissediyorum

Doğum sancısı olsun diye dua etmek için bu kadar vaktimin olacağını tahmin bile edemezdim:) neyse geçmişe sünger cekiyoruz ve şimdi yeniden başlıyoruz. Doğum haftasına yeni girmiş gibi haydi bismillah:)))))))

Çarşamba 38 hafta içine giricem zaten sezeryan olacak belki alıyım der. Rüyamda gördüm bu kadar minnoş tatlı bebiş görmedim :)) ama altını temizliyordum
anneligin en tatli kısmını gormussun canim. O yuzden o kadar tatli gelmiş bile olabilir:))))) sende sanci olmaması çok iyi. Biz 40 i bitiriyoruz da bi grup arkadaş uzerinize afiyet:))

Annemden duymuştum ben de, annem doğumdayken bi tane daha bayan Doğum yapacakmış. Sürekli belim belim diye ağlıyordu diye anlatıyordu annem. Annemin de karnı ağrıyormuş mesela. Yanlış bir genellemedir belki ama, eski zamanlarda erkek bele vurur, kız bebek karna vurur gibi bişey diyorlarmış. Merak ettim bebeğiniz erkek mi?

Bir de KIRMIZILIKUCUKKIZ ın dediği de bir olasılık tabi. İnşallah o değildir ama, böbrekle ilgili o da sorun yaşamıştı önceden aynı şekilde çok ağrısı vardı.
Sen bir doktora görün istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…