Ben de başta öyle düşündüm ama başka bir belirti yok şu falan gelir diye bekledim bugün hiç bir şey olmadi. Tek hissettiğim kızım baya aşağı indi canım doğum değil ama doğum baya yakın gibi hissediyorum
Evet olabilirDoğum sancısı olsun diye dua etmek için bu kadar vaktimin olacağını tahmin bile edemezdim:) neyse geçmişe sünger cekiyoruz ve şimdi yeniden başlıyoruz. Doğum haftasına yeni girmiş gibihaydi bismillah:)))))))
anneligin en tatli kısmını gormussun canim. O yuzden o kadar tatli gelmiş bile olabilir:))))) sende sanci olmaması çok iyi. Biz 40 i bitiriyoruz da bi grup arkadaş uzerinize afiyet:))
Doğum sancısı olsun diye dua etmek için bu kadar vaktimin olacağını tahmin bile edemezdim:) neyse geçmişe sünger cekiyoruz ve şimdi yeniden başlıyoruz. Doğum haftasına yeni girmiş gibihaydi bismillah:)))))))
anneligin en tatli kısmını gormussun canim. O yuzden o kadar tatli gelmiş bile olabilir:))))) sende sanci olmaması çok iyi. Biz 40 i bitiriyoruz da bi grup arkadaş uzerinize afiyet:))
Bilmiyorum nst de bir bayan daha vardı aynı Dr çıktı ikimizinde de siz ne zaman doğum yapacaksınız diye sordum pazartesi dedi pazar akşam yatış yapılacak dedi saat kaçta peki dedim. O da 7 dedi anlamadım ikimize de 7 demiş. Bi oksijen veririm falan dedi onu anladımBenim doğumum da pazartesi ama pazartesi 08:30'da gidicez hastaneye. Bir gece önceden neden yatıyorlar acaba?
Her hastanede farklı demek ki. Ben çok fazla heyecanlı ve gerginim. Biraz rahatlamam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Sen de öyle misin?Bilmiyorum nst de bir bayan daha vardı aynı Dr çıktı ikimizinde de siz ne zaman doğum yapacaksınız diye sordum pazartesi dedi pazar akşam yatış yapılacak dedi saat kaçta peki dedim. O da 7 dedi anlamadım ikimize de 7 demiş. Bi oksijen veririm falan dedi onu anladım
Hangi birine amin diyeceğimi şaşırdım :))))Hadi bakalım, zaten doğum olayina belli olmaz diyor herkes birden gelebilirmis, birde bakmışsın haftaya sen yada ben yada bilemedinmcrhelena hafif sancı ile hastaneye gittim, 4 cm aciklik varmis, aksama doğru normal yolla melegimi elime aldım yazarız, çok mu şey istiyorum ilahi
Benim 2. Çocuğum olacak allah kısmet ederse. Daha çok iki çocuklu hayattan korkuyorum heyecan yok nasıl yetişeceğim beni neler bekliyor ayrıca çalışan anneyim bilmiyorumHer hastanede farklı demek ki. Ben çok fazla heyecanlı ve gerginim. Biraz rahatlamam lazım ama nasıl yapıcam bilmiyorum. Sen de öyle misin?
Di mi gelsinler:) ruyalarda görmeye başladık. Bizimki hallusinasyon a doğru gidiyor:)Evet olabilirbi de üşümüş bi sarıp sarmalıyorum. Artık gelsinler de mıncıklayalım
Değil 2 sen 3-4 çocugu bile aradan çıkarırsın. Çok beceriklisin. Bir baktın büyümüşler bile :)Benim 2. Çocuğum olacak allah kısmet ederse. Daha çok iki çocuklu hayattan korkuyorum heyecan yok nasıl yetişeceğim beni neler bekliyor ayrıca çalışan anneyim bilmiyorum
Aynen boşvee sen ve eşinde biter olayYa takılmıyorum hatta sabırla kedilerle çocuk videolarını izletiyorum, hayvanlarla buyuyen çocukların bagısıklık sisteminden daha ıyı oldugundan bahsedıyorum ama temcit pilavı gibi surekli bahsedilince patlıyorsun, yok ya sabıt fikirliyse hiç birşey olmuyormuş bunu anladım.. bundan sonra he he der geçerim.
Karnımı seve seve bi hal oldum gelsinler :))Di mi gelsinler:) ruyalarda görmeye başladık. Bizimki hallusinasyon a doğru gidiyor:)
Göğsümü kalkanını kim önerdiyse çok teşekkür ederim.gerçekten çok kullanışlı göpüs kremi sürüp onu takıyorum. Acıyı azaltıyor birde sızmaları engelliyor
Canım sen yine de hazırlığını yap bende öyle idim daha var diye diye yapamadan baktım doğum oluyor. Çok şükür acil olanlar hazırdıGunu belli olunca ayri bi heyecan belli olmayinca ayri. Biz simdilik normal dogum bekliyoruz tarih belli degil haliyle ama boyle olunca da hazirliklari nasil agirdan aliyorum anlatamam sanki cok varmis gibipat diye gelecek esas o zmn gorecem ben jazirliksiz yakalanmanin heyacanini
Her vücut farklıdır... inşallah daha çok verirsiniz. ..ben 3 kg harici vereceğim inanıyorum şu hafta bir çıksın daAman allahım 23 kg aldım sadece 3 kg giderse yandığımın resmidir oğlumda 8 kg bir hafta içinde 4 kg girmişti 29 kg dan
Kızlar göğüs pompası aldırıcsm hangi marka alayım acil yazarsanız sevinirim
Canım doktorum bana çiğneme tableti verdi çok şükür onun sayesinde hafifledi gaz sancım metsil fort ama sen yinede doktoruna danış bide kendim sormadan rezene çayı aldımKızlar mesajlarınızı okuyamadım gazımı çıkartamıyorum önerisi olan var mı
Desteğin için teşekkür ederim böyle söylemen bile cesaret verdi inşallah iyi güzel ahlaklı vatanına milletine bağlı hayırlı evlatlarımız olur.Değil 2 sen 3-4 çocugu bile aradan çıkarırsın. Çok beceriklisin. Bir baktın büyümüşler bile :)
Hadi bir avazda canim kolayliklar diliyorum hayirlisiyla gelsin bebisKızlar tek tek alıntı yapamadım şu an yürüyerek sancı bekliyorum bel ağrısı bu yuzdenmis daha 1 cm açıklık var ama doğum başlamış dua edin
rabbim hayirla kurtarsin insallahhKızlar tek tek alıntı yapamadım şu an yürüyerek sancı bekliyorum bel ağrısı bu yuzdenmis daha 1 cm açıklık var ama doğum başlamış dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?