2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kizlar sol tarafima yatinca asiri sekilde kasik agrisi oluyor yatar yatmaz batiyor sanki birsey sirt ustu zaten yatamiyorum sizde de oluyor mu iki gundur boyleyim

Dün sabah bacağıma kramp girdi, geçmesi için ayak parmaklarımdan geri ittirdik ayağımı. Zorlandı sanırım dünden beri toparlıyorum ve ayak parmaklarımın üzerine basamıyorum. Ne iyi gelir
ah o kramplar ne cektik su hamilelik boyunca masaj yap canim agriyan yerine

Kızlaarrr yaaa bütün gece solunuzda yatabiliyormusunuz siz benim kalçam uyuşuyo hemen sanırım aldığım kilolardan..bir sağa bir sola dönüyorum.bebeğe zararbverirmiki.sizde durum nasıl

Kızlar tek tek alıntı yapamadım şu an yürüyerek sancı bekliyorum bel ağrısı bu yuzdenmis daha 1 cm açıklık var ama doğum başlamış dua edin

Allah yardimcin olsun bir avazda kolay bi dogumun olur lnsallah

Kızlaarrr yaaa bütün gece solunuzda yatabiliyormusunuz siz benim kalçam uyuşuyo hemen sanırım aldığım kilolardan..bir sağa bir sola dönüyorum.bebeğe zararbverirmiki.sizde durum nasıl
yatmak zorunda hissediyorumkendimi.cunku sirt ustu yatmak veys saga yatmak bebege zararliyimis.cok cok zorlaniyorum artik ama sabir napicaz.bir ara yatiyim diyorum iki saniye gecince yine soltarafima yatiyorum bebegim rahatsiz olmasin da az kaldi zaten seninde az kalmis biraz daha dayanalim en zor gunler son haftalarmis Allah yardim etsin hepimize.

beatrices canim sola yatmayı halledebildin mi sen? Ben nst icin 20 dkligina yatiyorum da pert oluyorum. Yarım saat kendime gelemiyorum hatta

Dr um yetişemeyecek ona üzülüyorum hastaneye yatışım yapıldı nst de 60 A kadar sancı çıktı en fazla. açılma var mı ona baktılar. İcapçı Dr û çağırcaklar onu bekliyoruz o oğlumun Dr idi ama doğum hafta sonu olduğu için gelmemişti ilkini yaptıramadı ikinci ona kısmet olacak

Canım sen yine de hazırlığını yap bende öyle idim daha var diye diye yapamadan baktım doğum oluyor. Çok şükür acil olanlar hazırdı yoksa çok kötü olurdum
Ayy ben de ondan korkuyom zati. Yapmaua yapiyom da gec baslayinca bitmiyo ki isler. 10guncuk daha dursun evde hersey biter. Sonra istedigi an gelsin minik

Kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz Dr yurt dışından gelmemişti

İçine doğmuştu sanki senin ya.
Hayırlı doğum diliyorum.
Allah a emanet ol.
Yine de şanslısın bak yabancı değil.
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz.

Canım umut oldun içime... resmen kıyamadığım miniğimle savaşıyoruz
Sonra Kıyamayıp biberon veriyorum
Şuan sarılığı sınırda aç bırakamam
İnşallah benimki de seninki gibi memeye alışır

2 tane 10 lu hastane çıkışı kullandık
2 tane zıbın 2 tane tulum
hastane çıkışları hariç 2 battaniye kullandık
2 gün kaldık 2.gün kaka yaptı
Ama 1.gün kaka yaparsa daha çok koymak gerek

4 hastabezi 1 paket lohusa Pedi kullandım

Bebek bezi kaka yaparsa çok sık lazım oluyor 20 tane koymuştum arttı birkaç tane
Ama küçük bir çişte bile değişti
Bazen de altını açınca yeni beze yaptı.

1 gecelik 1 pijama 1 sabahlık kullandım

Benim sütüm gelmedi pompamı Yanımdaydı .sezaryen olduğu için kullanırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…