- 5 Ocak 2013
- 2.784
- 4.638
- 333
Ben de verginin özellikle birisi arayıp ne zaman gelecek dediği zaman doğdu mu dediği zaman göbeğine düştü mu dediği zaman kimseye tahammülüm kalmiyorIlk doğumumda 40+0 da doğum yaptım.
2.de mi 40 ı bekliyor anlamadım. Buradaki doğum haberlerini okudukça insan acaba bugün bende gidermiyim doğuma demeden geçemiyor.:))
Çok gergin ve sinirliyim böyle olan var mı?
Sen ekmek yiyor muydun ki beatrices ben yiyorum ama sadece kahvaltıda ondan dolayı mi oluyor kiAynısı 2 haftadır bana da oluyor. Doktor sabah ekmek yeme, ama yine de 100-110 olmayacak şeyler değil, dinlen, geçmezse dahiliyeye git dedi.
Geçmiş olsun.
Ben de yaz bebeği olacak diyip duruyordum kızım yazı bekliyor sanırım yaz gelmedikçe gelmeyecek onlar da hakliBugunde dogurmadikhavalar o kdar sogukki yavrum gelse donacak hergun yagmurlu yaa
Haziran basi dogumu olanların ortak noktası doguramamasi o zamanYaa yok arkadaşım, benim iki hafta öncesine kadar sancım yavaş yavaş başlamıştı, hatta 60a yaklaşmıştı @mcrhelena ve @efefsunkar ile takıla takıla benim kızda onlara ozendı en son nst de sancım 20 idi, şimdi artık bende doğurmaya niyeti olmayanlar kulübüne eklendim![]()
Canım cok sevindim sağlıklı olmasına.. Ben de bekliyorum biliyorsun umarım senin gibi güzel haberler alirim hamilelikte uzuldugumuzle kalırız..Aynen canım..Bebeğin başı 4 hafta geri ydi
Kafası küçük ve sivri doğdu
Tüm şapkalar bol geliyor
Dün çocuk doktoru muayenede düzelir demiş
Down Sendromu yok
Bağırsaktaki parlaklık ise makat kapalı değil
Kaka yapabildi 3 gün sonra doktor tekrar kontrole getirin dedi
Kontrole ben gidemedim.çarşamba tüm soruları soracağım
Ama ilk kontrolde bir sorun yok dediler ama çocuk doktoru hikâyemizi bilmiyor sonuçta
Sen nasılsın sancıların arttı mı
Kesin sezaryen mi
havalar o kdar sogukki yavrum gelse donacak hergun yagmurlu yaa

Daha çok vakit varmış gibi düşünüyorum, deli gibi yaldır yaldır gezip tozasım var ama yazık ki çıkınca öyle olmuyor tabii ; buldugum yere kicimi yaymak istiyorum dışarı çıkınca da