• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ilk doğumumda 40+0 da doğum yaptım.
2.de mi 40 ı bekliyor anlamadım. Buradaki doğum haberlerini okudukça insan acaba bugün bende gidermiyim doğuma demeden geçemiyor.:))
Çok gergin ve sinirliyim böyle olan var mı?
Ben de verginin özellikle birisi arayıp ne zaman gelecek dediği zaman doğdu mu dediği zaman göbeğine düştü mu dediği zaman kimseye tahammülüm kalmiyor

Aynısı 2 haftadır bana da oluyor. Doktor sabah ekmek yeme, ama yine de 100-110 olmayacak şeyler değil, dinlen, geçmezse dahiliyeye git dedi.
Geçmiş olsun.
Sen ekmek yiyor muydun ki beatrices ben yiyorum ama sadece kahvaltıda ondan dolayı mi oluyor ki
Bugunde dogurmadik:işsiz: havalar o kdar sogukki yavrum gelse donacak hergun yagmurlu yaa
Ben de yaz bebeği olacak diyip duruyordum kızım yazı bekliyor sanırım yaz gelmedikçe gelmeyecek onlar da hakli

Yaa yok arkadaşım, benim iki hafta öncesine kadar sancım yavaş yavaş başlamıştı, hatta 60a yaklaşmıştı @mcrhelena ve @efefsunkar ile takıla takıla benim kızda onlara ozendı en son nst de sancım 20 idi, şimdi artık bende doğurmaya niyeti olmayanlar kulübüne eklendim:işsiz:
Haziran basi dogumu olanların ortak noktası doguramamasi o zaman

Aynen canım..Bebeğin başı 4 hafta geri ydi
Kafası küçük ve sivri doğdu
Tüm şapkalar bol geliyor
Dün çocuk doktoru muayenede düzelir demiş
Down Sendromu yok
Bağırsaktaki parlaklık ise makat kapalı değil
Kaka yapabildi 3 gün sonra doktor tekrar kontrole getirin dedi
Kontrole ben gidemedim.çarşamba tüm soruları soracağım
Ama ilk kontrolde bir sorun yok dediler ama çocuk doktoru hikâyemizi bilmiyor sonuçta

Sen nasılsın sancıların arttı mı
Kesin sezaryen mi
Canım cok sevindim sağlıklı olmasına.. Ben de bekliyorum biliyorsun umarım senin gibi güzel haberler alirim hamilelikte uzuldugumuzle kalırız..

Benim 2. Çocuğum olacak allah kısmet ederse. Daha çok iki çocuklu hayattan korkuyorum heyecan yok nasıl yetişeceğim beni neler bekliyor ayrıca çalışan anneyim bilmiyorum
ben cevap yazana kadar olmuş bile maşallah. Allah analı babalı büyütsün benimde ikinci bebek korkumdan ziyade iki çocuklu yaşam daha korkutucu geliyo. Ya büyük olan küçüğe alışamazsa kıskançlık yaparsa die

kizlar bugun mama alacagim ne olur ne olmaz egerki sutum gelmezse hastanede ac kalmasin bebegim sizlerden mama onerisi istiyorum daha once konusuldu fakat aklimda kalmadi hangi markalar oldugu bide sütün gelmesi icin ne alabilirim yazarsaniz cok mutlu olurum
ben hipp kullandım ama en iyisi o idi diğerlerini içmemişti kızım

Ben Golden Goat aldım, keçi sütü bazlı. Hipp organik olan da iyi diyorlar.
canım golden goat denemiştim kızımı acayip kabız yaptı. Yorumlarıda oku istersen mama ile ilgili. Normale dönmesi içinde hipp pre combiotic kullandım. Sonra yine organik hipp.

Ben de verginin özellikle birisi arayıp ne zaman gelecek dediği zaman doğdu mu dediği zaman göbeğine düştü mu dediği zaman kimseye tahammülüm kalmiyor

Sen ekmek yiyor muydun ki beatrices ben yiyorum ama sadece kahvaltıda ondan dolayı mi oluyor ki

Ben de yaz bebeği olacak diyip duruyordum kızım yazı bekliyor sanırım yaz gelmedikçe gelmeyecek onlar da hakli

Haziran basi dogumu olanların ortak noktası doguramamasi o zaman

Canım cok sevindim sağlıklı olmasına.. Ben de bekliyorum biliyorsun umarım senin gibi güzel haberler alirim hamilelikte uzuldugumuzle kalırız..
Dün kız kardeşim börek getirmiş, ondan yedim :) hiç dayanamıyorum böreğe:) Haftaiçi yemiyorum ama haftasonu kaçamak yapıyorum arada. Ben ona bahane buldum, aslında millet pasta yiyor bir şey olmuyor :D

ben cevap yazana kadar olmuş bile maşallah. Allah analı babalı büyütsün benimde ikinci bebek korkumdan ziyade iki çocuklu yaşam daha korkutucu geliyo. Ya büyük olan küçüğe alışamazsa kıskançlık yaparsa die

ben hipp kullandım ama en iyisi o idi diğerlerini içmemişti kızım

canım golden goat denemiştim kızımı acayip kabız yaptı. Yorumlarıda oku istersen mama ile ilgili. Normale dönmesi içinde hipp pre combiotic kullandım. Sonra yine organik hipp.
Başka bir mamadan geçince mi oldu, ilk kullanımda mı?
Okudum bayağı, aptamilden sonra filan geçenler şikayetçiydi. Yine de bir bakayım teşekkür ederim.

Dün kız kardeşim börek getirmiş, ondan yedim :) hiç dayanamıyorum böreğe:) Haftaiçi yemiyorum ama haftasonu kaçamak yapıyorum arada. Ben ona bahane buldum, aslında millet pasta yiyor bir şey olmuyor :KK70:
Sen benim yediklerimi görme zaten kesinlikle tutamıyorum artık kendimi.. kızım hamur olarak doğacak diye korkuyorum

Sen benim yediklerimi görme zaten kesinlikle tutamıyorum artık kendimi.. kızım hamur olarak doğacak diye korkuyorum
Sizde şeker olduğu için mi ekmek yemiyorsunuz kızlar ? Ben her sabah kaşarlı tost yiyorum beyaz ekmek ya da ramazan pidesi içine. Bana doktorum yeme dememişti ekmek. Bi de tatlı falan da çok yiyorum şerbetli falan. Ama hiç nabız tansiyon şeker falan ölçmüyorum evde alet olmadığı için. Tehlikeli mi ki

Başka bir mamadan geçince mi oldu, ilk kullanımda mı?
Okudum bayağı, aptamilden sonra filan geçenler şikayetçiydi. Yine de bir bakayım teşekkür ederim.
yok canım. Eşim organikçi takılan bir adam olduğu ve eczanenin gazına geldiğmiz için onu aldık direk. Anne sütü de emmesine rağmen en büyük şikayetim oydu mamada. Aptamil kullanmadım. O dönem aptamil ile ilgili bişşler çıkmıştı.

Sizde şeker olduğu için mi ekmek yemiyorsunuz kızlar ? Ben her sabah kaşarlı tost yiyorum beyaz ekmek ya da ramazan pidesi içine. Bana doktorum yeme dememişti ekmek. Bi de tatlı falan da çok yiyorum şerbetli falan. Ama hiç nabız tansiyon şeker falan ölçmüyorum evde alet olmadığı için. Tehlikeli mi ki
Ben buraların kilo takıntılısıyım, bana bakmayın:) 6. Kilomu yeni aldım :D

Şeker yok, doktorum da aşırı kilo takıntılı, keza ben de. Bir de 10 olan tansiyonum 12 filan çıkınca, aslında normal olsa da, dikkati arttırdım. Bebeğe faydalı olacak şekilde rejim düzeninde beslendim. Maksat bebeği beslemek.

Ama gebelik şekeri çok tehlikeli, doktor takip yapmıştır sanırım.

yok canım. Eşim organikçi takılan bir adam olduğu ve eczanenin gazına geldiğmiz için onu aldık direk. Anne sütü de emmesine rağmen en büyük şikayetim oydu mamada. Aptamil kullanmadım. O dönem aptamil ile ilgili bişşler çıkmıştı.
Aaa o zaman hipp alayım ben de. Ben de organik ve iyisi olsun takıntısından almıştım, bir de bende ileri derece laktoz alerjisi var, belki çocuğa geçer diye.
Aptamil ile ilgili olanları ben de duydum.
Gerçekten çok teşekkür ederim.

Ben buraların kilo takıntılısıyım, bana bakmayın:) 6. Kilomu yeni aldım :KK70:

Şeker yok, doktorum da aşırı kilo takıntılı, keza ben de. Bir de 10 olan tansiyonum 12 filan çıkınca, aslında normal olsa da, dikkati arttırdım. Bebeğe faydalı olacak şekilde rejim düzeninde beslendim. Maksat bebeği beslemek.

Ama gebelik şekeri çok tehlikeli, doktor takip yapmıştır sanırım.
50lik yüklemem biraz yüksek çıkmıştı, ama 100lük yükleme normal çıktı 26. Haftada. O zaman olmayıp sonradan şeker çıkabiliyomu acaba son haftalarda. Benim kilo takıntım yok ya hatta ben alamıyorum diye üzülüyordum 7. Aya kadar hiç alamadım ama neyseki şimdi son ay aldım biraz. Bi ara her doktora gidişimde kilom artacağına yarın yarım düşüyodu ama şimdi topladım biraz. 53 le hamile kaldım bu sabah tartıda 60.5 dim

50lik yüklemem biraz yüksek çıkmıştı, ama 100lük yükleme normal çıktı 26. Haftada. O zaman olmayıp sonradan şeker çıkabiliyomu acaba son haftalarda. Benim kilo takıntım yok ya hatta ben alamıyorum diye üzülüyordum 7. Aya kadar hiç alamadım ama neyseki şimdi son ay aldım biraz. Bi ara her doktora gidişimde kilom artacağına yarın yarım düşüyodu ama şimdi topladım biraz. 53 le hamile kaldım bu sabah tartıda 60.5 dim
Şeker ve tansiyon tehlikeli ama sen hem zayıfsın hem de belirtin yok. Tadını çıkar şansının:) Afiyet bal şeker olsun yediklerin:) ben de 68 başladım 74üm şu anda :)

Canım bebeğe çok faydası yok diye yemiyorum. Ama masallahim var ekmekten almadiklarimi tablolardan hamurislerinden aliyorum.

Eminim çok güzel ve tatlı bir bebek olacak :KK200: Hala ödüm kopuyor kilo alacağım diye, ama artık sonu geldi, mutluyum:KK76:
Ay agzin bal yesin :KK200: sen artık almazsın en fazla bir kilo alırsın rahat ol guzelce ye bence istediklerini emzirme dönemi daha çok dikkat etmemiz gerekecek

Ben bilmiyordum bu su olayının hastaneye gidinceye kadar sürdüğünü falan. Görümceme sordum senin nasıldı nasıl gittin hastaneye malum hazırlıksız yakalanmıştı, ped mi koydun ne yaptın dedim. Bana dediki "ne pedi yahu havlu koydum ben" ben şok. Normal olsa alacam şu depend hasta bezlerinden de sezeryan diye inatla almıyorum. Olurda gelirse suyum aniden havlu da fena fikir değilmiş :KK49::temizlik:
Bende burdaki arkadaşlardan öğrendim ne olur ne olmaz alayım bir tanede çantamda dursun işyerinde gelirse giyerim hemen :D

Ilk doğumumda 40+0 da doğum yaptım.
2.de mi 40 ı bekliyor anlamadım. Buradaki doğum haberlerini okudukça insan acaba bugün bende gidermiyim doğuma demeden geçemiyor.:))
Çok gergin ve sinirliyim böyle olan var mı?
Valla ben pek gergin diilim açıkçası. Ama bunu birazda aklimi mesgul etmeye borçluyum sanırım. :kahve::KK69::süslü:Daha çok vakit varmış gibi düşünüyorum, deli gibi yaldır yaldır gezip tozasım var ama yazık ki çıkınca öyle olmuyor tabii ; buldugum yere kicimi yaymak istiyorum dışarı çıkınca da:oops::KK70:

Yahu ben artık yan da yatamıyorum arkadaşlar... Sağa yattıysam sağ, sola yattıysam sol elim, parmak uçlarım uyuşuyor, sizde de oluyor mu ?

Dün kız kardeşim börek getirmiş, ondan yedim :) hiç dayanamıyorum böreğe:) Haftaiçi yemiyorum ama haftasonu kaçamak yapıyorum arada. Ben ona bahane buldum, aslında millet pasta yiyor bir şey olmuyor :KK70:

Ayy okurken böbrek diye okudum, gözlerim böyle açıldı :KK57:
Meğer börekmiş :KK70::KK70::KK70:

Yahu ben artık yan da yatamıyorum arkadaşlar... Sağa yattıysam sağ, sola yattıysam sol elim, parmak uçlarım uyuşuyor, sizde de oluyor mu ?
Yatarken degil de gecenlerde baya bi gezip yorulmustum. Trafige de takildik baya bi susamistim. Eve gidip 1litre suyu ictim. Abdest almaya gidince su degdikce parmaklarimin uyustugunu farkettim. Baya bi tedirgin oldum hatta. Kisa surede gecti ama

Back
X