2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Evet ya, tam olarak aynı şeyleri yasamisiz, mutlaka yaz, benim akinti dün başladı ama peçete falan koyuyorum öyle çamaşırima falan geçecek kadar olmadı ama korkuyor işte insan, senden haber bekliyor olacağım inşallah senden de iyi haberler gelir...

Canım bizi de bilgilendir mutlaka merak ederiz. Bu arada akıntı bende de çoğaldı. Herşeyden evham yapmak istemiyorum ama elimde değil

ne olur bana yardim edin tecrubelerinizi paylasin suan doktordayim 38+4 olduk bebegin suyu durumu gayrt iyi kilosu 3770 olmis cati muaynem yapildi 3-4 cm acikligim varmis doktor istersen bekle istersen bugun suni sanci verip alalim dedi durdukca bebegin kilosu artiyor ve ben korluyorum dogum sirasinda kilodan kaynakli bi sikinti olursa diye doktor catin musait dedi ama yinede cok korkuyorum bebegim sikisir ters birsey olursa diye yani bu hafta kendiliginden sancim tutar dogurursam normal olacak yoksa kilosu 4 u gecer haftaya kalinca yada bugun yarin suni sanci verip alacak yada zaman ilerledikce sezeryan olacak kizlar ne diyorsunuz ne olur fikirlerinizi paylasin benimle hic riske atmayip gunumu doldurmayi bekleyip sezeryan mi olsam yoksa suni sanciya razi mi olsam normal dogumda kac kiloya kadar doguran var aranizda doktortamamen bana birakti ama ben karar veremiyorum

Cnm ilk olcumun yanlis olabilir neden biliyor musun? Pilav ve kuru fasulyede seker var, dehset seker yukseltiyor, ben yediklerinle alakali oldugunu dusunuyrm
Bide ben daha olcmuyrm takma okadar
Seninde asiri yuksek degil, cunku baktim ki olctkce stresten daha beter oluyor
Yemeye icmeye odaklaniyor insan falan

bence bir kaç gün daha bekleyebilirsin. kilosu pat diye artmaz. 39 olana kadar bekle derim

Kizlar gece kizimin sariligi yukseldi acile geldik degeri 19 olmus fototerapi dediler.simdi fototerapiye aldilar.ben disarda bekliyorum.butun gun burda olacak.kizimi orda birakip disarda beklemek cok zor ama dayanacagim.onun sagligi icin.
Çok geçmiş olsun canım bebeğin nasıl oldu

Kizlar gece kizimin sariligi yukseldi acile geldik degeri 19 olmus fototerapi dediler.simdi fototerapiye aldilar.ben disarda bekliyorum.butun gun burda olacak.kizimi orda birakip disarda beklemek cok zor ama dayanacagim.onun sagligi icin.
Canım cok cok gecmiş olsun. İnş hemen atlatırsınız. Hiç üzme kendini. Bende sürekli anneme rengini soruyorum bebegin. Anne yüzü sarımı anne gözleri sanki sararmış. Kadın sinirden kafayı yicek sayemde. Sen nasıl farkettin canım yükseldigini

Benim arkadaşım 1 cm açıklıkla gitmişti doktora o günün gecesi doğum yaptı. O gün doktor o günün gecesi yada ertesi sabah gelir demiş. 4cm açıklık bayağı iyi gibi geldi bana. Doktorun bu şekilde bilgi vermedi mi?

Akıntıyla karışık gelebiliyor diyorlar bazen su ama öyle çamaşırını geçecek kadar değilse bence akıntı olabilir canım.Evet su önemli bu haftalarda inşallah bebekler gelene kadar sızma vs olmaz.Kontrole gidince hadi açılman başlamış diye alırlar inşallah:)) benim de cuma kontrol ama o zamana kadar bir hareket bekliyorum yani umuyorum:))

Tecrübeli değilim ama kilosu gayet iyiyse ve açıklığın nerdeyse yarı olmuş. Suni sancıyı ben kabul ederdim heralde. Tabi çok heycanlı bir durum. Hakkında hayırlısı olsun

Canim doktor açıklığı beğenmedi mi belki kendi sancın gelecek, bu haftayı doldurmayı beklemeyi kadar konuşmadınız mi? 4-5 cm'den sonra epidural de yapılıyor... yani bu kadar ilerlemişken sezaryen yaptırma ya birkaç gün bekle kendi sancın gelmezse suni dene... bebis öyle hemen dört kilo olmaz bence... bir de aramızda 4 kilo Doğum yapan anne var o anlatsın bi de lilipit

Cnm 3-4 cm acikligin varsa bi hafta beklemez diye dusunuyrm
Zaten bundan sonra kilo alimi da az olur
Kilo alsa da endise etme
Cunku kilolu bebegin dogumu daha kolay
Guclu oldugu icin kendini itip birden cikiveriyor
Ben 4100 gr dogum yaptim, gece acikligim yoktu sabah hastaneye gittigimde 6 cm idi
Bence normal dogum surecini bekle
Olumsuz birsey hic dusunme
Oluruna birak
Kolay olur dogumun insallah
Normal dogum cok guzel birsey
Keske ben yine yapabilseydim

Canım biz senin adına karar veremeyiz ki şimdi ne desek olmaz, senin kalbinden nasıl geçiyor annesi sen bilirsin bebeğin için doğrusunu. Ben şuan doktor gel alalım dese tamam diyecek duruma geldim ama gerçekten dese bi düşünürdüm herhalde. Ama zaten açıklığın var, bebeğin haftadı kilosu iyi yani bugun doğsa da sıkıntı olmaz beklesen de sorun olmaz bence 4 kilo da normal doğuran var çatın müsaitse. Önemli olan senin kendini hazır hissedip hissetmeidğin

Ayy canım inan aynı seyleri yasıyoruz. Altı yasında kızım var ve yalnız bırakamıyorum ikşsşni. Suan esim ve annem var fakat annem bugun ewine dönecek eşimde cuma işe başlayacak. Afedersin tuvaletim gelse nasıl gidicem diye kara kara düşünüyorum cünkü kızım hep kucaga alma derdinde. Anlatıyorum güzelce ama surat asıyo ama
Lansinohu bende kullandım ama fayda göremedim yara oldu gögsüm allahtan bir hafta falan sürüyo sonra iyişesiyo tabi o bir hafta işkence
Allah bütün hamişlerin ve annelerin yardımcısı olsun inş

Olsun canım zorlama kendini her iş hallolur, eşinde destekler. Yeterki sağlık olsun. Bugünümüze binlerce kere şükürler olsun. Şu kızların hepside kurtulsaydı hayırlısıyla. Aklım hep sizde.

Kizlar nst deyim bebek 3900 gram görünüyor doktor riske atmayalım sezeryan yapalım diyor çok kararsız kaldım bu arada devlet hastanesi.. lütfen fikirlerinizi söyler misiniz.. karar vermem gerek
Doktoruna güven bence. Devlet hastanesinde kolay kolay sezeryan demezler öyle dediyse vardır bir bildiği

Kizlar nst deyim bebek 3900 gram görünüyor doktor riske atmayalım sezeryan yapalım diyor çok kararsız kaldım bu arada devlet hastanesi.. lütfen fikirlerinizi söyler misiniz.. karar vermem gerek
Her doğumda doktorlar neden normal doğum olmadı diye savunma veriyor. Devlet hastahanesinde özellikle her sezaryen için doktorlar hesap veriyor. Buna rağmen sezaryen diyorsa, vardır bir bildiği.
Sağlıkla gelsin yavrun kararın ne olursa olsun.

Evet Tomris in emzırme notları cok faydalı. Lisede benim üst dönemim olan bir arkadaş. Ayrıca dacebook ta "beşer yapım bakım onarım" dan da ulaşabilirsiniz. BYBO diye..

Önemli bir karar canım eşinle karar versen daha iyi olur. Hakkında hayırlısı olsun inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…