2017 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
S.K. t. Kontrol edip alıyoruz ama havayla temas olayı evet haklısın dikkat etmek gerek. Bazen hemen delemiyorum ya da hemen kan çıkmıyor vs. Neyse artık düşmüştür uğraşmıcam bugünkü paydos :)))))))

Bebek karar versin nasıl geleceğine diyorum ben de. Sezeryan dan çok korkuyorum. Kendimce haklı sebeplerim var ama eğer Sezeryan kararı çıkarsa genel anestezi olamıcağım için leyla kıvamına getirtsin beni anestezi Dr U.

Birde kız bebekler erkek bebeklerden daha az kiloyla doğarmış. Gerçi bunu biliyorsundur :) içimden bir his 3ü göreceksin diyor. Hadi bakalım güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle.

Benim de kontrol salı günü yazarım bende gelişmeleri
Benden öncesin. İnş çok güzel geçer kontrolün.

Hala gecelik alamadım gezesimde yok:/ internetten alıp memnun kalan var mı?
Bir de mama hipp mi tavsiye ediyorsunuz? Bi kac cesit var hangisi?
Mama almadım ben. Ama burdan öğrendiğim hipp en çok tavsiye edilen. Geceligi penye aldım ancak lohusa sepetinden şık bir pijama aldım. Üründen de alışverişten de memnun kaldım, bir sıkıntı yaşamadım.

@TuruncuHayal
Canim 29+5 te gitmistim hersey normaldi. Sonra 34+1 de gittim kafasi girmisti kanala.
ama ben bır hafta önceden yasadım belirtileri.
hareketlerıde kanala gırdıkten sonra cok azaldı.
haa bıde aynadan bakınca göbegım aşağıda görünüyor.

Kızlar evde nasıl anlıyorduk kafasının kanala girdiğini? Yere oturup bir ayağı diğerinin parmak ucuna mı koymaya çalışıyorduk? Baktım da bulamadım internetten

Kızlar evde nasıl anlıyorduk kafasının kanala girdiğini? Yere oturup bir ayağı diğerinin parmak ucuna mı koymaya çalışıyorduk? Baktım da bulamadım internetten
Ben de okumustum oyle bişey. Yere oturup bi ayagin topugunu diger ayaginin parmak ucuna mi degdiriyoduk ne aklimda oyle kalmis

anladım cnm.
Kabaca 30 da döndüğünü
35 de kanala girdiğini öğrendin diyelim.
Benim çatı kontrolünde 37+1 de kanalda olmadigini soylediydi. Carsamba gunu insallah kanala girmis lafini duyarim. Cunku 2 gundur hatta bugun daha net bisiler hissediyorum wajinada az da olsa.
Kanala girince %100 hareketler azaliyorsa o zaman boşuna acaba diyorum demektir.
Aynada bakıyorum maalesef anlamıyorum ben.

Kakasını yemesinde.. ben bu tek ondan korkarım . Doktoru dinlemekten fayda var. Doğuma girersen muhakkak haber ver. Sen yasemine mı gidiyordun ?

Kızlar çok heyecanlıyım. Yarın doğum yapıcam 10-11 arası. Bana dua edin. Bugün gidip hastane odasını süsledik. Her şey hazır. Heyecan dorukta
Ne güzel bir heyecan . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dua edicem snn icin

Hic uzulme benim bebegime 2500 civari demislerdi 2950 dogdu ölçümlerde hata oluyor genelde

Kizlar gece kizimin sariligi yukseldi acile geldik degeri 19 olmus fototerapi dediler.simdi fototerapiye aldilar.ben disarda bekliyorum.butun gun burda olacak.kizimi orda birakip disarda beklemek cok zor ama dayanacagim.onun sagligi icin.

Kizlar gece kizimin sariligi yukseldi acile geldik degeri 19 olmus fototerapi dediler.simdi fototerapiye aldilar.ben disarda bekliyorum.butun gun burda olacak.kizimi orda birakip disarda beklemek cok zor ama dayanacagim.onun sagligi icin.
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Rabbim. Yardımcınız olsun inş

Çok sağol canım benim

Hic uzulme benim bebegime 2500 civari demislerdi 2950 dogdu ölçümlerde hata oluyor genelde

İnsallah tatlı anneler, güzel dilekleriniz icin teşekkür ederim

@eshma çok geçmiş olsun, çabucak çıkar insallah minnoşun @ozzzy28 sağlıkla kavuşun insallah

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşsin inşallah kuzun.. kendini uzme sen güçlü ol o da olsun annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…