S.K. t. Kontrol edip alıyoruz ama havayla temas olayı evet haklısın dikkat etmek gerek. Bazen hemen delemiyorum ya da hemen kan çıkmıyor vs. Neyse artık düşmüştür uğraşmıcam bugünkü paydos :)))))))Canim bende de gebelik sekeri var. 1.saat olcumun zaten sınırın altinda. Ama 2. Saatin oyle olmasi dedigin gibi mantikli degil. Sinir stres sekeri oynatir ama bizimki gebelik sekeri onu bilmiyirum. Fakat su var. Hani o kani damlattigimiz stripler var ya onlarin kullanim suresi oluyomus. Ya da acikta beklerse havayla fazla temas ederse fln dogru olcmuyomus. Diyabet hemşiresi anlatmisti. Benim hep sinirlarda dolanan sekerim bi olcumde 260cikti ki hicbisey de yememistim görünce gozlerim acildi bi an. Sonra baska patmaktan tekrar olctum 140 tekrarinda 130cikti. Saniyeler icinde imkansiz bu. Stripleri ve pili degistirdim normale döndü
Bebek karar versin nasıl geleceğine diyorum ben de. Sezeryan dan çok korkuyorum. Kendimce haklı sebeplerim var ama eğer Sezeryan kararı çıkarsa genel anestezi olamıcağım için leyla kıvamına getirtsin beni anestezi Dr U.İlki sezaryen olduğundan bu da öyle olacak Cumartesi tarihi konuşacağız tekrar... yazdıklarında çok haklı olduğunu biliyorum ama oğlumu hatırlayınca ondan yarım kilo belki daha da küçük bebek nasıl olacak bilmiyorum, oğlum 3,5tu minnacikti bana göre :) bakalım kız daha minnak olacak demek... hoş artık hayırlısıyla sağlıkla doğuralım da, büyüyorlar bir şekilde...
Güzel dileklerin icin teşekkür ederim :)
Benim ilk doğumum sancıyla başlayıp sezaryenle bitmişti bu arada, ben çok takıntıliydim normal de normal diye, işte nasip değilse olamayacağını görmüş oldum... sezaryen de dünyanın sonu değil... bir haftaya çakı gibiydim, hiç süt sıkıntısı yaşamamıştım, mama da vermemiştim... velhasıl sağlıkla doğsun yeter:)
Allah ikiniz için de hayırlısını nasip etsin, sağlıkla kavuşun insallah
Benden öncesin. İnş çok güzel geçer kontrolün.Benim de kontrol salı günü yazarım bende gelişmeleri
Mama almadım ben. Ama burdan öğrendiğim hipp en çok tavsiye edilen. Geceligi penye aldım ancak lohusa sepetinden şık bir pijama aldım. Üründen de alışverişten de memnun kaldım, bir sıkıntı yaşamadım.Hala gecelik alamadım gezesimde yok:/ internetten alıp memnun kalan var mı?
Bir de mama hipp mi tavsiye ediyorsunuz? Bi kac cesit var hangisi?
Çok teşekkür ederim canım. Darısı başınaCanım hayırlısıyla al kucağına yavrunu.. Ben her doğuma gidenle heyecanlaniyirum ne kadar güzel hisler.. darısı başımıza inşallah..
Ben de okumustum oyle bişey. Yere oturup bi ayagin topugunu diger ayaginin parmak ucuna mi degdiriyoduk ne aklimda oyle kalmisKızlar evde nasıl anlıyorduk kafasının kanala girdiğini? Yere oturup bir ayağı diğerinin parmak ucuna mı koymaya çalışıyorduk? Baktım da bulamadım internetten
Evet evet sağ sol farkeder mi acabaBen de okumustum oyle bişey. Yere oturup bi ayagin topugunu diger ayaginin parmak ucuna mi degdiriyoduk ne aklimda oyle kalmis
anladım cnm.@TuruncuHayal
Canim 29+5 te gitmistim hersey normaldi. Sonra 34+1 de gittim kafasi girmisti kanala.
ama ben bır hafta önceden yasadım belirtileri.
hareketlerıde kanala gırdıkten sonra cok azaldı.
haa bıde aynadan bakınca göbegım aşağıda görünüyor.
Cnm nasilsin
Bebek nasil
Yaz bize[/QUOTE
İkinci hamilelikten midir bilmiyorum bunda ağrım fazla oldu. Bide gaz sancısı geliyor. Yürümekte oturup kalkmakta halen çok zorlanıyorum. Kızımız iyi çok şükür hiç mama vermedik emziriyorum sürekli. Hemşire memeyi sıkıp sütün olup olmadığına baktı var yeterli dedi ama doyuyor mu bilmiyorum uyuyor şimdi. Minicik yaa
Ben bunun herkeste işe yarayacağını düşünmüyorum canım..Kızlar evde nasıl anlıyorduk kafasının kanala girdiğini? Yere oturup bir ayağı diğerinin parmak ucuna mı koymaya çalışıyorduk? Baktım da bulamadım internetten
Kakasını yemesinde.. ben bu tek ondan korkarım . Doktoru dinlemekten fayda var. Doğuma girersen muhakkak haber ver. Sen yasemine mı gidiyordun ?Kızlar merhaba 3 haftadır giremiyorum izin aldığımdan beri evde temizlik yemek Faslı falan sürüyor. Kv kp bizde malum. İznimle birlikte onlarda geldiler. Hiç dinlenemedim. Foruma da giremedim. Bebek doğmuyor bi türlü. 40+1 olduk dr beklemek istemiyor yarın yatış yapalım diyor ben biraz daha beklesek mi diyorum. Kafam karman çorman. Suni sancı ile açılma olmazsa sezaryen e alacak. Şu anda hiç açılma Yok. Ne yapacağım bilmiyorum. Siz olsanız bekler miydiniz . Suyunda azalma var ama normal haftasından dolayı dedi. Ağrı sancı da Yok nst de. Bende bazen hissediyorum ama yoğun değil. Bu arada bebek 3300 Den fazla olmayacak dedi hoca dün. Kilosu da az gibi geliyor
Ne güzel bir heyecan . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dua edicem snn icinKızlar çok heyecanlıyım. Yarın doğum yapıcam 10-11 arası. Bana dua edin. Bugün gidip hastane odasını süsledik. Her şey hazır. Heyecan dorukta
Bilmiyorum ki aklimda kalan bu kdr. Gecenlerde bi yaptiydim rahat rahat oturiyodum ne var bunda demistim simdi deneyecem de yere oturup kalkmak iskence resmenEvet evet sağ sol farkeder mi acaba
Ben bunun herkeste işe yarayacağını düşünmüyorum canım..
Hic uzulme benim bebegime 2500 civari demislerdi 2950 dogdu ölçümlerde hata oluyor geneldeCanım ben çok net hissettim, söyle söyleyeyim, geçen hafta bir gün öğle tatilinde yemeğe gitmek için yürürken çatı kemiğinde acayip baskı hissettim-keza kasiklarda da... o andan sonra yürüyüşüm paytaklasmaya başladı... göbeğim asagi indi, midem rahatladı, yanma azaldı, kuş gibi yerken daha düzgün öğünler yemeye başladım...
Dün kadar kontrolde doktora bebeğimi asagida hissediyorum diyince vajinal muayene etti, dediğimi teyit edip bir de rahim ağzı kısalmış dedi maalesefiki hafta daha dayan 38 bitsin dedi... ama bunun icin ne yapabilirim bilmiyorum, sancı kanama veya su gelirse gidicem yoksa hedef 39u bitirmek ama benim için umudum yok, o kadar dayanmaz sanırım
Aylardır 1 hafta 10 gün önde giderken 4-5 gün geri düştü gelişimi... canim çok sıkılıyor bi de erken gelirse 3 kilonun altında kalacak diye... dün 2650 grdi
Geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.Kizlar gece kizimin sariligi yukseldi acile geldik degeri 19 olmus fototerapi dediler.simdi fototerapiye aldilar.ben disarda bekliyorum.butun gun burda olacak.kizimi orda birakip disarda beklemek cok zor ama dayanacagim.onun sagligi icin.
Çok sağol canım benimKakasını yemesinde.. ben bu tek ondan korkarım . Doktoru dinlemekten fayda var. Doğuma girersen muhakkak haber ver. Sen yasemine mı gidiyordun ?
Ne güzel bir heyecan . Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Dua edicem snn icin
S.K. t. Kontrol edip alıyoruz ama havayla temas olayı evet haklısın dikkat etmek gerek. Bazen hemen delemiyorum ya da hemen kan çıkmıyor vs. Neyse artık düşmüştür uğraşmıcam bugünkü paydos :)))))))
Bebek karar versin nasıl geleceğine diyorum ben de. Sezeryan dan çok korkuyorum. Kendimce haklı sebeplerim var ama eğer Sezeryan kararı çıkarsa genel anestezi olamıcağım için leyla kıvamına getirtsin beni anestezi Dr U.
Birde kız bebekler erkek bebeklerden daha az kiloyla doğarmış. Gerçi bunu biliyorsundur :) içimden bir his 3ü göreceksin diyor. Hadi bakalım güzel haberlerimizi paylaşmak dileğiyle.
Benden öncesin. İnş çok güzel geçer kontrolün.
Hic uzulme benim bebegime 2500 civari demislerdi 2950 dogdu ölçümlerde hata oluyor genelde
Çok geçmiş olsun canım bir an önce iyileşsin inşallah kuzun.. kendini uzme sen güçlü ol o da olsun annesiKizlar gece kizimin sariligi yukseldi acile geldik degeri 19 olmus fototerapi dediler.simdi fototerapiye aldilar.ben disarda bekliyorum.butun gun burda olacak.kizimi orda birakip disarda beklemek cok zor ama dayanacagim.onun sagligi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?